Богатир се роди, дами, нова радост се роди! 155 Американска тема!

• 56 462
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Бейби, 8 страница долу, на Хиър поста.

# 151
  • The QC to be!!!
Мерси Мишки   bouquet Аз явно съм пропуснала цялата 8ма страница  Blush

Хиър чудесен бебчо и вие! Пу пу пу, прекрасни направо.  Peace Как се нагласихте с режима?

Някой питаше за торта без захар - заместете с фурми блендвани с яйцата. Горе долу чаша фурми=чаша захар. Разбира се, ще оцветят блата… сложете и смлени орехи или лещници - става страхотен блат.   chef

# 152
 Някакви идеи какво да правя с 9 големи кроасана?

# 153
Някакви идеи какво да правя с 9 големи кроасана?

Bread pudding.

# 154
  • някъде
Момичета,валидна ли е българската ми шофьорска книжка тук?За Вирджиния става дума.

# 155
Не. Само международна книжка се приема. Като резидент на Вирджиния в рамките на 60 дни, ако не се лъжа, трябва да си извадиш книжка от щата. Отиди в местното си DMV и попитай дали българската книжка може направо да се приравни, тоест да получиш местна без да държиш изпит. Не знам дали във Вирджиния може. Преди да можеш да си направиш местна книжка ти трябват Social Security Number (SSN) и доказателство, че живееш тук, например сметка или официално писмо, което си получила на вирджинския си адрес. Ти си пристигнала току-що, предполагам че още не разполагаш с такива, така че ще трябва да почакаш, докато ги имаш. Дотогава само с българска книжка не можеш да караш.

# 156
  • някъде
Благодаря за отговора.Тази седмица мислим да ходим до този офис.Надявах се,че ще мога да шофирам поне няколко месеца с бълг книжка,но явно и за това ще чакам Crazy

# 157
Може би е до щат.  Ние като дойдохме (Масачузец), ни спряха, защото сме минали на "оранжево" и полицая каза, че книжките ни са валидни един месец.

# 158
При нас българските книжки бяха валидни поне 3 месеца (не съм сигурна, дали не беше и по-дълго). Във всеки случай, карахме с такива около 2 месеца, преди да си извадим местни. Само застраховката на колата беше по-висока, когато си с чужда книжка.

# 159
Хм, прави сте. Жекова, ето го законът: http://virginiacourtlawyer.info/tag/virginia-driving-without-lic … e-foreign-license.
За този период от 60 дни, докато извадиш местна книжка, можеш да караш с българската. Тъй като си резидент в щата, трябва да си направиш местна книжка все пак. (Интересно, имах приятели преди години, които не можеха да карат изобщо, защото не било разрешено с чуждите книжки, а те нямаха статут за да получат вирджинска. На един му се наложи да си лети до Русия, за да си направи международна.)

# 160
Валидни са ако сте визиторс, във нашия случай става въпрос за резиденти. Вкл има и изисквания при смяна на резиденси от щат в щат ( ако не се лъжа за нашия щат беше 30 дни, за Колорадо и Охайо също). Докато в Колорадо напр признаха канадския ми дривинг лайсънс, в Охайо не го признаха..

# 161
Титина, пише си във вирджинския закон, че резиденти с чуждестранна книжка могат да карат в графството. Ако не бяха резиденти щяха да са валидни за целия им престой (който очевидно не може да е повече от 6-12 месеца), като резиденти са валидни 60 дни. 

# 162
 Mr. Green резидентите да си плащат фийс и таксес овреме. Визиторс ги отупват по други параграфи  Mr. Green Mr. Green

# 163
Аз пробвах да вкл баща ми в моя иншурънс...съобщиха ми едни главозамайващи цени  Shocked

# 164
Аз пробвах да вкл баща ми в моя иншурънс...съобщиха ми едни главозамайващи цени  Shocked

Възраст?

Общи условия

Активация на акаунт