След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.33

• 24 403
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
  • У Диспансера ...♥♥♥
Те кат някой американски сериал, преди началото на предстоящ сезон така говорят актьорите  Mr. Green
А на мен Шокрю, ли е каква е с тъмната коса най-ми хареса и като образ в сериала и като визия, тя иска да измъкне сестра си и майка си от лапите на доведения си баща, алкохолик. Ясемин се представи, като материалистка и майка и постоянно и набива, че ще дойде ден и ще е богата. Русата е загубила майка си в катастрофа и каза явно и на баща си сърцето. Рашко е мъж на закона и правдата, а Кокорчо не вярва в правосъдието и решава всичко сам. Това което е обещал на майка си, каквото и да стане щял да го изпълни.
Та с две думи това показаха за типажите, а тая дето най-ми допадна каза, че тя обичала да казва всичко в очите и не била от тези, които си мълчали . За мен ня трябва да му е любимата, че тая русата като играе е много зле и като говори, аз за сефте я виждам на екран и не ми хареса да ви кажа .

# 31
Систър, Шукрю е Рошко  Mr. Green Mr. Green Шокрян е брюнетката. И на мен тя ми е най-поносима  Mr. Green

# 32
Добро утро Hug Hug Hug
Пожелавам ви прекрасна събота Hug За мен ще е такава след хубавата новина ошмулената е отсвирена, от това по-хубаво здраве му кажи Grinning Grinning Grinning
С кеф ще си гледам слънцата Heart Eyes

# 33
  • Под Сините камъни
Добро утроооо  Hug Hug Hug
Кате
Скрит текст:
много е готин тоя сериал. Heart EyesЗарибих се  Mr. Green

# 34
Добро утро, слънца  Hug Hug Hug

Вани  Hug Heart Eyes Пепи  Hug Heart Eyes Кой сериал гледаш  newsm78

# 35
  • Под Сините камъни
Ева "Игра на тронове"-хамерикански

# 36
# 37
Здравейте слънчеви момичета.Пожелавам ви хубав и усмихнат ден. Hug

# 38
  • Под Сините камъни
Еве трябва да сме в крак с Кокорчо  Mr. GreenНали и той много го харесвал

# 39

Здравейте,сладурани!  Ха добро ви утро!
   Аз докато дремя,голямата новина излязла-иншалла,дано да е истина,а не поредната лъжа. newsm78 Не само обстоятелствата,но и мама Бурсин май изигра голяма роля в цялата работа. NaughtyСега Кирето ще има обеца на ухото и няма да бърза да се хваща с поредната кифла. NaughtyЩе има чукам и бегам hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
  Връщам се да и изчета и после ще се видим пак!Хубав ден на всички! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 40
  • У Диспансера ...♥♥♥

Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Вие да не видите нещо от Кокорчо, пък  Joy Joy Joy Joy
Еви, Пепини, Вани, Бабче Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 41
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 42
Гале  Hug Heart Eyes Бабче  Hug Heart Eyes Ирче и тука  Hug Heart Eyes

# 43
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 44
  • У Диспансера ...♥♥♥

Общи условия

Активация на акаунт