ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 30 616
  • 807
  •   1
Отговори
# 795
  • В Космоса
Изобщо няма "ако". Wink И скоро не виждам да заима. Tired

Пуска ли СМС-и, колко?  smile3506

Пфффф! hahaha
Не трептим на една честота, сори. Simple Smile

# 796
 Hug

Миии почти не си личи.  Sunglasses Нема се пуашиш, а за брадъра, направо да влизаме заедно предлагам.

Псст: ще ми викаш, че мириша, а аз ши плача, после делим, ок?  tooth

# 797
Пфффф! hahaha
Не трептим на една честота, сори. Simple Smile

Нито сме на една честота, нито си ми на ядрата на процесора.  perko

Други какви манипулации видя в този сезон?  Rolling Eyes

# 798
  • В Космоса
Къде видя да говоря за манипулации, бре симпатяга? Laughing Съвсем други неща имах предвид, но явно ядрата  недостигат. Grinning

# 799
Става! Grinning
Само трябва и по някого страничен да си намерим, някъв триъгълник да направим, да държим зрителите в напрежение сексът мираж ли ще е И този Брадър и като нищо да стигнем докрай. Аз ще спомена(излъжа леко), че съм родственица на Здравко...че те неговите все печелят.
Не, по-добре ти го кажи, че мъжете повече печелят, да ти се увеличи шансът, моя е нисък.
Аз ще кажа, че съм с някой политик и ще му разкрия името накрая на предаването, пък и жена, разбираш ли. После ще се сбием за сирене.

# 800
  • Испания
Става! Grinning
Само трябва и по някого страничен да си намерим...

Ама той се е намерил.  Wink Вчера Гостът заяви, че ще се кандидатира за следващия сезон, вдъхновена от победата на Влади.  Flutter

# 801
Къде видя да говоря за манипулации, бре симпатяга? Laughing Съвсем други неща имах предвид, но явно ядрата  недостигат. Grinning

Мда сега разбирам, сори, леко изкривяване от дълго присъствие в темата.  Blush

Поръчвам веднага още ядра.  Smile

# 802
Става! Grinning
Само трябва и по някого страничен да си намерим, някъв триъгълник да направим, да държим зрителите в напрежение сексът мираж ли ще е И този Брадър и като нищо да стигнем докрай. Аз ще спомена(излъжа леко), че съм родственица на Здравко...че те неговите все печелят.
Не, по-добре ти го кажи, че мъжете повече печелят, да ти се увеличи шансът, моя е нисък.
Аз ще кажа, че съм с някой политик и ще му разкрия името накрая на предаването, пък и жена, разбираш ли. После ще се сбием за сирене.

Виждам, че няма да имаме никакви проблеми.  Party

Истинска ли си или сънувам в момента?  Embarassed

# 803
Мамето ще направи нова тема за Ол старс, ама е рано още.

Довечера.

# 804
  • Испания
Зорница Линдарева благодарна на VIP Brother

http://life.dir.bg/news.php?id=17841941&nt=5

Класната на Въргала му предложи подкрепа

http://life.dir.bg/news.php?id=17830976

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 11:46 от smileys

# 805
  • Манчестър
Дали ще има изненади довечера? Някой дето е казал,че ще влиза и в последния момент да се откаже?

# 806
Шоуто свърши, да живее шоуто!

Скъпи мои съквартиранЧиЧи, заповядайте в

НОВАТА ТЕМА ЗА Big Brother All Stars 2014г.

И специален поздрав за всички -
Скрит текст:

Анкета
Пускахте ли СМС-и за ВБ Образцов дом?

Да                     7 (3%)
Не                  183 (96%)

Общ брой гласове: 190

Ice Queen   bouquet  bouquet  bouquet (вкл. и за отговора за Йорданка от предната тема, не успях тогава да благодаря, но те прочетох!)

# 807
Вчера специално изгледах прословутия филм "Операция шменти капели".Нямам думи за коментар,нищо ново и нищо интересно не видях от сценариста и изпълнител на главните роли.Всъщност с тия 2 роли се изявяваше и навремето по тв-то.
Чувам,че Албенчето ще има предаване по нова,което обяснява топлото отношение и реклама от продуцентите на брадъра.Може и да сте го коментирали вече...

Общи условия

Активация на акаунт