Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 30

• 60 135
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia, Bulgaria
Аз познавам , много от донорките в Надежда , покрай моя приятелка която е донорка , и всичките са Българки , омъжени , образовани жени  Naughty
Виждала съм и ромски и турски семейства да стоят пред кабинета на Стаменов .
Не съм виждала обаче на нито една от пункциите и в нито една от клиниките в които съм била да има донорки циганки  Naughty

# 226
  • София
Аз познавам , много от донорките в Надежда , покрай моя приятелка която е донорка , и всичките са Българки , омъжени , образовани жени  Naughty
Виждала съм и ромски и турски семейства да стоят пред кабинета на Стаменов .
Не съм виждала обаче на нито една от пункциите и в нито една от клиниките в които съм била да има донорки циганки  Naughty
точно това щях да напиша. newsm10 newsm10 newsm10

# 227
Ами аз честно казано съм засичала и то няколко пъти мургави братя и сестри в клиниката, даже онзи ден бях с една на пункция съответно после и на трансфер!
Мислила съм си за факта, че се прибират яйчица, имайки предвид че от мен изкараха 17, оплодиха 11, и се оказа че само 2 са за връщане а други 3 замразихме ей така, въпреки, че на 6-ти ден не бяха стигнали до бластоцисти, но ако подпомагаме раждаемостта на българчета, алал да са им дет се вика  Whistling

# 228
  • В сърцето на любимия човек
На моята пункция бях заедно с още 5 донорки, а имаше още няколко които останаха за друг ден. Всички бяха българки, симпатични жени.

# 229
И по-добре, че няма циганки.  Peace Ще се радвам, ако наистина е така. Но, ако някой реши да злоупотребява има всички предпоставки. За една конкретна клиника имам големи съмнения,  за двете големи в София- не.

# 230
  • В сърцето на любимия човек
Не мисля, че подхвърлянето на твърдения, които пораждат съмнения, но не са обосновани по никакъв начин е полезно за когото и да било.
Донорките обикновено са придружени от координатор. Освен това не мисля, че тяхното желание да помогнат трябва да се отхвърли само защото имат по-тъмен цвят на кожата. Най-малкото е проява на тесногръдие.

ПП: Само за сведение една от пациентките на клиниката преди време искаше да дари замразените си ембриони след успешния си опит, но това и беше отказано. Не съм сигурна дали успя да ги дари на научни цели или бяха унищожени.

# 231
  • Sofia, Bulgaria
Те попълват и разписват един куп документи , съмнявам се , че ще хванат неграмотната Айше от вън и ще я замъкнат да дарява яйцеклетки , ей така , защото е плодовита.
От 5 години съм по клиниките , не съм видяла такова нещо .

Ванче  Hug Hug

Пънче , ембрион неможе да се дарява , може само Я или само сперматозоиди

# 232
Може, може  Peace Но само за научни цели.

# 233
Иветинка, мерси за инфото  Peace

# 234
  • Sofia, Bulgaria
Може, може  Peace Но само за научни цели.

Имах предвид , че неможе да се дари на семейство  Peace

# 235
Да, на семейство не може. Но за експериментиране ги искат.
За това ми се струва, че се внася смут и са пълни лъжи, че ви се крадат ембрионите. Моите ги подарявах на някое семейство, но ми отказаха, защото юридически е незаконно.

# 236
Момичета, предстои ми лапаро в Надежда и ме викат предния ден сутринта да ме приемат. Забравих обаче да питам трябва ли да съм гладна и жадна ? Казаха ми до към 10,00 часа да съм там. Някои наскоро да е минавал по този път?

# 237
  • Sofia, Bulgaria
Момичета, предстои ми лапаро в Надежда и ме викат предния ден сутринта да ме приемат. Забравих обаче да питам трябва ли да съм гладна и жадна ? Казаха ми до към 10,00 часа да съм там. Някои наскоро да е минавал по този път?

Не , не трябва да си гладна и жадна , ще те приемат , ще ти направят изследвания , ще те настанят и до към 15 - 16  часа можеш да си хапваш  Peace

# 238
 ivetinka,  Hug

# 239
Оооо, момичета, краде се и още как. Имам си подозренията, само се надявам да не са отишли моите някъде, че са генетично увредени  Laughing Подозренията ми са за друга клиника

Общи условия

Активация на акаунт