Интериорен стил по аматьорски - 27

• 57 107
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Ема - наистина неудобен сайт!!!!
Обаче много оригинална ( за мен поне, защото не съм я срещала преди) идея за размяна на тавана и пода Simple Smile)) Таван и стени в паркет Simple Smile)) а земята бял гранитогрес ( или камък - не видях добре в бързината  Mr. Green )
А сградата още в началото  на строежа си ме привлече с чудно местоположение, обаче честно казано не ми допада като архитектура. Различна, интересна, но с тези тесни бункерни прозорци никак не бих се радвала да живея в нея. Също и тераските с някаква странна форма и супер нефункционални ( не че на кръстовището бих стояла навън - сигурно е адски шумно).
Обачееее - за мезонета бих се прежалила  Laughing Laughing

Asinka, много ми беше приятно да разгледам снимките те във flickr, дано има възможност някой ден да си купя такъв фотоапарат и да снимам такива пейзажи на далечни дестинации.

Мерси, радвам се, че ти харесват. Отдавна не съм снимала и имам тонове непипнати кадри.....Мина ми желанието. Само да ти кажа, че апаратът донякъде помага, но никак не е достатъчен за добра фотография ( в което се убедих от личен опит, уви). Сори за офф-а........

# 631
Асинка, ето тук може да се разгледа на спокойствие.

# 632
Red Apple (интересно ми е мнението ви за тази сграда)
Никак не ми харесва тази сграда. За мен това типичен пример за похабена прекрасна локация. Претенциозна фасада,  супер не функционални разпределения, абсурдни тераси.

# 633
  • Варна
Кухнята ми харесва, ох и "моят" стол е там. При все лутането ми из различните стилове, желанието ми за този стол и библиотека остава непроменено Simple Smile

Скрит текст:

Стилът на студиото е твърде официален и бизнес за мен, но ми харесва, просторно много подредено и светло, всичко е добре обмислено. Малко ме кара да се чувствам неудобно такъв тип интериори.
Опитвам да си представя семейство с три деца в белия лофт и много играчки съответно. Би се развалила семплата изчистена линия newsm78

# 634
  • София
Колкото и да е a la page тази сграда с тухлените стени / лично аз не харесвам нито естествени червени, нито боядисани открити тухли  в интериора / и ламинатните / или от естествено дърво / стени и тавани няма да стана горд собственик на апартамент там. Последното решение дори леко ме плаши и ми създава усещане на дисконфорт.

# 635
  • Варна
Сградата ми харесва, смела и различна, както от старите, така и от новите еталбондови изпълнения, имаме нужда от такива сгради според мен. Малко ме притеснява качеството на изпълнението дали ще успее да отговори на качеството на проекта.

Напомня ми за Бостън.

Не съм от София и не познавам района, съответно не мога да преценя как се вписва в околната среда.

Vayana изненада ме, мислех, че това е твой стил и очаквах реакцията ти. ОК за тухлите и дървото ясно, но какво е мнението ти за останалото? Общото впечатление за стил на студиото е това:

# 636
Red Apple (интересно ми е мнението ви за тази сграда)
Наложи се да я google-на, за да видя за какво става дума. Embarassed А от снимките с кални поляни наоколо не разбрах коя е прекрасната локация... Simple Smile)))))
Сградата - виждаш я и си казваш, ах, да, софбилд. Хубави сгради, аз и Жаклин им харесвам. В София живея до "Симон", която не е нищо особено, освен че е огромна на фона на квартала... и защо така егоцентрично ги "снасят" тук и там. Натоварващо ми е това впечтление. Бих ги харесвала повече, ако действаха остроумно спрямо околната среда, а не само спрямо чупките на фасадите.

Килими от въздушни карти

# 637
Сградата ми харесва. Работата на това студио също, доста са смели, различни нищо, че следват един стил, а може и само определени неща да публикуват.

# 638
Red apple ми харесва.Локацията е хубава,но не бих живяла там в този момент.За млади хора е идеална локация.
Барба,в този район не виждам как нещо въобще може да се впише.Околовръст все стари грозни блокове.

Студио моде са известни доста отдавна в средите.Техен е интериорът на ЧЕРВИЛО отпреди няколко години/със светещите каменни барове/.Много са креативни,нооо на нас ни поискаха огромна сума , за да направят проект за обзавеждане на къщата и това ни отказа.Иначе са точно мой стил.
Този проект със бетонната рисувана стена е доста стар,поне на 6-7г.,но като го гледам и сега ми харесва.Моят диван е същият,но по-тъмен цвят.

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 11:35 от ДХ3

# 639
  • София
Doris, кухнята е моя стил и други части като цяло. Мислех да го напиша, но  другото надделя като негативно усещане и смесване, затова не коментирах.

# 640
снимките с кални поляни наоколо не разбрах коя е прекрасната локация... Simple Smile)))))

Ако искаш да живееш в централна градска част, да си точно срещу  сравнително добре поддържаният Южен парк (калните поляни), да не те засенчи два пъти по - висока сграда (от другата страна е детска градина, която не ми се вярва да продадат, приватизират или каквото там правят, локацията е прекрасна.
Нищо друго.

# 641
снимките с кални поляни наоколо не разбрах коя е прекрасната локация... Simple Smile)))))

Ако искаш да живееш в централна градска част, да си точно срещу  сравнително добре поддържаният Южен парк (калните поляни), да не те засенчи два пъти по - висока сграда (от другата страна е детска градина, която не ми се вярва да продадат, приватизират или каквото там правят, локацията е прекрасна.
Нищо друго.
Peace
Тази снимка някак не е реална.Така погледнато наистина сградата изглежда грозна,но иначе на мен ми се вписва с околността,като  я видиш реално.

# 642
Lady April, може би ще е сложно, но е възможно да имаш кръгла маса с металните крака

# 643
Барба ме разби с калните поляни Joy
Забравила си, че България не притежава нито мекия и влажен климат на Англия, нито снеговете на Норвегия, нито топлото слънчице на Италия Laughing От декемри до март поляните ни са кални, те просто няма как да бъдат други, тучни и зелени Laughing Както и през август са обгорени и прашни. Климат, кво да го правим, как да го сменим Wink
Локацията е сравнително хубавото нещо при сградата - на входа на Южния парк, удобен градски транспорт и прилични булеварди и улици за подстъп наоколо. С известно поразчистване и оправяне на една малка част към пазара Иван Вазов, си става съвсем ок. Е, за който му харесва да е на кръстовище Laughing
Но пък гледката от прозорците е уау...
Иначе самата сграда поражда противоречиви чувства у мен. Харесва ми, че е различна, не ми харесва прекалената й различност Mr. Green Като крепост ми е.
Вътре наживо не знам какво е. Видяното сега не ми допадна. Ама хич!

# 644
  • Варна
Нито сградата ми хареса, нито интериорът. Знам, че това е модерно, но е адски бездушно.
За хотел, обществена сграда го приемам, но не и за живеене. Дори на гости би ми било неуютно.

Общи условия

Активация на акаунт