Режими на Христиана Парова

• 31 174
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте и от мен.Аз също съм се насочила към Христиана Парова,но ще помоля и аз за менюто,изготвено от нея ,за да видя дали наистинае можа да си го причина.имейл:blue_baby@abv.bg
Благодаря много

# 16
Изумявам се, че от толкова отрицателни коментари все още има насочили де към тази особа.
gosuccess, моля те най-сърдечно, да се пренасочиш в друга посока. 😀
Румяна Илиева (www.fitnesinstruktor.com) ще ти обърне къде, къде повече внимание. Ще ти даде насоки, хранителен режим, който е разнообразен, ще си сита, щастлива и ще сваляш в рамките на здравословното и нормалното!!!
Ако си от София пък може да те тренира екипа на Лазар Радков (live to lift)  и също да ти обърнат внимание и да ти изготвят хранителен и тренировъчен режим.
Още се сещам и за "Залата на Юли".

Най-лесно е да видиш колко информация има за тая, към която си се насочила (пак те моля - недей!) и за останалите, за които съм писала. Плюс информация, сайт!!!, отзиви от клиенти.
Не бързай, отдели малко време за четене и тогава действай.

# 17
Много благодаря за бързия отговор.Като всички и аз се блазня от начина по който изглежда,но определено май се отказах.Тренировките на Руми Илиева съм ги следвала и съм доволна.Сега като се замисля също смятам ,че тя е по-подходяща.По-отзивчива и земна ми се вижда.А това ,че плащал 150лв и ти праща по пощата режим и тренировки,без да те е видяла и да сте провели поне един личен разговор ,мн ме загуби като желаещ да съм при Парова.
Отново благодаря:)

# 18
Определено Румяна е по-подходяща. Радвам се, че размисли!
Отговаря и на въпроси, свързани с режима и тренировките и отделно ако имаш някакви съмнения, несигурност и се демотивираш, ще те вкара в релси. Simple Smile)
Преди имаше един месец консултация към програмата, която ти изготвя, не знам дали още е включено това, но тя ще си каже. Simple Smile
Успех ти желая!

# 19
Аз също не я препоръчвам, имах голямо желание за хранителен и спортен режим при нея, обаче тя ме отказа със супер бавната си комуникация! Отговаря на мейлите ми през 3-4 дни, което е супер несериозно! Не ми хареса отношението и, а бях готова да 150 лева за това! (после ме хвана срам,че изобщо съм искала да си поръчам режим при нес).

Общи условия

Активация на акаунт