Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 30

• 58 505
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Колкото и странно да звучи, чувала съм, че ТСХ е хубаво да се пуска до 9 ч. сутринта, за да е точно. Мислите ли, че има такава зависимост? Утре ще го пускам в 10 ч.

# 541
ТСХ се изследва на гладно и без кафе, мисля само вода, така че да, преди 9 е препоръчително, но ако не можеш, поне горните две изисквания трябва да се спазят

# 542
Аха е надявам се, че като го пусна към 9.30 резултатът няма да е грешен все пак?

# 543
  • Навсякъде и Никъде
Да писа се отказват стимулации този месец,а следващият докато преподпишат договори или не съм сигурна пак ще е някаква причина забавяне и отиде февруари.И февруари, всички които сме отложени се юрнем към клиниката,  едва ли пак ще смогнат,чудя се защо продължават да взимат нови пациенти,след като не се оправят с настоящите newsm78

# 544
Да писа се отказват стимулации този месец ...

Спряха ли вече?

# 545
Да писа се отказват стимулации този месец,а следващият докато преподпишат договори или не съм сигурна пак ще е някаква причина забавяне и отиде февруари.И февруари, всички които сме отложени се юрнем към клиниката,  едва ли пак ще смогнат,чудя се защо продължават да взимат нови пациенти,след като не се оправят с настоящите newsm78

Докато не преподпишат няма ли да стартират процедури по фонда?  Cry
Надявах се в края на януари да започнем...

# 546
Как така заради преподписването няма ли да стартират процедури по фонда?

# 547
  • Навсякъде и Никъде
Спряха стимулациите през декември,за преподписването не съм сигурна ,това мисля,че беше когато беше фонда към зд.каса...В случая ме подведоха със отлагане на стимулация за декември,а те са знаели още ноември,че ще имат почивни дни за празници и няма да смогнат.Обидата ми идва от там ,че ако бяха откровени,можех да сменя клиниката и да няма забавяне.Сега пак отидоха два,че ако не и три месеца.Везните вече не клонят в тяхна полза,разочарована съм много

# 548
  • София
kammma , коя клиника ти е другата опция?

# 549
  • Навсякъде и Никъде
Наистина не съм се замисляла,просто претовареността на клиниката,чакането претупването сега и това ме обезкуражават и не съм търсила.Ще проуча, време ще мине до смяна на клиниката,наистина не знам,не ми се сменя ама се чувствам като все е дно те ме бутат да се махна ,а време няма.

# 550
каммма, замисляла ли си се за Щерев?

# 551
Здравейте момичета , можете ли да дадете мнение за д-р Чачева ?

# 552
  • София
Аз не бих препоръчала Щерев.

# 553
  • Перник
Момичета, на някоя от вас да е слаган прегнил преди ЗЕТ?

# 554
  • В сърцето на любимия човек
Аз не бих препоръчала Щерев.

Аз също.

Меко казано ми е странно, че това предложение идва от тяхна бивша пациентка  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт