Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 30

• 60 139
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
Ако е без упойка, няма ли вероятност от болката да се получи спазъм? newsm78
Мен това също ме притеснява, защото не искам да получа спазъм и да решат, че е запушена тръба.
Някой знае ли колко струва ЦС с упойка в Надежда?

220 лв за самата снимка с упойка и 23 лв за изследванията преди снимката

Аз в четвъртък питах на касата и те казаха 150лв. само за ЦС, но не се сетих да попитам с упойка колко е. Сигурна ли си за тези 220лв. в Надежда?  Thinking

70 лв е упойката. Правих я февруари тази година.

# 496
Благодаря ви за информацията   bouquet

# 497
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
Благодаря ви за информацията   bouquet

За нищо!  Hug Успех!!!  Hug

# 498
gerda1 , не съм чувала за варианта с упойка по време на снимката, ако те заболи.
От регистратурата ми казаха или без упойка-със свещички Профенид вечерта, сутринта и точно преди снимката, или с пълна упойка-отиваш гладна и жадна и ако искаш да ти направят изследванията там-трябва да идеш 2 часа преди снимката, попитах дали може да ги направя в града от който съм в деня преди снимката-казаха, че може и просто да им ги занеса.
Да попитам знаещите дали съм разбрала правилно  Thinking - изискват ПКК, протромбиново време и фибриноген, нали?
Аз избрах да е с упойка, точно заради възможност от спазъм на тръбата, което да доведе до погрешен резултат, иначе на болка търпя много.
Съвет от мен- пуснете си микробиология преди снимката, моята снимка миналия месец затова се отложи- заради гъби #2gunfire , хубаво е и хламидия да се изследва, аз си пусках преди няколко месеца, затова сега ще пропусна.
Още нещо- като си запазвате час за снимка, искайте и час за коментар при лекуващия ви, за да не се разкарвате друг ден.
За цените- да, това са- 150 без упойка, 220-със. Аз преди снимката ще кажа на регистратурата, че искам да ми дадат диск със снимката- мисля, че беше 15 лв.
Пия Метфогамма 1000мг, на листовката пише, че при изследвания с контрастно вещество, приема трябва да се спре преди изследването и да се поднови 2 дни след него, питах др Шефкетова, но тя каза да не я спирам, аз обаче ще я спра, само незная колко дни преди снимката, някой ако знае да сподели  Rolling Eyes

# 499
  • В сърцето на любимия човек
Дискът със снимката е безплатен. Аз си поисках моя седмица след снимката и само ми казаха да отида до стаята на рентгенолозите и от там ми го дадоха.

# 500
Правете цветна снимка с упойка! Аз направих без упойка и последва лапароскопия на която тръбата е проходима!

# 501
Значи по-добре дай 70лв. повече, но да знаеш, че всичко ще е наред  news

# 502
  • София
А каква е връзката между упойка и проходимост? Аз си правих ЦС с упойка и последва лапароскопия на която се оказа, че тръбата, която се предполага, че е запушена е проходима.

# 503
Така като ви слушам изводът е, че и да има спазъм на тръбата поради липса на упойка и да е с упойка, пак може да се стигне до лапароскопия, на която да се окаже, че тръбата е проходима.

# 504
# 505
И всичко пак опира до...индивидуалност на пациента! И съответно избора, който ще направи...

# 506
Здравейте , предстои ми ин витро по дълъг протокол с блокираща инжекция. Моля тези от вас които са минали по този път да ми кажат при тях каква е била блокиращата инжекция - Лукрин, Декапептил или Дефирилин и колко са платили за нея? Благодаря ви  Hug

# 507
Тара, много ти благодаря, беше ми изключително полезна. Аз ще бъда без упойка, ще изтърпя болката.Упойката вреди на яйцеклетките.Няма излишно да се подлагам на такива неща. Ще изтърпя.
 Микробиологията кога и кой я пуска. Към хламидия трихомони да се изследват ли?
 Много , много ви благодаря.

# 508
  • София
Упойката вреди на яйцеклетките.
това пък откъде го измисли Rolling Eyes Rolling Eyes

# 509
gerda1, секрет за микробиология може да ти вземе всеки гинеколог, не е нужно да е в клиниката, като най-добре е да се вземе в седмицата преди менструацията, резултата излиза за 3-4 дни, ако е наред си запазваш час за снимка в първия ден от цикъла. За трихомони мисля че няма нужда, освен ако нямаш съмнения.

Общи условия

Активация на акаунт