Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 30

• 60 133
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Аз бях с моя мъж. Ехографски преглед нямаше, защото отклонения особени нямахме.

# 91
gerda1 Първият преглед не бях с него, но на втората спермограма, която той изрично поиска от друга клиника влязох с него и нямаше ехографски преглед. Аз лично съм доволна от него, защото ни обърна внимание и насочи към фонда. В момента е на 3 месечно лечение с медикаменти и след това пак ще сме при него за преглед. Много е важно да си зададете въпросите, защото иначе няма да можете да се ориентирате, ако не сте минали през това... Успех!

# 92
При нас имаше и ехографски преглед, но почти изцяло говорех аз  Laughing
След няколко месеца се наложи и самата аз да отида при Макки, имах бъбречен проблем и исках да го изясня. Е, мен освен на ехо, нямаше как иначе да ме види.

# 93
Да се запиша  и аз при вас в новата тема Hug .
Да попитам нещо, което си  мисля. Искам да постя поне месец с цел прочиствване. Знам, че е добре да се  приема животински белтък за формирането на яйцеклетките месеци напред, затова се чудя как да постъпя? По мои сметки  процедурата ми ще почне февруари. Какво мислите? Има ли сред вас вегани или постещи и какво миля те?

Чета ви непрекъснато. Много силна група сте се събрали   bouquet

# 94
Вегетарианец съм. Яйцеклетките ми бяха достатъчно на брой и с добро качество, получените ембриони също. Опита ми завърши с извънматочна. Не се притеснявай, но не минавай на вегански режим. Пробвала съм и беше голямо изтощение за моя организъм. Косата ми започна да пада, кожата ми беше много суха. Знам че най- полезно преди опит е да се ядат зеленчуци, плодове, риба и като цяло да се избягват месата. С днешното им качество, обработката с хормони и химия могат само да влошат качеството на яйцеклетките.

# 95
Да се включа като черна станция. Църквата ще разбере, защото болни подлежащи на лечение, бременни и кърмещи са освободени от пост (поне като хранителен режим). Колкото до прочистването - не му е сега времето. Промени си диетата към здравословна и балансирана такава, но не се ограничавай от нищо. Добрите храни за яйцеклетките са:
- животински белтък - аз съм вегетарианка, ама бивша. Заради процедурите ям бяло месо, повече яйца от обичайното.
- млечни продукти
- пресни плодове и зеленчуци
- зърнени храни (и нямам предвид зърнени закуски, а жито, пшеничен зародиш, елда (гречка), овесени ядки, кафяв ориз, храни, богати на витамини В).

Ако искате да подготвите организма си може да добавите Q10, пчелно млечице, да пиете л-аргинин, NAC, инозитол. Според мен тези добавки помагат много. Ще видим януари  Laughing Доколкото цикълът ми се саморегулира, съм доволна.

# 96
Здравейте, вчера бях при д-р Персенска за коментар на имунологични и генетични изследвания. Каза, да отида на 10-12 ден от следващия цикъл за да направим проследяване за ендометрионална биопсия. И ако всичко е наред януари да започнем опита по фонда.
Искам да попитам колко прегледа (приблизително) се правят преди биопсията и в кои часове на деня записват за прослдяване. Спомням си, че за проследяванията преди ЕЦ ме записваха само около обяд.
Питам, защото офисът ни е малък затвор  Laughing и ми е много трудно с отсъствията...

# 97
За проследяване съм имала часове и сутрин, и следобед. Мисля, че е въпрос на преговори с регистратурата и на налични часове.

# 98
Авонита аз преди биопсията имах само 1 преглед.След това Стаменов ми каза да си взема от тестовете за ову и да си правя вкъщи.Когато теста е + се обадих за час.Това е.

# 99
  • Перник
Резултата от моята биопсия е добър. Персенска ми каза още на самата биопсия независимо от резултата да си запиша час за 8-9 ден. Следва трансфер, но не ми е изписала нищо преди него. Някоя от вас да е била на трансфер без никакви лекарства? Thinking newsm78

# 100
На 8-9 ден те вика за проследяване вероятно и тогава ще ти даде лекарства  Peace

# 101
Момичета един ? Знаете ли след  колко време става готов резултата от разширена биопсия

# 102
  • Перник
На 8-9 ден те вика за проследяване вероятно и тогава ще ти даде лекарства  Peace
Говорехме си с една приятелка и тя ми каза, че от 2-ри ден изписвали Естрофем, та за това питам, да не е пропуснала при мен.

# 103
Различна е практиката при ЗЕТ. Пиши й смс, ако се съмняваш  Peace

# 104
Да се запиша и аз и успех на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт