Интериорен стил по аматьорски - 27

• 57 092
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • Отвъд алеята зад шкафа
А така, защо искаш да сменяш апартамента? Имаш зеленина, гледка, чист въздух..

Междудругото вече имам идеи за промяна на интериора вкъщи  Mr. Green ММ ще се разведе, ако научи какво ми се върти в главата  hahaha Дневната например стана много хубава, но някак мъжка, няма нищо, което да показва, че има жена в къщата. Но пък кухнята е в същото помещение и тя определено си е много женска. Но в бъдеще бих променила някои неща по дневната.

# 706
  • Варна
Аз мисля, че всички ни съпътстват такива мисли, че можеше и по-добре да се направи или малко по-различно да бъде. Все пак едно си представяш, друго става. След 2-3 години ремонтите започват.  Peace

# 707
  • София
Причините са няколко, все основателни. Най-важната - страх ме е да живея в него. Явно и двамата с приятеля ми сме били ужасно претоварени и сме търсили спокойствие когато го купувахме,  но сега вече виждаме минусите. Аз съм готова да започна всичко от начало, а той ме гледа с ужас като започна да говоря за това. Но - ще трябва някак си да справя, какъв Овен ще съм иначе  Wink

# 708
  • Отвъд алеята зад шкафа
Vayana, в такъв случай ще очакваме снимки на следващия апартамент и новите интериорни идеи, вече нямам търпение  Mr. Green

Много ме е яд, че в България няма интересни мебелни магазини като в други държави - Англия, Скандинавието...Дори една по-интересна саксия или ваза е трудно да се намери  Crossing Arms

# 709
Мен идеите ме връхлитат спонтанно и безразборно. Още не сме приключили една фаза, аз получавам вдъхновения са други части от къщата или за подобрения на вече направеното. Като кажа "Знаеш ли още какво може да направим..." мъжът ми става и излиза от стаята. Но поне не се притеснявам, че ще ми доскучае, вкъщи има за интериорстване за 2 живота Simple Smile

Съпружка, прототипът на масата е чуден и съм сигурна, че и твоята маса ще се получи също така. Какво ще ползвате за плот? И да, какви са тези места в конструкцията с дупките?

# 710
  • Варна
какъв Овен ще съм иначе  Wink
Тъй като и аз съм Овен, да си го кажем направо - нещо като ни плени и като си наумим нещо, пренебрегваме всичко друго. Аз така избрах жилище по едни прозорци и по една гледка. Не мислих за нищо друго трезво. Пък и колко убедителна бях към ММ, какви доводи...............Сега си бия главата в стената за доста неща по жилището, но карай - казала съм си, че няма да съжалявам, безмислено е.

А пък нуждата от разнообразие..........все размествам нещо, все мисля нещо ново. И когато ММ се мръщи, му викам, благодари, че си доставям разнообразие с интериора, не с други работи.  Naughty

# 711
  • София
Ха така - сродна душа! Аз заради тераса, ти заради прозорци и гледка! Joy Всъщност - и ние имаме страхотна гледка - София на 180 градуса под нас. Вечер със светлините и на Нова година с фойверките е изумително красиво...
Нуждата от разнообразие и желанието да имаме всичко сега и веднага вероятно тормозят околните, но...иначе душата не е спокойна Simple Smile

# 712
  • Отвъд алеята зад шкафа
А аз съм една кротка Везна, която можете да предположите колко трудно избира  Joy Нашият апартамент го намери и избра ММ, като сключи предварителен договор на втория оглед без да бяхме решили категорично, че ще го купуваме.

# 713
Ох, аз още не съм приключила ремонта, а вече си казвам защо не направихме еди-какво- си по-различно. Или след време първо ще променя това и онова. А истината е, че вече нямам сили за ремонти и промени, искам само да го завърша.

Аз пак да попитам между тези кой вариант ви харесва най-много:
http://www.ikea.bg/dining-room/Dining-chairs/Stackable-and-folda … airs/17153/18284/
http://www.ikea.bg/dining-room/Dining-chairs/Stackable-and-folda … airs/51691/76821/
http://www.ikea.bg/dining-room/Dining-chairs/Stackable-and-folda … airs/46245/47376/
и отгоре с :
http://www.ikea.bg/textiles/rugs/Sheepskins-and-cowhides/42214/43345/ - вече имам едно такова, още не знам за къде, или мога да мина и с това - http://www.ikea.bg/textiles/rugs/Runners-and-small-rugs/18730/19861/
ДХЗ, камината е супер!

# 714
  • Отвъд алеята зад шкафа
Съпружка, за допълнителни трапезарни столове ли се чудиш? Ако да, тогава съм за дървените. Аз взех 2 такива стола за повече гости като идват, само че на този етап ще бъдат с обикновени възглавнички, не с кожи. Иначе кожите са супер, има в сиво, най-много ми харесва. Ето ги моите столчета:

Скрит текст:

# 715
  • Майничка
Съпружка, за мен определено тези от втория линк.
Имаме 4 подобни, дървени стола от "ергенската" ни квартира с ММ, постоянно са  сгънати и разпръснати на стратегически местенца из цялата къща : м/у стената и секцията в хола, в кухнята - зад вратата към балкона, в трапезарията - отстрани на акумулиращата печка, в една чупка в коридора до банята - на облегалката закачаме дългите чадъри, след като се "изкапят". Вършат страхотна работа, не пречат и не се набиват на очи, във всеки един момент могат да влязат в употреба само след едно избърсване, а на разтегната (и пълна Laughing) маса разликата с останалите столове не се забелязва.

# 716
На мен също най -много ми харесва 2-я вариант, а и сякаш най -добре ще се върже с останалите мебели стилово.

# 717
  • София
Vayana, не разбрах: страх те е от високото или от други неща?

# 718
Съпружка, ние си взехме като столовете от първия линк, но за терасата и според мен са си удобни и то доста, но на вид са си като за тераса. Определено вторите са по-подходящи за твоя случай.
ДХЗ, камината ти е мечта просто! Браво за избора и упоритостта да си я направиш точно според твоите представи за камина.
Относно кожите на Съпружка - имам идея, но на лични, моля те!
gadamer, признавам те не само като перфектна в интериора, но и в чувството ти за фотография.

# 719
  • София
Sharky, от ниското ме е страх - на кота 0 сме, дори по-ниско. Със занемарена овощна  градина от едната страна, с градината на кооперацята - от другата. Нощем е тиииихо и тъмно като в рог. Целият апартамент сме опасали с датчици, камери, всеки прозорец има по 3 специални заключалки. Апетитна плячка сме - неуморно опитват да влизат неканени гости.

Общи условия

Активация на акаунт