Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 30

• 58 468
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • София
brumburi , аз го пия за качеството на яйцеклетките, Стаменов ми го изписа, но забравих да го питам, дали да го спра.

# 601
  • София
Аз Метфогамата я бях спряла след трансфера, но аз си бях решила така. Защото и без това пиех много хапчета.

# 602
Момичета,аз си пиех метфодиаб и сле трансфера.мисля,че бях питала др Перси.спря ми го др Начев след положителния тест. Успех:)

# 603
Момичета, да се похваля - днес ми беше цветната снимка и всичко е наред - лявата ми тръба се раздула малко и задържала течността, но в крайна сметка е пропуснала.
Бях с пълна упойка, естествено не усетих нищо, след мен мина момиче, без упойка и каза, че усещането било като болезнен цикъл и траело за кратко.
В края на януари, на 2ри-3ти ден от цикъла Шефкетова ме вика и ще действаме за инсе.
Много се радвам, че мина снимката и резултатът е добър  Peace
Момичета, да ви питам нещо, което май не е много за тук, но ме интересува конкретно за Надежда- ММ има 72 % антиспермални антитела IgA. Д-р Шефкетова каза, че можем да изберем - да пие Медрол или да направим консултация с имунолозите, какво бихте ме посъветвали?

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 22:32 от ta_ra

# 604
  • Варна
Д-р Шефкетова каза, че можем да изберем - да пие Медрол или да направим консултация с имунолозите, какво бихте ме посъветвали?

Да пие Медрол.

# 605
Момичета, тези от вас, които са правили разширени биопсии около 20.11, имат ли обаждане или смс за резултата или още не?

# 606
моята беше на 14.11.Мисля утре да звънна и да питам дали е готова че забравих да питам Стаменов как се процедира

# 607
Моята беше на 11 ноември. Още никой не ми се е обадил. Звъних - казаха, че са я дали на доктора и да си чакам. Искаше ми се до 15 декември да мога да си разбера резултата и да пътувам, ако се наложи. Но уви! Май няма да стане! Както и да е!

# 608
Момичета, на 17.12 трябва да си правя ЦС, но Шефкетова каза да е без упойка и много ме е страх  smile3518 Някоя от вас правила ли е ЦС без упойка и какво да очаквам след манипулацията.  #Crazy

# 609
Правила съм 2 цветни снимки без упойка! Първата, която беше в родния ми град доста ме боля, вероятно защото се наложи да я направят 2 пъти и защото за лекаря, който я прави не беше рутинна манипулация!
Втория път ми я прави д-р Шефкетова и се бях настроила за яка болка, а то-почти нищо.
Не се притеснявай толкова! Не боли нетърпимо. По-скоро бих се изразила, че е неприятно, но не ужасно!
Късмет! Важен е резултата!

# 610
Момичета, на 17.12 трябва да си правя ЦС, но Шефкетова каза да е без упойка и много ме е страх  smile3518 Някоя от вас правила ли е ЦС без упойка и какво да очаквам след манипулацията.  #Crazy

Зори, аз съм правила без упойка и няма нищо, ама нищо страшно. Всичко минава за секунди, лекарите са толкова внимателни и разговорливи, заглавичкват те в някакъв разговор и единственото, което усещаш е по-рязко пробождане като при болезнен цикъл. А аз нямам висок праг на търпение  Hug

# 611
Мисля, че страха ми е по-голям от болката, но когато не си го правил е много страшно. Най-вероятно чета доста коментари и много се обърквам. Моята ЦС ще е при Цанев или Цанков нещо такова  newsm78 . Някой правил ли е при него?

# 612
Мисля, че страха ми е по-голям от болката, но когато не си го правил е много страшно. Най-вероятно чета доста коментари и много се обърквам. Моята ЦС ще е при Цанев или Цанков нещо такова  newsm78 . Някой правил ли е при него?
Цветков мисля,че се казваше рентгенолога,който работи с Шефкетова.
Вчера на моята снимка бях с упойка и нищо не усетих, след мен имаше момиче без упойка и беше много уплашена, но след снимката каза,че усещането било като болезнен цикъл и траело много кратко.
Лекарите бяха много внимателни, не се притеснявай, докато аз чаках анестезиолога, а след това и за коментар,минаха няколко момичета,които бяха без упойка-не видях нито едно от тях да се превива или нещо подобно, все едно нищо не им беше правено.

# 613
Момичета, винаги ли правят биопсиите 5 дни след доказана овулация. Възможно ли е да правят тази процедура и в ановулаторен цикъл?

# 614
  • София
Момичета, винаги ли правят биопсиите 5 дни след доказана овулация. Възможно ли е да правят тази процедура и в ановулаторен цикъл?

До колкото съм запозната трябва да е минала овулацията задължително.Имам три биопсии и на трите пъти проследявахме овулацията.Успех следващия месец  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт