Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 30

• 58 502
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Ами като чета тук и предвид, че ми отложиха процедура, започвам да се замислям дали да не си ходя в Щерев за втория стимулиран опит. Разбра се, какъв проблем имам, сега ще вземат мерки, ще ми дадат лекарства. Само да се надявам да не изскочи обаче друг проблем.  Thinking Препоръчвам Щерев защото за друга добра клиника не се сещам.

# 556
  • София
всякакви процедури ли отменят?
изобщо за какво може да си запише човек час тоя месец  newsm78
аз съм в колебание дали изобщо да звъня

# 557
  • В сърцето на любимия човек
На мен ми предстои проследяване за биопсия, нямах проблем със записването на часа миналата седмица.

И другите клиники започнаха да отлагат процедури, някои излизат в отпуска от 19-ти.

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 16:15 от пънче-мънче

# 558
  • на брега
всякакви процедури ли отменят?
изобщо за какво може да си запише човек час тоя месец  newsm78
аз съм в колебание дали изобщо да звъня

Аз вчера записах по телефона, без проблем, час за 8 декември - проследяване на естествен цикъл.

# 559
  • София
ще звъня значи, мен точно за спонтанен цикъл ми трябва  Mr. Green

# 560
  • Пловдив
Мацки, от 25 не съм на дуфастон, а цикъл няма  ooooh! ooooh! ooooh!  Вече седем дни, започвам да се притеснявам, а и симптоми да ми дойде също няма, освен че гърдите ме болят  Crossing Arms Някоя имала ли е подобни перипети? И от какво може да се случва това?

Аз също трябваше да правя ЗЕТ този месец, но заради тази липса на цикъл ще пропусна  Thinking

# 561
Dreams_come_true - има ли шанс да си забременяла спонтанно, тест за бременност прави ли? fingerscrossed
На мен след Дуфастон/Утрогестан ми идва до няколко дни след спирането, но по принцип за нормално дават до 10 дни от спирането да настъпи цикъл.

# 562
Да попитам тогава и аз за спонтанния цикъл щом за него може, защото не ми се чака, как е успеваемостта? Предполагам 1 опит-0%, 2 опит по-голяма или бъркам?  newsm78

# 563
  • София
зависи от проблемите.
може и първи опит 100%

# 564
  • Пловдив
Dreams_come_true - има ли шанс да си забременяла спонтанно, тест за бременност прави ли? fingerscrossed
На мен след Дуфастон/Утрогестан ми идва до няколко дни след спирането, но по принцип за нормално дават до 10 дни от спирането да настъпи цикъл.

Пънче-мънче, вероятността е 50% с една тръба съм, тест не съм правила, дала съм му срок до петък и ако не дойде тогава смятам да правя  Thinking
На мен по принцип също до 3-4 дни след спиране ми идва, но сега .... октомври месец имах неуспешен трансфер и сега се готвихме за втори ЗЕТ, но уви ...

# 565
Да попитам тогава и аз за спонтанния цикъл щом за него може, защото не ми се чака, как е успеваемостта? Предполагам 1 опит-0%, 2 опит по-голяма или бъркам?  newsm78

Тези 0% от къде ги реши  newsm78 Такъв е шанса, ако не правиш опит изобщо.
Според статистиките, които съм чела, успеваемостта при изцяло спонтанен цикъл с трансфер на 1 ембрион е средно:
- 15-35% при жени под 35г.
- 10 - 30 % при жени над 35г.

Напиши в Гугъл "success rate natural ivf" и ще видиш сама.

А ако трябва да сме отпмисти - шансът е 50 на 50 - или ще стане или няма да стане  Wink Но това се отнася и за стимулираните опити.

# 566
Отрицателни кръвни изследвания за хламидия, момичета.  Peace Само не мога да разбера защо с моя мъж, имаме вариращи стойности от 0,2 до 0,7 при референтни граници: <0.8. Пише, че всичко е отрицателно. Не мога да рабера не трябва ли всички стойности да са 0.0, от къде идва това 0,2, 0,3, 0,7 и т.н.

# 567
  • гр. София
Момичета, на някоя от вас да е слаган прегнил преди ЗЕТ?

На мен, слагат го за да се пукне фоликула.

# 568
Отрицателни кръвни изследвания за хламидия, момичета.  Peace Само не мога да разбера защо с моя мъж, имаме вариращи стойности от 0,2 до 0,7 при референтни граници: <0.8. Пише, че всичко е отрицателно. Не мога да рабера не трябва ли всички стойности да са 0.0, от къде идва това 0,2, 0,3, 0,7 и т.н.

Срещали сте се с хламидията, вероятно. Моите изследвания бяха абсолютна нула навремето, сега ще ги повторя (скоро) и се надявам да са останали такива. Имай предвид, че хламидия има и в басейните.

# 569
  • София
като не правят стимулации декември за какво звънят толкова много хора.
от сутринта слушам, че всички администратори са заети  smile3515
спрете да звъните, моляяяяя  newsm17

Общи условия

Активация на акаунт