Пазаруване от Aliexpress.com 40

• 52 090
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте на всички и успешни покупки. Имам един въпрос и се надявам да ми помогнете с хора с повече опит в пазаруването от Али Експрес.
Има поръчка която е от един продавач поръчала съм три различни артикула, днес получих само единият и имам данни с още една пратка предполагам че ще получа и другите два, но въпроса ми е ако сега потвърдя че съм получила единият артикул, изтича ли времето за протекция? Да потвърдя или да изчакам, моля ви за съвет. Simple Smile

# 571
А с дебитна Виза Електрон може ли?

да , аз с такава пазарувам най-често

# 572
някой да си е поръчвал този елек http://www.aliexpress.com/item/Hot-New-Short-Female-Faux-Fox-Fur … n/2038693592.html да сподели дали е хубав

Поръчвала съм същия, но от друг продавач: http://www.aliexpress.com/snapshot/6270593928.html
Прикачила съм снимки в отзива си за него. Като размери, мисля, че си отговаря - поне за гр.об. съм сигурна, тъй като от там ми "идват" проблемите с покупките. Simple Smile На мен, лично, ми харесва.

МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ Simple Smile

# 573
Здравейте на всички и успешни покупки. Имам един въпрос и се надявам да ми помогнете с хора с повече опит в пазаруването от Али Експрес.
Има поръчка която е от един продавач поръчала съм три различни артикула, днес получих само единият и имам данни с още една пратка предполагам че ще получа и другите два, но въпроса ми е ако сега потвърдя че съм получила единият артикул, изтича ли времето за протекция? Да потвърдя или да изчакам, моля ви за съвет. Simple Smile
ТРИТА ПРОДУКТА КАТО ЕДНА ПОРЪЧКА ЛИ СА ИЛИ КАТО ОТДЕЛНИ С 3 ТРЕЙКИНГ НОМЕРА.АКО Е С ЕДИН НЯМА ДА ПОЛУЧИШ ДРУГИТЕ НЕЩА.ТАКА МИСЛЯ, АКО ИМА НЯКОЙ КОЙТО Е ПО ЗАПОЗНАТ

# 574
Здравейте може ли някой да ми помогне опитвам се да проследя една пратка но във всеки сайт в който опитам ми излиза че не е намерена номера е RI221003073CN Simple Smile

# 575
Дамско портмоне, изгодно и качествено??
Вчера и аз това търсих и намерих http://www.aliexpress.com/item/2014-NEW-fashion-genuine-leather- … g/1660240227.html
но не мога да си харесам цвят, че съм мераклийка на червено, а такова точно няма.

# 576
Тази седмица получих 4 комплекта формички за фондан, всичките от един продавач. Срещу всеки комплект има отделен бутон за потвърждаване на получаването, както и за започване на диспут. При теб би трябвало да има по три - за всяка стока. Аз потвърдих получаването на три от комплектите. За четвъртия споря с продавача, защото ми е изпратил само една от трите формички в него. Времето за защита за този комплект продължава да тече (получих го сравнително бързо, имам още време за разправии). Китаецът упорито ми изразява съчувствие  Whistling, аз тъпо му напомням да погледне теглото на пратката. И така... загубата ми е много малка и няма да се занимавам с диспут, но оставам безкрайно скептична към коректността на китайските търговци.

# 577
Тази седмица получих 4 комплекта формички за фондан, всичките от един продавач. Срещу всеки комплект има отделен бутон за потвърждаване на получаването, както и за започване на диспут. При теб би трябвало да има по три - за всяка стока. Аз потвърдих получаването на три от комплектите. За четвъртия споря с продавача, защото ми е изпратил само една от трите формички в него. Времето за защита за този комплект продължава да тече (получих го сравнително бързо, имам още време за разправии). Китаецът упорито ми изразява съчувствие  Whistling, аз тъпо му напомням да погледне теглото на пратката. И така... загубата ми е много малка и няма да се занимавам с диспут, но оставам безкрайно скептична към коректността на китайските търговци.

То не е това , че са китайци ... всеки иска да те прецака както може , ако ще българин , китаец , американец да е , все едно . Особено пък българите са също много похватни в далаверите и ментенията Grinning

# 578
# 579
Скрит текст:
То не е това , че са китайци ... всеки иска да те прецака както може , ако ще българин , китаец , американец да е , все едно . Особено пък българите са също много похватни в далаверите и ментенията Grinning
Уточнявам, не съм имала намерение да обидя китайския народ Peace
От Али експрес поръчвам само дреболии, които мога да прежаля, ако не дойдат. Колкото повече чета тази тема, толкова повече се отказвам да пазарувам от там Simple Smile

# 580
  • София
знам че размерите на дрехите не си отговарят съвсем и са умалени, но  все пак да попитам за съвет. Ако нося между S  и M при нормална номерация, какъв размер да поръчам? Първа поръчка ми е и  се чудя.Избирам модел, който е с разтеглива материя http://www.aliexpress.com/item/2015-women-dress-Autumn-Winter-Wo … /32222632718.html Ако някой  е взимал тази рокля- за ръст 168 какво би препоръчал? Предварително  благодаря!

# 581
  • Пловдив
знам че размерите на дрехите не си отговарят съвсем и са умалени, но  все пак да попитам за съвет. Ако нося между S  и M при нормална номерация, какъв размер да поръчам? Първа поръчка ми е и  се чудя.Избирам модел, който е с разтеглива материя http://www.aliexpress.com/item/2015-women-dress-Autumn-Winter-Wo … /32222632718.html Ако някой  е взимал тази рокля- за ръст 168 какво би препоръчал? Предварително  благодаря!
Може би L ,но все пак има таблица измери се и по нея ще се ориентираш .Аз така правя.

# 582
  • София
ок- благодаря за съвета.Дано таблиците да са коректни, защото доста често чета  че масово  дрехите са умалени и затова се чудя newsm78

# 583
  • Beyond the stars
ок- благодаря за съвета.Дано таблиците да са коректни, защото доста често чета  че масово  дрехите са умалени и затова се чудя newsm78
Умалени спрямо бг размерите, таблиците обикновено са коректни  Peace

# 584
Получено http://www.aliexpress.com/item/RF-2-4GHz-laser-PowerPoint-PPT-Pr … e/1828954829.html - беше доста намалено Heart Eyes
п.с. защо не си виждам коментара, който съм оставила  newsm78

И по-отдавна получена, но май не съм се отчела - четчица за маски за лице: http://www.aliexpress.com/snapshot/6280491068.html

Общи условия

Активация на акаунт