След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.33

• 25 131
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Крисия е на второ място, браво, браво  newsm44 newsm44 newsm44

Браво на детето! Браво !  smile3501 smile3501 smile3501

http://instagram.com/p/vbwv_OBenB/
Аууу нова ли ееее  Mr. Green
Нова е, да.    Mr. Green

Да  , явно са се събрали момичета от ГБ
 Сега  Ямура да качва и да трие снимки от вечерта  Joy Joy Joy Joy

Добър вечер момичета  Hug Hug Hug Hug Hug

# 121
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 122
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 123
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 124
  • Керодиспансера
http://instagram.com/p/vbwv_OBenB/
Аууу нова ли ееее  Mr. Green
Нова е, да.    Mr. Green

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ужас!Какво прави Ошмулената с Ханде newsm78 да не би да търси помощ от аркадашката да си върне Кьорчо newsm78 или демонстрира,че не и пука за него  Mr. Green

# 125
Браво на нашето малко момиче с голям глас. Party
Кате мерси за снимката. Hug
А за снимката на Ханде и Зъбла заедно на една снимка си е чист Пр ама тя Ханде не се поддава на такива неща то това да не е Керем.

# 126
  • Керодиспансера
Сега остана да видим снимка на Кирето с Оки  Mr. Green и цирка ще бъде пълен hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  Joy Joy Joy Joy

# 127
Мене ако питате и да е имало конфликт между Ханде и Зъбла той отдавна е отшумял. Едната се залепи за Кирето, другата си обича Оканджик  Mr. Green

# 128
не мога да повярвам ,че Ханде излиза с ЯТ ..... при всичките случки и номера  ooooh!  е това може да ме разстрой ,а не на Керем глупостите  ooooh!

# 129
Така Ханде показва на всичките си фенове че не е злопаметна и че каквото било било.

# 130
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е те като са поканили и Ошмулената, кво Ханде да не ходи, че и оная е там. Тая русата ги е поканила, на която бяха и на сватбата и. Ми жената се има и с двете явно, Ханде не е направила нищо за да и е неудобно да седне на една маса с Ошмулка, за другата вече там е до простотия и наглост.
Катерино моме, тоя вече не го харесвам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Предаде единствения честен човек, а обеща на  жена му  #Cussing out #Cussing out

# 131
Е те като са поканили и Ошмулената, кво Ханде да не ходи, че и оная е там. Тая русата ги е поканила, на която бяха и на сватбата и. Ми жената се има и с двете явно, Ханде не е направила нищо за да и е неудобно да седне на една маса с Ошмулка, за другата вече там е до простотия и наглост.
Катерино моме, тоя вече не го харесвам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Предаде единствения честен човек, а обеща на  жена му  #Cussing out #Cussing out

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

ти като мен я караш , аз чакам да се съберат две три серии и ги подкарвам една след друга ....голям ми е кеф ...Той обича жената ся кво да прай  , любовта иска жертви  Joy Joy Joy Joy Joy
гледай ,че имаш още три сезона ...да си готова за 5 -тия Аз ще свирна ,като почне ..

# 132
ако ги харесваш по честност и справедливост ,само Джуджето и Сноу са твоите хора  Joy Joy Joy Joy Joy

# 133
ако ги харесваш по честност и справедливост ,само Джуджето и Сноу са твоите хора  Joy Joy Joy Joy Joy
И на халееси съветника  Peace Mr. Green

# 134
И на халееси съветника  Peace Mr. Green

за сега й е предан ,но .....май няма да удържи .. Peace

Общи условия

Активация на акаунт