Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 30

• 60 135
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Да се запиша и аз  Hug

# 166
Досега съм посещавала Надежда 4 пъти и нито един път не попаднах на бременна. Да не би тях да ги пращат на друго място? В Щерев като бях винаги имаше много бременни.  newsm78 Само, че като ги знам в Щерев, какви "психолози" са, може и нарочно просто, който реши да ражда там да го проследяват долу. Малко тъп въпрос, но се учудих, защо не попадам на бременни, а иначе има супер много снимки на бебета пред кабинетите на Персенска и Шефкетова.

# 167
Благодарим за подадената ръка! Поклон за благородното начинание. Успех на всички НАС!

# 168
  • София
Кейла, ще разбереш, разбира се!  Hug
Марайа, бременните се следят при  репродуктивните  доктори до към 10-11 г.с., после са в другия  коридор при другите доктори.  Peace
Аз първия  път не стигнах до  всички процедури, но явно втория ще премина през много неща.  ooooh!
След четвърта поредна пункция, последната с празен фоликул, до сега само 1 читава яйцеклетка извадихме, която се оплоди, д-р Стаменов ми каза да отида 5 дни преди цикъл.  Confused
Това означава ли, че иска да слагаме блокаж и да правим стимулация по дълъг протокол или нещо друго има предвид?

# 169
Досега съм посещавала Надежда 4 пъти и нито един път не попаднах на бременна. Да не би тях да ги пращат на друго място? В Щерев като бях винаги имаше много бременни.  newsm78 Само, че като ги знам в Щерев, какви "психолози" са, може и нарочно просто, който реши да ражда там да го проследяват долу. Малко тъп въпрос, но се учудих, защо не попадам на бременни, а иначе има супер много снимки на бебета пред кабинетите на Персенска и Шефкетова.

Миличка има страшно много бременни, но те са пред други кабинети вече за проследяване и т.н.
особено покрай лабораторията.
На точното място си не се тревожи.
стискам ти палци да се радваш много.  Hug

# 170
  • Пловдив

Maraya not Carey не попадаш на бременни, защото те се проследяват в други кабинети, в другия край на болница (до лабораторията), нашите лекари ги следят до 12 г.с., след което се прехвърлят към другите гинеколози от болницата, те извършват женската консултация - д-р.Михова, Др.Генадиева, др.Чачева и т.н. (извинявам се на тези които пропускам). Следващия път се загледай на регистратура, аз там ги виждам.

# 171
Благодарим за подадената ръка! Поклон за благородното начинание. Успех на всички НАС!

# 172

След четвърта поредна пункция, последната с празен фоликул, до сега само 1 читава яйцеклетка извадихме, която се оплоди, д-р Стаменов ми каза да отида 5 дни преди цикъл.  Confused
Това означава ли, че иска да слагаме блокаж и да правим стимулация по дълъг протокол или нещо друго има предвид?
[/quote]

Иска да види имаш ли задържани фоликули, ако имаш ще ти назначи противозачатъчни и ще те викне на 2-3 ден от МЦ.

# 173
  • гр. София
Dandiela, може и за Пач протокол да те вика. Никой не знае какво е имал  в предвид.  Thinking

# 174
  • София
мен ме вика няколко пъти 5-6 дни преди цикъл.
и аз много се чудих защо.
преглежда дали няма задържани фоликули, предписва естрадиол, или естрофрем или лепенки климара.
питах го какво ще помогнат, отговори че естрадиола спомагал да започнат да растат и по-малките фоликули.
не че кой знае какво порастна, аз все си имам по един голям фоликул и по една яйцеклетка.

а вчера след пункции на съседното легло една жена направо си и каза да мисли за донорска яйцеклетка. много тягостно беше. много е тъпо по леглата да дават информация.

# 175
  • София
Благодаря ви, момичета!
Бамба, аз понякога имам и по  2-3 фоликула, но повече от 1 я. не сме вадили. Според мен не могат и да ме таймират добре, освен всичко друго. Ще си почина 2 мес. и ще видим какви ще ги свършим после.  Crazy
А това с  коментарите, особено такива е меко казано неприятно...

# 176
И аз имах подобен коментар, направо за осиновяване, но в кабинета  Thinking

# 177
Мисля си, че истината е най-доброто лекарство, предпочитам болезнена истина, а не напразни надежди. Друг е въпроса как би следвало да съобщават подобни новини. Защото надеждата може да доведе човек до лудост. Аз например чувствам, че нямам най-вече психическа, физическа, а не на последно място и финансова възможност да направя броя на опитите си до двуцифрено число и казах, че ще се спра на числото 5. Пък ако не ми е писано да стана биологичен родител, може би ми е отредено да срещна едно дете, което някоя друга жена е родила и е точно моето дете. Иначе въпреки възрастта до сега няма открита медицинска причина да не мога да забременея, но това е факт.
Така, че медицината си е медицина, но това с бебета си е  Божа работа .

# 178
  • София
истината си е нужна, но не и пред публика, според мен  Rolling Eyes

# 179
Абсолютно съм съгласна, не само публиката, ами като знам как съм замаяна след пункция, нито момента, нито средата са подходящи за такива коментари.

Общи условия

Активация на акаунт