ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 30 617
  • 807
  •   1
Отговори
# 780
Само едно не мога да разбера, защоооо Брадъра не ни показваше 2 месеца такива кадри да се смеем, ами кой за колко сирене се кара, кой повече мирише и прочие  Crossing Arms
Предлагам да се направи нова тема за Ол старса  Peace

# 781
Мамето ще направи нова тема за Ол старс, ама е рано още.

# 782
  • Испания
...

Тема за all stars има ли вече?

Ще има......утре по някое време, следобед......За да мога да редактирам 1 пост със снимки на участниците.....

# 783
Е то е ясно защо на това са заложили, на скандалите, сеира и простотията.

Защо на това са заложили? Ами те залагат на това, което смятат, че ще им донесе най-много аудитория, от там най-много приходи.

---------------------

Рано е за тема а, цели 10 ч. има до старта, ужас, колко много време.  Laughing

# 784

Ами направи ти, не е трудно.

Цъкаш бутона НОВА ТЕМА, праскаш два реда и купоня почва.  newsm53

# 785
  • София
Мамето ще направи нова тема за Ол старс, ама е рано още.
Точно така, какъв е този зор Hug
Довечера за старта ще сме в нова тема.

# 786
Стига с тези мрънканици за нова тема!!!
Казаха ви - ще се направи днес нова тема, но малко по-късно за да може след това да първия пост да бъде редактиран със снимки и имена на участниците.

Пишете тук, нищо няма да ви стане! И без това ще е само чат.

# 787
Предлагам да ме разпънете на кръст  Mr. Green
Извинявайте, че споменах за нова тема, не съм ви чела назад, да видя че вече е дискутирано  Peace

# 788
Извинявайте, че споменах за нова тема, не съм ви чела назад, да видя че вече е дискутирано  Peace

С теб ще се занимаваме.  Naughty Отивай сама да си направиш сепуко.

# 789

Пу пу пу пръв да те разпъвам.  Laughing

# 790
  • В Космоса
С нетърпение чакам старта на аллстарс.  Hands Clap

Честито, Стефооо! Heart Eyes     bouquet

Единственият заслужил победител за мен. Sunglasses Ама кой ще го допусне до първо място? Не сме/са дорасли за това да се абстрахираме, че е младо рапЕ, а не "достолепна" естрадна певица и пее за пушеци, пушеци  Whistling... Tired

Ако го бяха "допуснали", нямаше да е с "допускане", но щом не са го "допуснали", значи има "допускания".

бг-мамма логика

action032

Изобщо няма "ако". Wink И скоро не виждам да заима. Tired

# 791
Изобщо няма "ако". Wink И скоро не виждам да заима. Tired

Пуска ли СМС-и, колко?  smile3506

# 792
Не искам да съм груба, съвсем не ми е такъв тонът, ама по форум е трудно да се схване...та..к'во ви е удоволствието да си водите монолози без въобще да се погледнат предишните мнения? Някои от тях, поне. То е ясно, че един голям давате за чуждите мнения, ама поне някаква дискусия да става, нали все пак е форум, обсъждат се нещата, не е ютуб или вбокс видео, в чиито коментари да пляснете собственото си невероятно, неповотирмо и изключително важно, да не забравяме и съдържателно, мнение. Ясно е, че всички сме уникални снежинки, сами по себе си единствени and all that sh*t, ама...така няма дори и кой да ви дочете, 'щото това нещо е казано 43590 пъти преди това. Най-много някой да се заяде.

# 793
Неко, добре дошла  Mr. Green, кафенце?

едит: уаууу и лол на резултатите от анкетата, що сте такива скръндзи бря?
Ама иначе недоволни от "манипулациите".  Laughing

# 794
Неко, добре дошла  Mr. Green, кафенце?

едит: уаууу и лол на резултатите от анкетата, що сте такива скръндзи бря?

Hug
Oпф, второ кафе вече пия, а още съм "сутрешно" нервна. Личи ли си?  Laughing Тия 3в1 нищо не правят. За малко съм тук, че трябва да тръгвам да наблюдавам колегите ми как изнасят уроци.
Така ми се влиза в ББ, ако това ще значи, че три месеца ще мога да избягам от отговорности и това страшно за мен преподаване. После никой няма да ме вземе на работа, ама най-много калории съм изгорила, докато съм бягала от проблемите си Grinning

Общи условия

Активация на акаунт