ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 30 621
  • 807
  •   1
Отговори
# 765
Жени Калканджева се държала на ниво. Crazy
Е то не е уточнено нивотоMr. Green  Жената си е била на нейното нормално ниво.  Laughing

е как да не е? Wink ..  две по 100 им е нивото като начало   ... минимум   Laughing
Тема за all stars има ли вече?

Ще има......утре по някое време, следобед......За да мога да редактирам 1 пост със снимки на участниците.....

Олд Старс не започваше ли тази вечер? Какви са тез моменти сега?
all, олд...  Grinning 
Скрит текст:
older, oldest  ...  living dead?  Mr. Green

# 766
Най-много ме дразни в БГ риалитата тип БИГ Брадър и Къртицата, че
почват едни студия със защитници, говорят ала бала и така сумати часове.
А може просто всичко да е точно и ясно.
Ето Сървайвър например е 1 час без никакви защитници и студия.
Има едно студио събота със интересни моменти и това е.
Направо се дразня на ББ и Къртицата с всичките тия работи.
Та те толкова много материал не излъчиха, че направо не е истина.
Влади бил разказвал вицове...еми не чухме....и т.н.
Просто ни мислят за баламурници. Било най-гледаното това...Ужас...

# 767
  • В Космоса
Честито, Стефооо! Heart Eyes   bouquet

Единственият заслужил победител за мен. Sunglasses Ама кой ще го допусне до първо място? Не сме/са дорасли за това да се абстрахираме, че е младо рапЕ, а не "достолепна" естрадна певица и пее за пушеци, пушеци  Whistling... Tired

# 768
Оух, толкова е пошла рекламата на Рефан.

Налиии?   С тоя набит чичак с белия  потник и двойната брадичка... обаче ако посланието е да те докарат до самоубийство (като на финала) всичко си и е  ОК на рекламата  - сполучлива е Mr. Green

# 769
Мисля, че Жени едвам дочака да излязат от Къщата и ще нарита Тачо. Може да няма официален развод, но тия двамата не могат да се търпят. Накрая тя просто се усети и спря да крещи по Тачо. Остави го да прави каквото си иска. Не мисля, че като изгледа всички кадри няма да поиска да промени нещо.

Поведението на Въргала след победата ми се видя мн театрално. На мен ми е все тая кой ще спечели. Радвам се за него, но добре го изигра.

Албена за мен е спечели най-много от този формат. Мисля, че и на нея й повлия положително.

Кали мисля, че загуби мн от участието си. Бих казала, че и Воче, но тя не знам точно дали има да губи нещо?

Поне научихме кой е Уош  Laughing

# 770
Важното е Люси Иларионов.

# 771
Нищо не съм изпуснала снощи май...

Предпочитам събота и неделя да дават, тогава направо няма нищо за гледане.
Тогава е според мен времето на тия сеирджийски предавания  Mr. Green

# 772
Само Уош и Албена ка3аха, че най-много са им харесали игрите....
Кучкова - купоните Tired То 3а друго трябва мо3ък.

# 773
Не пускам СМС-и, никога не съм го правила. Но, бъркам ли, или предишни сезони имаше награди и за някой от гласувалите? Така де, каква полза имам аз, че някой си е останал в къщата или е спечелил шоуто? Не съм благотворителна агенция, смятам, че е редно да ме мотивират с някоя награда.

# 774
Не пускам СМС-и, никога не съм го правила. Но, бъркам ли, или предишни сезони имаше награди и за някой от гласувалите?
И аз не пращам sms-и за такива предавания. Давали са награда за гласувалите в предишни сезони, имам някакви бегли спомени.

# 775
С нетърпение чакам старта на аллстарс.  Hands Clap

Честито, Стефооо! Heart Eyes     bouquet

Единственият заслужил победител за мен. Sunglasses Ама кой ще го допусне до първо място? Не сме/са дорасли за това да се абстрахираме, че е младо рапЕ, а не "достолепна" естрадна певица и пее за пушеци, пушеци  Whistling... Tired

Ако го бяха "допуснали", нямаше да е с "допускане", но щом не са го "допуснали", значи има "допускания".

бг-мамма логика

action032

# 776
  • Испания
ББ: "Влади може да напуснеш къщата и да получиш своя тройфей".  ooooh!

Да им имам трофея!
Ми те са си знаели какъв е трофея, някои ако са чакали друго си е за тяхна сметка.

Точно това твърдя и аз. За мен е пълна измислица препечатаното тук, че Влади бил вдигал скандали, че няма парична награда за победителя. Естествено, че всички са знаели, затова се чудя на вълненията "Кой ще победи?"

За "трофея" изразих лично мнение.  Simple Smile

# 777
Влади: Ми аз шо ревах толкоз бре, то немало награда да го ***.

# 778
  • София
Забравих вече героите на Вип Брадър "Образцов дом" с изключение на Албена Вулева и Уош.
Да почва All stars  и дано е по свеж Laughing

# 779
Забравих вече героите на Вип Брадър "Образцов дом" с изключение на Албена Вулева и Уош.

Малко мозъчен капацитет?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт