Пазаруване от Aliexpress.com 40

• 52 172
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, като цяло и аз съм на мнение от моите около 40 поръчки, като съм взела 20 до тук, че е много на късмет.
Има доста коректни търговци, както писах един наскоро ме помоли данаправя диспут защото не може да достави якето и парите ми се оказаха в сметката ми точно за ден, супер доволна съм.
Но не поръчвам от такива без оценки независимо от цената на стоката и да и аз смятам че доста търговци печелят от купувачи които или не четат внимателно или не си проследяват сроковете и не правят диспути.
Аз лично не бих се занимавала ако не знаех езика и бих предпочела друг да ми поръчва,защото има доста опасности а на преводачите като гугъл не може да се разчита или има думи с двояко значение- както бяха писали за silver. По тази причина примерно не се престраших да поръчвам от ларедут.
На мен ми прави впечатление може да греша че има продавачи които качват една снимка а в описанието е малко по-различно това не е измама но и с това трябва да се внимава. Примерно обеци със снимка на известна личност и после самите обеци които не са съвсем същите наподобяват но не съвсем. Или популярен продукт който се търси в сайта но се вижда че не е съвсем същия сякаш си правят копия на репликте, много е странно.
В общи линиии тези които не дават описание размери или снимки в описанието са ми леко съмнителни, не знам дали имам основание за това. newsm78
За чакането - на мен лично не ми тежи от много време пазарувам в нета авнасово за следващия сезон и не ми е проблем.

# 406

шапки с пухче - http://www.aliexpress.com/snapshot/6309297701.html
Получих в червено и в сиво. Точно като на снимките са, пухчето е хубаво. Не е ест. кожа разбира се, но е пухкаво и досущ прилича на истинско. Отвътре са с една мека бяла подплата, мъхеста, като плюш. Стават и като яка, т.е отгоре се набира с връзка. Харесват ми и ще си изпълнят предназначението за подаръци.

Може ли снимка на шапката Praynig
http://prikachi.com/images.php?images/27/7743027V.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/44/7743044d.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/46/7743046G.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/48/7743048M.jpg
  bouquet
Огромни благодарности  bouquet

# 407
  • София
Момичета,за първи път имам замразена поръчка.Едната част си я изясних,ако не отговори продавача до 3 дни следва рефънд,но тази част нещо не я разбирам :
In the event the seller does respond to the case within 3 business days, it could take about 15 business days for the case to be resolved.

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 21:42 от Inkа

# 408
1. Аз лично си ги отварям у дома.. така или иначе в пощите няма какво да направят дори и да е празен пакета, по-добре на спокойствие готова за клипчета  Mr. Green
2. Не съм повдигала за неполучена, но предполагам няколко дни преди да изтече времето и след разговор с продавача и проверка на тракинг номера.
3. Аз проверявам от този, който е посочил търговеца в сайта.
4. Не означава спокс, идват си  Hug
V.I.P, мерси, златна си Simple Smile  Hug

# 409
  • Пловдив
Получих тази блузка и е страхотна ,но има прескочен тегел та се чудя дали да пусна диспут  newsm78
http://www.aliexpress.com/snapshot/6305693453.html
Иначе е много хубава и красива !

# 410
Аз точно поради тази причина , че понякога продукта не отговаря на снимките , винаги питам да ми пратят реална снимка . Е , не винаги , но на някои по-скъпи продукти задължително искам снимка.Досега така не съм имала проблем . Веднъж замалко да си купя един елек , който беше с няколко долара по-евтин , все пак не е от сорта на 5 6 долара, а 27 и като помолих за реални снимки ми пратиха нещо съвсем различно с думите : за толкова пари , това е качествено . Е хубаво  , ама все пак качете реалните снимки ,човек сам ще си реши дали си заслужават парите или не.

# 411
здравейте, на единия артикул ми пише Goods Awaiting Acceptance, какво ще рече?
а някои стоят от седмици, чакайки да бъдат шипнати, ама не  Sad много се чакало...

# 412
Утре ще се взема първата поръчка от 11.11 чак не мога да повярвам. Пълно щастие естествено няма ще я взимам от митницата ooooh!

# 413
  • Ямбол
galabinatankova, веднага не може,след няколко часа. Другите от кога са платени,или да не са пратени вече?
maya_76 и защо е този абсурд?Нали при проследяване се вижда дали и кога е пристигнало. Може с пълномощно,от друг да се вземе,или да престои  20 дни,след което да се върне, иначе,и да удължиш срока,смисъл не виждам в случая?
meri09 ,първо да се внимава при поръчка,да се гледа продавача,сега само диспут,или ако замразят,ще чакаш развитие, да върнат парите.
Anichka1987, бъди убедена, че до получаване на нищо няма да се стигне, иначе да,защо да не, ако ти прати някой си подарък,ще откажеш ли.
sinergon2 ,питай в темата за проследяване, има я в 1-ви пост.
Villy_st, понякога,именно ,заради несъответствие на описани е и съдържание при рентген задържат,дори и да е ниска стойността,но е на късмет.
vasileva10 , 50 /50
selsha , Али -ти е името на сайта съкратено.
preci ,да, може и 2 води,ако е много нажежаваща сумата.
b0nie3ee , почни с 1-ви пост и въпросите за пратки в конкретната тема.
cvetinka229 ,предни месеци рейтинга е бил ок, за последния няма продажби,само 1, а за палтото, предвид цената, не очаквай големи прелести.
Erika_ , е чак пък в пощата,за какво? клип се прави при евентуално съмнение за определени пратки.
Диспута,зависи от причината,за която се отваря.Вс.сайтове посочени за проследяване са именно за Китай,затова са посочени. Липса на трак при следене,не абсолютно не значи,че няма да дойде поръчка, малките стойности са основно без номер(реален).
kika_86 ,относително е , и да и не, различно качество,различен вкус. За размер, за предпочитане е по-голям,отколкото малък,но зависи и от детето и от дрехата.
Inkа , следват 15 раб.дни, до решаване на проблема, ползвай преводача Simple Smile
potrebitel22 , очаква се доставка , за други ,не само много се чака, но и нищо няма да пратят реално!

Ей,няма страница без тия въпроси за замразени поръчки,но това е от невнимание,не-четене и нападане на "атрактивни" цени,които са нереални. Четете,питайте, не се жалвайте после.!

# 414
Здравейте, от скоро започнах да пазаря от този сайт. Направих над 20 поръчки, но снощи изникна някакъв проблем с последната. Плащането ми беше прекратено. Става въпрос за телефон за 110 долара. http://www.aliexpress.com/item/2014-New-cell-phones-Lenovo-phone … G/2012524644.html
Съобщението, което ми беше пратено е следното:

Your payment was not processed due to security reasons. As a result your order has been cancelled. AliExpress did not accept any payment for this order. However, please note that some banks may hold onto payments for up to 7-30 working days. To avoid order cancellations in the future, please submit a claim to validate this payment information.

На някой случвало ли се е? Къде би могъл да бъде проблема и ако може някой да ми помогне дали има смисъл на ново да поръчам или най-добре да си трая и да не поръчвам? Писах на продавача, но все още нямам отоговор, както и нямам лимит при плащането с кредитната ми карта Simple Smile

Мерси предварително Simple Smile

# 415
  • Ямбол
antonn_n продавача няма и какво да ти помогне с отговор,относно твоето плащане.
Ако картата е валидна, има ли със сигурност необходимата сума налична?
Ако да, то опитай след 24 часа да платиш отново,няма страшно,понякога става бъг в системата,или от проследователни плащания,нещо блокирва,но не е повод за тревога или отказ.
Иначе,самия тел,гледам ,че няма 3G май, ако не си забелязал,или не ти е пречка.

# 416
  bouquet antonn_n  Мисля , че този телефон не е оригинал , държиш ли на него ? Потърси нещо друго за тази сума , второ и продавача не е много сигурен , чак телефон да вземаш от него !
това е оригинал  http://ru.aliexpress.com/item/Lenovo-P780-Quad-Core-android-phon … M/1073217569.html
а също така и подходящ продавач на телефон   bouquet

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 09:13 от fifinaki

# 417
  • софия
Изчаках се за едно яке,което е поръчано в края на септември.Пратих няколко съобщения на китайчето,то си ми пише,е не зависи от него,спрямо транспорта.Та то не е още в китайските пощи.Какво да правя,да чакам ли още?

# 418
  • Beyond the stars
Изчаках се за едно яке,което е поръчано в края на септември.Пратих няколко съобщения на китайчето,то си ми пише,е не зависи от него,спрямо транспорта.Та то не е още в китайските пощи.Какво да правя,да чакам ли още?

Има ли движение по номера ? Ако има, удължете срока. Ако няма -отворете диспут, като приложите screenshot от липсата на движиние от сайта за проследяване  Peace

# 419
Някой дали е срещал фолио или нещо като стикери за облепяне на гардероб ...

Общи условия

Активация на акаунт