Пазаруване от Aliexpress.com 40

• 52 166
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Бях поръчвала едно яке върнаха ми парите причина подозрителна пратка  newsm78 сега реших да го проверя в бг пощи и е било в София сега от вчера е във Варна според товарителницата  newsm78 да ходя ли до пощата да си го търся или?

# 481
Поръчка със статус 2014-11-22 02:35

PEK, 保加利亚 - BG, 交航
след колко време да я очаквам,този статус означаваше,че вече е в България ли,защото не я виждам при проследяване в Български пощи.

# 482
Да попитам и тук:
Момичета, имаше ли опция да отворя диспут, защото съм искала и платила ДХЛ, а ми е пуснато с Китайските пощи? Един новорегистриран китаец иска да ме метне с един таблет, като ми пробутва новата измама с връщането на 10$ , защото го е пуснал с пощите. Татко е поръчал таблета, аз не съм толква загубена.

# 483
  • у нас
Поръчка със статус 2014-11-22 02:35

PEK, 保加利亚 - BG, 交航
след колко време да я очаквам,този статус означаваше,че вече е в България ли,защото не я виждам при проследяване в Български пощи.

Не може да се каже със сигурност. След 10-тина дни може да гледаш в сайта на бгпощи. Имах пратка с този статус беше повече от 25 дни. Китайска му работа  Wink

# 484
  • По света и в нас.
И аз почвам да се нервим нещо.
Имах поръчка,която започваше с  W и номера беше непроследим.Но  в четвъртък ми бяха се появих сайтове от търговеца да си проследя поръчката.Като проверих ми излезна,че едната е пристигнала на 19 ,другата а 20 в пощата на общината.От петък проверявам при нас още не е дошла и днес звънях в пощата няма нищо и утре отивам да търса в пощата на общината.Колко време ги обработват не се знае newsm78

# 485
Камалия мисля , че имаш пълно право да си искаш разликата в цената  Peace за коя опция да избереш обаче не мога да помогна   Sick

# 486
Аз не си искам разликата в цената, а всичките пари, тъй като съм сигурна, че е измама. Да си задържи таблета и да ми върне парите, след като няма да стане по моя начин.  Peace

# 487
  • Beyond the stars
Имах поръчка,която започваше с  W и номера беше непроследим.Но  в четвъртък ми бяха се появих сайтове от търговеца да си проследя поръчката.Като проверих ми излезна,че едната е пристигнала на 19 ,другата а 20 в пощата на общината.От петък проверявам при нас още не е дошла и днес звънях в пощата няма нищо и утре отивам да търса в пощата на общината.Колко време ги обработват не се знае newsm78

Тези номера не са проследими, сайтовете си генерират статуси, няма смисъл да ги търсиш в пощата  Peace

# 488
Тази чанта е страхотна, особено в розово http://s.click.aliexpress.com/e/e6UVVJEim Дали мога да я поръчам и на получател да напиша името на друг човек, за да може той да я вземе  newsm78

# 489
  • По света и в нас.

Тези номера не са проследими, сайтовете си генерират статуси, няма смисъл да ги търсиш в пощата  Peace
Ами аз като ги проверих ми излезна как са се движили по дати  Thinking И затова се вързах и ги подлудих .

# 490
Здравейте!
За първи път ми се налага да повдигна диспут, за недоставена стока. Поръчката е направена на 10.09 и от тогава, ни вест, ни кост от нея. Отдавна си разменяме съобщения с продавача, 2 пъти увеличихме срока и накрая на мен ми писна и отворих диспут. Нещо недовидях какво да отбележа и дадох причина, че поръчката няма тракинг номер, при което той пусна някакъв копие от движение, кой знае от какъв сайт. След няколко дни пуснах нова причина, че поръчката не ми е дошла в срок.
На лични съобщения ми казва да имам търпение, че пратката ще дойде. Това ми е втора поръчка от този търговец, първата си дойде навреме.
2 дни вече, диспута е без отговор, а имам още 2 дни и защитата на поръчката ще свърши, какво да правя???  newsm78

# 491
Moмичета, моля за помощ. Направо влуднах по тази чанта.

http://www.aliexpress.com/item/Jacqueminot-qwer-2012-soft-leathe … g/1674294174.html

Рових няколко дена, ама не мога да я намеря при друг продавач
чантите са направо без пари, но да не се повтори историята с евтините детски елечета, които поръчахме и след диспут ни върнаха парите. ПРОДАВАЧът изчезна и ние си останахме с надеждите.

Именно,  Peace , затова я търся при друг продавач, но не мога да открия нищо

# 492
ЗДРАВЕЙТЕ ИМАМ 2 ПОРЪЧКИ ОТ 4 ОКТОМВРИ ОТ КОИТО И ДО ДЕН ДНЕШЕН НЯМАМ НИКАКВО ИЗВЕСТИЕ ЗА ТЯХ
ОТ СКОРО ПОРЪЧВАМ И ТОВА МИ Е ПЪРВАТА ТОЛКОВА ЗАБАВИЛА СЕ ПРАТКА
МОГА ЛИ ДА ДАМ НОМЕР ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ ЗА ДА МИ КАЖЕТЕ КАКВО СТАВА С ПРАТКИТЕ И ДО КЪДЕ СА СТИГНАЛИ
   S1909153   
This shipping method used by your seller is to ensure a more efficient shipping service. You can track your order hereSeller's Shipping Method. For more information, please contact the seller
   RK069225604CN
ТОВА СА И ДВЕТЕ
ОСТАВАТ МИ ОЩЕ 9 ДНИ - ТРЯБВА ЛИ ДА ОТВАРЯМ ДИСПУТ ??
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

# 493
Има друга тема за проследяване на поръчки.
Не пишете с главни букви.
Първият номер не е проследяващ.
Продавача ви е писал, че номерата не могат да бъдат проследени.
Като останат 2-3 дни отворете диспут или помолете продавача да удължо срока.

# 494
Има друга тема за проследяване на поръчки.
Не пишете с главни букви.
Първият номер не е проследяващ.
Продавача ви е писал, че номерата не могат да бъдат проследени.
Като останат 2-3 дни отворете диспут или помолете продавача да удължо срока.

Съжалявам за буквите
ще потърся темата , Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт