Пазаруване от Aliexpress.com 40

• 52 046
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
  • В един копнеж!
Момичета, харесах си това яке? Дали някой го има. Бюстът ми е 95см и се чудя L или XL да си поръчам. Вашето мение какво е?
http://www.aliexpress.com/item/2014-thickening-wadded-jacket-fur … t/1866480722.html
Ако ще си по къс ръкав отдолу и с тънки блузки и Л ще ти свърши работа, иначе ХЛ. Виж си и другите мерки, не само обиколката на бюста.

# 16
  • TX
Благодаря за темата никид   bouquet успешни покупки желая на всички
  Малко ОФФ миналата седмица малка пратка за 3,80 долара отиде в митница на проверка бяха маски тип зъболекарски, но пакета такъв като габаритите на телефон. Всичко си беше ок, после го доставиха в пощенската станция за получаване.

# 17
# 18
Благодаря, момичета! Пуснах съобщение на продавача и ще обмисля XL, за да мога и с някакво дебело поло да си го нося якето.
 Hug

# 19
  • Beyond the stars
  Малко ОФФ миналата седмица малка пратка за 3,80 долара отиде в митница на проверка бяха маски тип зъболекарски, но пакета такъв като габаритите на телефон. Всичко си беше ок, после го доставиха в пощенската станция за получаване.
Това в сайта на бгпощи ли беше?  Много интересно, понеже доколкото знам една пратка щом е на митница се освобождава от там с доказване на цената, независимо от стойността. Peace

# 20
  • В един копнеж!
  Извинявайте, но имам един въпрос.
  Седя, разглеждам мемори картите  и стараейки се да не повторя предишната си грешка, се опитвам да си избера една.
  За какво конкретно да гледам в обявата, за да разбера, че една карта ще може да се чете от всеки дивайс, в който я сложа?! Защото предишната се вижда само  от телефона ми.  Crossing Arms Нито таблет, нито компютър я вижда.

# 21
  • Варна
Здравейте, момичета! Съвсем нова съм тук и съответно доста неопитна. Прочетох първа страница и мисля, че разбрах повечето важни неща и дори направих поръчка. Това, което не ми дава мира, обаче е, че от много взиране съм избрала продавач без рейтинг  Rolling Eyes Та, питам - винаги ли при такива продавачи има проблеми и колко е добре да изчакам за получаване, преди да си потърся правата??? Поръчката я платих снощи....Благодаря ви и извинете за невежеството  Embarassed

# 22
Някой има ли тази блуза.Кой номер поръча?
http://www.aliexpress.com/item/-/1997925273.html

# 23
  • Мадрид / София
никид   bouquet за темата.
Здравейте, момичета! Съвсем нова съм тук и съответно доста неопитна. Прочетох първа страница и мисля, че разбрах повечето важни неща и дори направих поръчка. Това, което не ми дава мира, обаче е, че от много взиране съм избрала продавач без рейтинг  Rolling Eyes Та, питам - винаги ли при такива продавачи има проблеми и колко е добре да изчакам за получаване, преди да си потърся правата??? Поръчката я платих снощи....Благодаря ви и извинете за невежеството  Embarassed
Все някога продавача започва и няма отзиви, ни рейтинг, но си го имай наум, че може и да не е наред.

# 24
Здравейте, при отворен диспут мога ли да го затворя и по-късно да отворя наново преди да е изтекла защитата?

# 25
Не, не го затваряй.

Моля за малко информация за тези турмалинови нещица за очи. Как се ползват, какъв ефект имат?

# 26
  • TX
Това в сайта на бгпощи ли беше?  Много интересно, понеже доколкото знам една пратка щом е на митница се освобождава от там с доказване на цената, независимо от стойността. Peace
да през сайта на БГ пощи виждах движението и, а при получаване в пощенския клон попълних само формуляр (без никъде да обявявам цена), който ще го върнат в митницата. Служителката ми каза, че тъй като е ходила в митница е необходимо да се попълни.

# 27
  • у нас

Сако , размер S  и в двата цвята , харесва ми и си отговаря на номера  

http://www.aliexpress.com/item/2014-Fashion-Winter-Women-Slim-Bl … e/2018134627.html

Гери, как е материята на сакото - тънка ли е или е плътна?

# 28
Не, не го затваряй.

Моля за малко информация за тези турмалинови нещица за очи. Как се ползват, какъв ефект имат?
Daisy^Slava, аз използвам превръзката за очи, когато очите ми са уморени или зачервени от работата с компютър или цяла вечер спа с нея и определено се наспивам по-добре.
Дават я, че помага:
- За бързо възстановяване при болка и умора в очите;
- Премахване на „червените очи“ при работа с компютър;
- За превенция на очни заболявания;
- За облекчаване и предотвратяване появата на отоци, тъмни кръгове, подпухналост и бръчки около очите;
- Обекчаване на главоболие, виене на свят и проблеми със синусите
- Засилва концентрацията и паметта;
- Подсилване на човешкото био-поле и намаляване на вредното влияние на геопатогенните и електромагнитни влияния;
- За бързо заспиване и спокоен сън
Надявам се да съм била полезна  Hug

# 29
  • Пловдив
Ето ме и мен .Получих възглавницата на първо четене добре ,но не знам как ще е за спане
ето я и нея :
http://www.aliexpress.com/snapshot/6291738637.html
Тази чанта от ест.кожа :
http://www.aliexpress.com/snapshot/6293447213.html
И нещо да попитам ако може
Поръчах една чанта ,но вече магазина е празен  Shocked
Как да го разбирам това ?Някой да сподели ако може .
Благодаря Никид за новата тема   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт