X-Factor Bulgaria - Сезон 3, Тема 5

• 35 638
  • 747
  •   1
Отговори
Премиерата на обичаното от милиони зрители по света предаване е през 2004 г. във Великобритания, а след това се налага в редица други държави. Най-успешни са изданията в Дания, Холандия и Италия, както и в Испания, Гърция, Португалия, Индия и др. Шест...ият сезон на ”X Factor” на Острова е привлякло внушителните 200 000 кандидати и е било гледано от близо 20 милиона зрители, достигайки 63,2 процента пазарен дял.
Форматът има четири етапа – кастинги, тренировъчни лагери, елиминации в къщите на съдиите и мащабни спектакли на живо. Уникалното на „X Factor" е, че съдиите са натоварени с изключително голяма отговорност. Освен да работят в екип с останалите членове на журито, те ще изпълняват ролята и на ментори, всеки от които индивидуално ще отговаря за отделна категория изпълнители.
„X factor" е носител на две награди BAFTA, четири отличия 'National Television Awards, UK” и приза ”Royal Television Society, UK”.

Съдии:

Момчета

Траян
Сабатин
Славин
Мирян
Станимир

Групи

Иво и Пламен
Нора и Ива
4U
Sweet 16

Момичета

Михаела
Люба
Кристина
Невена

25+

Виктор
Атанас
Ренета
Георги

Водещи:

Алекс Раева и Мария Игнатова

Предаването се излъчва всеки вторник от 21 часа и всеки четвъртък от 22 часа по Нова телевизия.

Архив:

# 1
Първа  Heart Eyes

Атанас ще напусна според мен

# 2
За темата   bouquet  bouquet

# 3
Бебе, благодаря за темата!  bouquet

# 4
  • София
И аз мисля, че Атанас ще отпадне

# 5
Резултатите от анкетата:

Подкрепи (според изпълнението тази вечер):

Славин - 130 (28%)
Пламен и Иво - 73 (15%)
Георги - 44 (9%)

Кристина - 43 (9%)
Невена - 38 (8%)
4U - 27 (5%)
Михаела - 27 (5%)
Траян - 26 (5%)
Мирян - 24 (5%)
Атанас - 20 (4%)
Sweet 16 - 11 (2%)

Общ брой гласове: 153

# 6
Благодаря за темата.  bouquet
Аз предпочитам Михаела или Траян да са на елиминации тази вечер.

# 7
H0uSse_Baby, благодаря за както винаги съобразителното пускане на новата тема!   bouquet

Според мен тази вечер ще си отидат Sweet 16. Ако Мирян е на елиминации (в което по-скоро не вярвам), може и той да е.

А, така сме гласували и в темата... Ако става дума за предпочитания, аз бих искала Михаела да си тръгне, а Атанас - не, но... струва ми се най-вероятно триото да си отидат - те бяха видимо под очакваното ниво.

# 8
Aз пък този път нямам предположение кой ще отпадне!
Дано да не е някой, който не заслужава да си ходи, че много абсурди има напоследък!

# 9
Благодаря за темата   bouquet Нещо нямам предположение кой ще си тръгне,но едва ли ще са групите , тийновете ги харесват.

# 10
Аз очаквам Атанас да е на елиминации заедно с 4U. Надявам се той да си тръгне.

# 11
Благодаря за темата  bouquet
Май бай Наско ще си ходи тази вечер...Аз предпочитам да е Мишата,но няма да е тя скоро....

# 12
Нямам нищо против Михаела да си тръгне - глас има, но живец - не. Както някой каза - ако можеше и на концертите да се представя както на ЛипСинк предизвикателството, нещата щяха да са съвсем различни.

# 13
  • DE
Аз не проумяват кое му е интересното на липсинка  newsm78

# 14
H0uSse_Baby благодаря за темата   bouquet

Нямам предположения кой ще си ходи - по-скоро имам опасения =т.е. че може да е Мирян.
Мисля, че той и Атанас ще са на елиминации, но едва ли ще изгонят 2-ра седмица поред участник от отбора на Любо. Ще поизравнят малко бройката. Ще видим, то не остана ...

Общи условия

Активация на акаунт