Интериорен стил по аматьорски - 27

• 57 220
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Здравейте, какво ви е мнението за врати, които се отварят към коридора, а не към самата стая? Малко ни е пространството на всякъде и обмисляме дали при поръчката на вратите да не ги поръчаме да се отварят към коридора (така или иначе там няма почти нищо), за да спестим от мястото в стаите.  newsm78 Аз лично не мога естетически да преценя как би изглеждало.
medissa , по-скоро гледай да няма конфликт в коридора при тези врати които се отварят навън, да няма в съседство друга врата, особено ако са 2 врати съседни близо до ъгъл, или при тесен коридор, да няма 2 срещуположни отварящи се навън. Помисли ги тези неща, да не се тряскате по носовете при отварянето на вратите и разминаването после. Инак става, особено при малките помещения, като тоалетна, баня,складово или мокро.
Не забравяй и варианта с плъзгащи врати, но там ти трябва свободна стена с ширината на вратата, за да я плъзгаш.

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 09:31 от ginger tea

# 331
  • Варна
Много скъпи тез калъфки бе, 23 евро за калъфка за възглавница, егати  Crossing Arms

Много ми хареса тухлената стена! Аз бих сложила дървени рафтове  Peace

И на мен ми хареса стената Simple Smile В момента се опитвам да си представя нишата с дървени рафтове от старо дърво или нещо по авангардно като метал, може би да се пренесат шарките от килима или завесите на гърба, още "не ми се е дало да знам " Laughing, а и зависи какво ще има на рафтовете - дали библиотека, семейни снимки и аксесоари, хоби нещица - също има значение. Възможно е и да се поставят остъклени вратички.

Относно пердетата, да хубави са последните, но може би трябва да се вкара някъде контрастен цвят за контрапункт.

Килимът е хубав и ми напомни колко обичам марокански мотиви и зиг заг и раета.

# 332
Мен ми хареса много предложението за индигови завеси.  Mr. Green  Както и дървените рафтове с цвета на паркета.  Heart Eyes

Аз с подобен цвят под, мръсно бели стени, 1 шоколадова стена и бяла кухня сложих тюркоазени.  Heart Eyes

# 333
Ако се върна на въпроса с вратите - и ние имаме една, която се отваря към коридора. Проблемът и най-вече е, че на съседната стена пък е врата към друга стая и се получава така, че когато едната врата е отворена, препречва другата. Ужасно, но и няма как да се направи плъзгаща се. А уж е ново жилище. Има и такива врати, които се нагъват, но изглежда много грозно. Както и да е... Понякога няма какво да направим.

# 334
  • Варна
Някой да е поръчвал от тук лампи?

Има и сет  "by Tom Dixon" Wink

# 335
Някой да е поръчвал от тук лампи?

Има и сет  "by Tom Dixon" Wink

Aз много ги гледах в този сайт,даже се питах в темата за Али експрес,но нямаше отзиви,специално за осветителни тела.Но от прочетеното в темата,може да се очаква всичко от китайските търговци. Crazy

# 336
Хехе, и аз точно вчера ги зяпах в aliexpress и alibaba. Абсолютно са ми непознати тези сайтове и не мога много да им схвана прийомите. Rolling Eyes Обаче ми е любопитно, понеже се присетих за старата ми любов към китайски лакирани шкафчета Simple Smile))) и си мислех евентуално да си взема нещо такова за нощно шкафче. Тук ги продават за "антики" и вървят по 500-1000 евро парчето, пък на мен ми е ясно, че ги внасят на едро от Китай и са по-скоро вчерашни, отколкото антични Twisted Evil. В alibaba видях, че всеки производител си декларира готовност за производство и пише примерно "1200 бройки на месец". Laughing

# 337
  • София
О, Barbabeau, точно такива нощни шкафчета си търся - ниски, масивни и с обков, цветът не ме вълнува особено. Знаех си, че пак съм се заплеснала по нещо скъпо Sad
Алибаба, казваш ...

# 338
  • Варна
Аз съм поръчвала от този сайт само легло за котарака, така или иначе повечето в зоо магазините са китайски. Общо взето прилично като за толкова пари Simple Smile
Сега съм поръчала едни мъжки ръчни часовници от някаква съботно неделна промоция от 90 на 9$ - за подарък, пишат че верижката е естествена телешка кожа, та дори и да не работят все ще има нещо Simple Smile
Уф като децата!

За този сет мога да прежаля парите, предвид, че го искам за веранда.

Но ако някой е виждал такъв:

# 339
Знаех си, че пак съм се заплеснала по нещо скъпо Sad
Хаха, и ти ли си с тази орисия? Laughing Преди няколко месеца нещо се фуках пред мъжа ми и се самоизтъквах, че съм с много набито око, но ставаше дума само за изкуство (по повод на една базилика във Франция) и той ми вика: "Знам, знам. То и, като влезем в магазин, от 100 неща, право към най-скъпото ще се насочиш." Joy

Ако намеря нещо не много скъпо и не много сложно за тези шкафчета, ще споделя. Peace

Doris, по тукашни магазини, реални, подобни лантерни вървят по 120-180 евро/бройката. Ти за колко ги гледаш? И за кой сайт говориш - за алиекспрес ли?

# 340
  • Варна
Знаех си, че пак съм се заплеснала по нещо скъпо Sad
Хаха, и ти ли си с тази орисия? Laughing Преди няколко месеца нещо се фуках пред мъжа ми и се самоизтъквах, че съм с много набито око, но ставаше дума само за изкуство (по повод на една базилика във Франция) и той ми вика: "Знам, знам. То и, като влезем в магазин, от 100 неща, право към най-скъпото ще се насочиш." Joy

Ако намеря нещо не много скъпо и не много сложно за тези шкафчета, ще споделя. Peace

Doris, по тукашни магазини, реални, подобни лантерни вървят по 120-180 евро/бройката. Ти за колко ги гледаш? И за кой сайт говориш - за алиекспрес ли?
Да, за алиекспрес, но там не намерих такива, само имитацията на Диксън и още няколко има с телена геометрична конструкция, които ми харесаха.  Тип марокански има със стъкла, а аз искам само метал.

Какво пък най-много да ръждяса  Mr. Green

Една позната поръчва редовно от този сайт, досега не е имало издънка на недоставяне.
Тя ме консултира обикновено и как не съм се сетила, че в бг мама няма да има такава тема!

# 341
само имитацията на Диксън и още няколко има с телена геометрична конструкция, които ми харесаха.
Ако говориш за тези, те също са на Диксън. Предлагах ги на Богиня за стаята с книгите и лежанката, но не знам в крайна сметка тя какво реши. Не ни е казвала и не ни е показвала тази стая скоро. Simple Smile

# 342
Ooo,и аз имам набито око... Crazy ooooh!...все най-скъпото ми харесва, в какъвто и магазин да вляза.
  Сега търся пердета и само такива над 100лв. на линеен метър ми правят впечатление,което е абсолютно извън моя бюджет.

# 343
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, явно много от темата сме такива. Ако ще за чорапи да вляза, все най-скъпите ще харесам.

ДХЗ, отдавна се каня да те помоля да пуснеш повече снимки на дома ти, градината, бани, хол.

# 344
Хаха, явно много от темата сме такива. Ако ще за чорапи да вляза, все най-скъпите ще харесам.

ДХЗ, отдавна се каня да те помоля да пуснеш повече снимки на дома ти, градината, бани, хол.
Ще пусна като я видя чиста моята къща... Crazy Crazy Crazy Вече тотално ме е превзела.
Дворчето ни е много малко и подлежи на озеленяване,та не е интересно засега.Имам още доста работа по къщата ,относно обзавеждането.
Днес е ден за чистене и ще поснимам малко. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт