Интериорен стил по аматьорски - 27

• 57 194
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Бар столовете в кухнята какви са, откъде са?
И тези столчета са ми от предишно жилище,даже тук са ми малко височки,но стават да поседнеш на кафе или да си изядеш закуската.Навивам мъж ми да им среже столчето малко.Италиански са на Fasem;
http://www.fasem.it/products.php?ID=0

ДХЗ, много ми харесва ТВ шкафа и икейското кресло, прозорците и разпределението.
Шкафът е шедьовър наистина.Много се радвам,че успях да му намеря място.Ето тук може да го видите,година 1983:

Малкият му откърти едната врата и щях да умра от нерви дали може да се възстанови.
http://www.roche-bobois.com/#/fr-fr/roche-bobois/iconic-pieces

# 361
  • Вила Великула
Doris, до 30 ноември в МОЛ Парадайз има дни на Мароко. Там продават такива.

# 362
  • Вила Великула
Ето малко снимки от моят дом

Снимах с телефон и не се вижда мн.добре,липсват ми первазите все още,нямам пердета и килими.Simple Smile
ДХЗ снимките искат парола

# 363

Снимах с телефон и не се вижда мн.добре,липсват ми первазите все още,нямам пердета и килими.Simple Smile
Заключих ги вече. Wink Ще щракна утре още малко и ще го отключа отново.

# 364

Заключих ги вече. Wink Ще щракна утре още малко и ще го отключа отново.
И аз изпуснах, много искам да видя.... ще чакам отключване Simple Smile

# 365
ДХЗ, страхотни прозорци Simple Smile  без завеси много ми харесва, но и със завеси ще придобие завършеност. успях да видя само една две снимки, като си тръгвах от работа.

за вратите- при нас на детската вратата се отваря навън към коридора, но постоянно е отворена и изобщо не пречи, ще се опира във вградения гардероб в коридора..някога  Mr. Green радвам се, че я реших така, защото в стаята щеше да пречи много.

замислихте ме за етажерки в нишата в цвят като пода. много харесвам естетсвено дърво, но тук си мисля, няма да си пасне с пода и вичко останало. мисля да сложа един ред книги, снимки.

# 366
Джуджа,аз бих направила полиците контрастни: горчичени,виненочервени,сини дори...

# 367
И аз изпуснах снимките ...  Sad

# 368
# 369
  • Варна
Момичета, кажете една добра дума, моля!
Не искам да чуя поредното "няма как да стане".
Та сега съм на вълна да си направя маса с ей такива крака.
http://m.ebay.com/itm?itemId=131181252507
Железар ще може ли да ги направи? Ще носят ли тежестта на масивен плот 160/90 на 3 см дебелина? Имате ли снимки на маси с такива крака да споделите?

# 370
Лейди, на мен ми харесва.
А нещо такова?

Виж какво намерих даже.  Hug
http://www.theironmill.co.uk/online-shop/4583956081

# 371
  • Отвъд алеята зад шкафа
ДХЗ, много як шкаф, наистина. Доста неща харесах от линка, който пусна.

Lady, аз за масата не мога да се включа, освен да кажа, че много ми харесва и дано успееш да я имаш. Отдавна се каня да те питам - ти нали имаше дървен плот от Икеа? Омаслявала ли си го вече? Има ли нещо особено при тази процедура?

# 372
Lady, до къде стигнахте??? Аз чакам да видя снимки... да не съм изпуснала???
Масата е хубава и непринудена. Ама къде ще я търсиш newsm78 И ние сме зациклили на тема трапезни маси и столове, но за жалост ще "циклим" още, щото с други неща се замотахме, а и нещо не ни върви напоследък...

ДХЗ, много ми харесва всичко, видяно на снимките. Харесвам този стил - изчистено, светло, уютно.... Ще следя с интерес и занапред.... давай смело... вярвам, че и другите ще го оценят подобаващо.

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 08:16 от Bunnyslava

# 373
  • Майничка
Lady, питай в някоя фирма, в която правят мебели от ковано желязо. Единият вариант е да ти изработят само крачета, другият - рамка с крачета, на която можеш да захванеш какъвто искаш плот. Но няма да е лека.

# 374
  • Варна
 Hug Hug Hug Голяма подкрепа сте, да знаете! Не е лесно да си единствен в обкръжението си с подобни идеи. Вече съм половин майстор, половин дизайнер, та даже и половин лекар (ама това е друга тема).

Suede, много ти благодаря за линка. Крачетата са точно такива, каквито ми се въртят в главата. Ще излязат към 350 лв. и за плота вече имам оферта от 250 лв, та ще стане чудна маса, на чудна цена.  Hug Все пак първо ще попитам някой железар дали може да ги направи и ако не, тогава поръчвам. А масата, която показваш, ми харесва много и такава беше досегашната ми идея, но се замислям, че седящите на късите страни ще им е кофти, тъй като няма как да си бутат стола навътре. Ако направя рамката по-къса от плота - тогава седящите на дългите страни или трябва да са прекалено близо един до друг, или да имат по един крак между техните крака.

Гадамер, плота ми не е от Икеа, но е същия като техните. Масивен дъб, поръчан някъде от Пловдив. Майстора го поръча. Веднъж вече си взех една шкурка, позашкурих го леко и го омаслих с останалото масло с едно захабено боди на малката  Mr. Green. Стана много бързо и лесно. Нито вдигнах голям прах, нито мирише много и дълго време маслото. Общо взето проста работа.

Бънислава, ще ми се да си изпуснала, но за съжаление се движим със скоростта на костенурките. Сега за Коледа ще си купим маса и столове. И така лека полека ще сменя всичко. Имам, иначе, врати нови, первази, които довършихме едва онзи ден и малко аксесоари. Ето малко снимчици, но не претендирам за кой знае какво.  Embarassed На мен все пак ми става много уютно вече.
https://plus.google.com/u/0/photos/114653069964203406795/albums/ … 53069964203406795

gargamela, наистина се очертава тежка маса, но варианта иначе е, плота да е МДФ с естествен фурнир, за да е по-лека. Общо взето нямам никакво намерение да я местя от мястото й и каквато стане - такава.

Общи условия

Активация на акаунт