ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 31 765
  • 807
  •   1
Отговори
# 660
Довечера ще има ли епизод или само в дейлитата ще дават неизлъчваните кадри?

Довечера ще има 1 ч. епизод с най-доброто от ВИП.
Утре стартира ОЛСТАРС с 3 ч. лайф.

Колко е наградата за Влади?

За пари ли питаш? Колкото хонорар си е договорил, няма парична награда за победителя.

# 661

Колко е наградата за Влади?

За пари ли питаш? Колкото хонорар си е договорил, няма парична награда за победителя.

Да, аха ясно, и аз така знаех, ама да питам все пак  Peace

# 662
  • somewhere near the sea
Ай честито на победителя

Заслужи си го човекът.
Wosh е млад, тепърва има да се доказва, но това е отличен старт за кариерата му.  bouquet
Албена имаше възможност да изчисти името си, да покаже и друга страна от себе си, някои я видяха, други не поискаха. Но, предполагам, че ВБ ще е нов шанс да започне нещо, което отива на интелекта й, без да залага на низките страсти.
Йорданка остана на заслуженото второ място. Достопочтено, правилно. Повечето от нас не си дават сметка колко голяма е тя, но им е простено. Никой не е пророк в родината си, особено в нашата. Ние не умеем да тачим талантите си.
Манови ще си купят апартамент, за да има къде да се гонят, за да се бият. Какво да се прави- "Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му"
Big Brother All Stars тръгва в сряда. Кой влиза?

# 663
Ай честито на победителя
Честита да му е победата!

Не очаквах да е точно той, но пък щом фаворитът ми Уош не спечели,  ... нека бъде волята на драгият зрител. Sunglasses

# 664
  • София
Тази Пламена от Мюзик айдъл с какво е известна, че на мен не ми е позната нещо?

# 665
За първи път ми беше абсолютно безразлично кой ще спечели,всички които останаха на финала ми бяха симпатични,дори и на простотиите и изцепките на Жени и Тачо свикнах. може би бях за Албена или за Лош. Thinking
Не гледах много сезона,но ми се затвърди лошото мнение за кали,адски противна жена. Sick

# 666

Владо преди Данчето- абсурд  Stop

Все са били манипулации ама сега... очаквания финал беше м/у Данчето и Уош и тогава наистина бих им повярвала, ако младото поколение беше гласувало за Уош, ама сега - че никой не го познава Владимир Карамфилов .. егати просията, егати съжалението!

# 667

Освен Данчето да е договорила някакво доплащане ако стане победител... няма никаква логика в това им решение.

Whistling Има ли някой който си мисли, че зрителят решава?

# 668

Красива е.  Smile

# 669
В "Здравей България" казаха тези участници, които на нас са ни известни - Люси Иларионов, Петя Буюклиева, Боби Турбото, Калина от "Острова на изкушението", Тодор Славков, Бони, Пламена от "Мюзик айдъл" и онази откачената Анджелика ли как се казваше от Биг Брадър Фемили, една дето все се събличаше и правиха секс с мъжът й отвити  Mr. Green

# 670
  • София

Красива е.  Smile

Laughing Ще я видим колко е красива.

# 671

Красива е.  Smile
С тая обратна захапка и цялостно изражение на булдог...

# 672
  • Sofia
Люси май ще влиза с гаджето си,....най-неприятна ми е руската мангалка Sick

# 673
 Доволна съм , че хитрата лисица Данчето не спечели! Честито на победителя!

# 674
Едно искаме, друго става.

Общи условия

Активация на акаунт