Интериорен стил по аматьорски - 27

• 57 122
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Аз не видях цени на столовете... newsm78

# 556
Asinka, верно не се втелясвай тогава  Simple Smile
Ще стъпят няколко пъти и ярко зеленото ще стане откровена горчица Wink

# 557
И на мен не ми харесват двата интериора,макар да отдавам нужното внимание на детайлите в лондонското жилище.Перфектно изпълнение.
Като цяло ми е тъмно на мен,както знаете..Simple Smile

Барба,идеята за зелени столчета започва да се избистря.)))
Плюш?

Мооже.. Grinning Има само един проблем; да може да се чисти от мазни детски пръстчета.НАскоро ми предлагаха плат с тефлон,на пипане бе като велур,на ситни дупчици.Според хората,които ми го препоръчаха,не оставали петна по материята.Аз имам такива покривки и докато бяха нови наистина не попиваха петна.

Асинка,моите първи наематели ме накараха да сменя червен абажур на трапезарната лампа-жената мразела червено. Crazy

Ginger tea,последният стол много ми харесва.

Пистачо е на испански  Grinning

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 18:14 от ДХ3

# 558
Пистачо е на испански  Grinning
Аааааааа, ето Laughing мерси! Научих нещо.
Но нали всички пътища водят към Рим, веднъж му казах на един с неговото "кафе кон лече", че нещо не го произнася правилно. Naughty Joy

# 559
=

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 21:22 от Melany99

# 560
  • Отвъд алеята зад шкафа
Всъщност думата произлиза от старогръцки (произнасяла се е пистакион), оттам минава в латински, после в средновековен италиански. От италиански (пистачио) минава в другите езици като английски. Аз винаги съм я знаела като пистачио. Някои думи придобиват "известност" не задължително с английското си прочитане.

# 561
На италиански е пистаКио Simple Smile "ch" е комбинация за звук К пред гласни Е и И.
Примерно Moschino = Москино, а често се бърка. Това поне със сигурност е от италиански.

Много спам, съжалявам. Hug Но не знаех, че има езици, в които действително е с Ч и ми беше интересно да разбера откъде идва това произношение.

Обещавам да изровя някой интересен линк за компенсация на спама. Embarassed Simple Smile)))))))

# 562
 а Ламборджини или Ламборгини?

# 563
Ламборгини. Simple Smile)))))

# 564
е бива ли така? преди 2 вечери спорих, че е с ДЖ защото нали е от Италия, трябва да има   джини..., таччинни... и т.н

# 565
Пускам тук снимки малко. Работата е, че след като гледах ли, гледах онзи апартамент в петък следобед, реших да разместя скрина и библиотечката в спалнята ни. Не е нищо особено, да не очаквате някакви невиждани изпълнения. А апаратът снима под всякаква критика. Освен това в Русе не е имало слънце от поне 2 месеца, така че макар да имах желание за малко естествена светлина, в стаята е мрак, мрак и пак мрак.

Скрит текст:

Pyjamka, много приятна и уютна спалня, а и снимките ми харесват- особено акцентите! Слънце вече май никъде няма:)
Скрит текст:
И аз съм от Русе, но не живея вече там...

# 566
  • Варна
Знам   bouquet

Да постна и нещо с българско участие в изпълнението:

Повече може да прочетете на http://sreda.dibla.com/index.php?topic=9189.0

Влюбих се в паркета и тапетите, приличат ми на Omexco
Това не ми хареса. Цветовете са твърде близки, но някак различни. Липсва ми структура на пространството.

Доразгледах цялото "проектче". Ужасно тъпо. Жалко за хубавата къща в центъра на Лондон.

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 20:33 от Приятно ми е - Богиня!

# 567
# 568
А какво ще кажете за това   bambam

# 569
 Joy Разбира се, че ще има лилава стая! Разбира се! И тя е най - безобидното нещо в цялата тази "работа".  Flutter
В тих ужас съм, може би не толкова тих, де.  Monkey

Общи условия

Активация на акаунт