Зима наближава, в мене МАЙ-ско бебче се разшава! - Тема 7

• 27 162
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Честито на всички с вече ясни розови и сини гащи  newsm51
жабурана Добре дошла   bouquet
Sabrina_ чела съм го това, но пак добре се посмях  Joy
И да права си, спирам да го мисля  Hug

Има ли момичета, които още слагат Утрогестан?
Лекарят, който ми го изписа като лежах в болницата каза да го слагам до 16 седмица, а моя АГ каза, пий всичко, както до сега до следващия преглед. Да, да ама следващия ми преглед май ще е чак в 20 седмица  newsm78

# 556
Никки, на мен доктора ми спря утрогестана още в 14 седмица, а от вчера ми изписа магнерот 3 по 2.
Имам приятелка,която скоро ще ражда и тя го слага до към 20 седмица. А да те питам на теб кой ти аводи консултациите и къде си се ориентирала да раждаш,понеже видях,че си от Бургас  Simple Smile

# 557
Здравейте, МАЙ - чета. Добре дошли на новите мами  Hug Честито и за розовите и сините гащички   bouquet  Много се радвам като прочета такива новини. Момичета, много ви брагодаря за подкрепата. Вчера много се бях сдухала и се притесних без абсолютно никакна причина. Поприказвах си с мама,  поплаках, посмяхме се и днес се чувствам страхотно. Утре ще се отдам на почивка. От един сайт за гел лакове има черен петък и смятам да се поглезя с няколко. Ще си прекараме деня с ММ  Heart Eyes
 Днес пазарувахме за вечеря от Карфур и минахме през щанда за детските дрешки. Такива  красоти имаше. Успях да не се изкуша, а и материите не ми харесаха.
 Надявам се всички са сте добре. И скоро всеки да си има щъркелче. Пращам ви много, много положително настроение  Hug
кажи,моля, за тези лакове, къде да погледна и аз

# 558
  • Бургас
kikimora86, консултациите ми ги води д-р Недялков в - св. София ходя при него. Той работи по принцип в Девата. Мисля и да раждам там, но все още не съм на сто процента решена...  Thinking

# 559
Здравейте!
От доста време ви чета и вече ви "познавам"  Simple Smile Ако може и аз да се включа в МАЙ-ската темичка.
Бременна съм в 16 седмица. Трета бременност, като втората беше неуспешна - приключи с мисед в 9 седмица. От самото начало лекарката ми изписа Утрогестан, а малко по-късно и Аспирин Протект. Все още ги пия. В понеделник бях на преглед и ми каза да си почивам много, защото плацентата ми била по-ниско. На всичкото отгоре е и на предна маточна стена. Досега бях в болничен два месеца по мое желание, ходих 3 дни на работа, но получих някакви болки ниско долу и сега съм по препоръка на АГ вкъщи. Но не си почивам... ММ постоянно ме ядосва и нямам емоционалния комфорт, който ми е така необходим сега. Много се притеснявам дали не съм навредила на бебчето с тези отрицателни емоции. Като че ли и коремът ми спадна малко... А съм на преглед чак след една седмица...
Много се радвам, че ви има! Чета ви постоянно! До скоро!  Hug

# 560
Добро утро  Coffee

Благодаря ви, наистина е вълнуващ момент. Почнах и да го усещам. Доктора каза, че върви с 5 дена напред. Ще чакам с нетърпение втората фетална морфология. Записах си час в МЦ Марковс. Чух добри отзиви за там.

Честито на Kикимора и моето мишле за гащичките!  Hug

Не знам дали сте чули, но ще се обсъжда предложение за увеличаване на периода, върху който ще се изчисляват майчинските за първата година - от 18 на 24 месеца.  Дано не го предложат за гласуване и не го приемат.  Tired

# 561
Цвете, кураж, всичко ще е наред, ти само си почивай.  Hug ей сега ще дойдат Коледните празници, после Великден и хайдее ще гушкаме бебоците  Hug Hug Hug
Кикимора, отдай се и ти на глезотии като Боровинка, сега почват и гостите по Коледа, ще ти е весело  Grinning
Мамчета, днес сме на среща с моето бебче  Heart Eyes вече съм в трепетно очакване да стане 18ч... Събудих се от 7 с тази мисъл!!!
Иначе отпуската ми се отразява перфектно на настроението, мога да вдигна планини днес. Но да видим до кога, вечер съм труп в 22ч заспивам като мечок, все едно ми бият упойка...и сутринта пак от ранни зори будна  Joy

# 562
Здравейте всички нови мами - леко бременеене и да сме много здравички! Simple Smile

Днес бях на преглед - ще си имаме МЪЖ Simple Smile Simple Smile Simple Smile Много се радвам, всичко е наред, върви си в седмиците - и беше застанал много сладко - с ръчички нагоре до главичката и яко риташе Simple Smile

Sweety - слагаи ми сините гащи, хаха Simple Smile

Аз от вчера пак малко съм на работа - за разнообразие Simple Smile Желая на всички ви хубав ден и хубави новини!

# 563
Добро утро  Coffee

Благодаря ви, наистина е вълнуващ момент. Почнах и да го усещам. Доктора каза, че върви с 5 дена напред. Ще чакам с нетърпение втората фетална морфология. Записах си час в МЦ Марковс. Чух добри отзиви за там.

Честито на Kикимора и моето мишле за гащичките!  Hug

Не знам дали сте чули, но ще се обсъжда предложение за увеличаване на периода, върху който ще се изчисляват майчинските за първата година - от 18 на 24 месеца.  Дано не го предложат за гласуване и не го приемат.  Tired
Благодаря ти  Blinding  Hug Да и аз разбрах за това обсъждане,но дано наистина не го приемат.Те вече прекаляват. Мами, прави ми впечатление, че засега сините гащи са  повече от розовите  Simple Smile
Никки , моите консултации ги води д-р Кировков. Много съм доволна,но ако искам да ми води раждането ще трябава да родя в Окръжна и много се двоумя

# 564
water_life, честит ти сини гащи!   bouquet Добавих го.

Който иска да му добавя щъркелче да пише!!!!

Аз имах малко време, та взех, че направих новата тема.  Whistling

# 565
Цвете, кураж, всичко ще е наред, ти само си почивай.  Hug ей сега ще дойдат Коледните празници, после Великден и хайдее ще гушкаме бебоците  Hug Hug Hug
Благодаря ти!  Hug
water_life, честито синьо щъркелче.   bouquet
Аз имах малко време, та взех, че направих новата тема.  Whistling[/i]
Ти си богиняя!  Joy  bouquet

# 566
Добро утро и Добър ден!  Hug
Добре дошли на новите мами!   bouquet
Честито на всички узнали пола вече! Hug
Sweety ஜ ,имайки предвид,че всяка тема е от хубава,по-хубава започвам да я чакам с нетърпение вече!   bouquet
kikimora86 ,съжалявам за работното място.  Sad Всяко зло за добро!Горе главата и активна почивка.  newsm10
VanchetoI ,всичко ще е наред,мила!  Hug
Flower ツ ,ако можеш от време на време да ни пишеш...да не ни забравиш?  wavey
И аз вчера си на извадих дрешките,та си ги разгледах.Но все още като не знаем пола на 100% ги прибрах.Ох,така мило ми стана...  ylinfant
Един прекрасен ден ви желая!  Hug

# 567
Здравейте и от мен след два часа мъки в онлайн сайта не Техномаркет ,купихме намален климатик.Ама днес е трудно по те я сайтове .Почвам да се по оправям минава ми настинката което е добре .
Добре дошли на новите мами  newsm51 newsm51 newsm51.
VanchetoI-споко и аз съм в къщи но защото така реших ,че работата ми е тежка ,ай ММ само ме ядосва и мен иде ми да го убия някой път .Ама си го обичам след толкова години съм му свикнала ,че той не се съобразява с никой.Е по не полага усилия от време на време  Laughing

# 568
мимка, няма да ви забравя, а и предполагам, че на 2-3 седмици ще ме пускат, идват и празници.. Wink

# 569
Много пишетебе еййй..  Mr. Green

Суити, чакаме я вечееее!!

Общи условия

Активация на акаунт