ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 30 626
  • 807
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Е и те се подиграват с анонсите на Ники Кънчев  Laughing

# 751
  • Испания
Най-сетне смях по време на ВБ.  Laughing

# 752
Голямо пушене пада вътре.

abs, няма, може да направиш.

# 753
Тема за all stars има ли вече?

Ще има......утре по някое време, следобед......За да мога да редактирам 1 пост със снимки на участниците.....

Най-сетне смях по време на ВБ.  Laughing

Вярвам, че е имало много смях, но уви......продуцентите не благоволиха да ни го пуснат......

# 754
Ако нямаше тема за ВИП, не си струва заради едни снимки да нямаме къде да пишем. Ноо има тема за ВИП.

Кога се очаква да станат напълно ясни участниците в аллстарс, по време на предаването?  Rolling Eyes

# 755
Интересно ми е колко е приходът на продуцентите от целият  сезон на ВИП Брадър. Някой с предположения?

# 756
  • Испания
Интересно ми е колко е приходът на продуцентите от целият  сезон на ВИП Брадър. Някой с предположения?

Да не си от Данъчното?  Joy

# 757
Интересно ми е колко е приходът на продуцентите от целият  сезон на ВИП Брадър. Някой с предположения?

Освен от реклама и смс-и, други по-значими източници на приходи има ли?

Може да направиш груба сметка, виж тарифите за реклама в НОВА по време на брадъра. За смс-ите, ще се гадае, но според мен те не са кой знае какъв фактор.

# 758
Влязох да видя дали Неко е писала отново, защо цял сезон ни дават скандали, а не смях.

Разочарование.
Hug
Aaa....аз гледам, гледам и ми е хубаво, усмихнато такова, чак ще вземе тъжно да ми стане.
Клипчето, в което гледаха Пулев, направо ме върна онзи ден. И аз така го гледах.
Темата, обаче гледам не е мръднала. Дали е заради тъпия сезон или защото не дават скандали?  newsm78
Дали пък напълно не съм сбъркала с това, което писах за рейтинга и гласуването..не знам.
Аз искам такива неща да гледам, с повече смислени мисии, със спорове, но не и безумно крещене, хора с някаква стратегия, или които говорят разпалено за различни теми, действие някакво да има и бих гласувала тогава определено за някой. Може от време на време и някой скандал, че не може всички да се обичаме, я. Grinning
От кое ти идва разочарованието?

# 759
Hug
От кое ти идва разочарованието?

Hug
От това, че не видях скорошно твое мнение.

# 760
Темата, обаче гледам не е мръднала. Дали е заради тъпия сезон или защото не дават скандали?

Амии, предаването свърши, това едно, второ изобщо не мисля движението на темата за показател, дали е гледано или не шоуто.

# 761
  • Испания
ББ: "Влади може да напуснеш къщата и да получиш своя тройфей".  ooooh!

Да им имам трофея!

# 762
  • София
ББ: "Влади може да напуснеш къщата и да получиш своя тройфей".  ooooh!

Да им имам трофея!
Ми те са си знаели какъв е трофея, някои ако са чакали друго си е за тяхна сметка.

# 763
Темата, обаче гледам не е мръднала. Дали е заради тъпия сезон или защото не дават скандали?

Амии, предаването свърши, това едно, второ изобщо не мисля движението на темата за показател, дали е гледано или не шоуто.

O повярвай ми - показател е.
В предни сезони, ако не отворя форума 4-5 часа и ме чакаха по 45-50 страници четене.  Laughing
Сега никой не гледа и никой не пише.  Wink

# 764
За първи път чувствам нещо като го гледам този сезон. Хубаво е.
Много повече можеха да извадят и да покажат от тези хора. Наистина жалко.
Ако махнат Сърчаджиева, чието дуднене губи едно 15 минути от предаването, ще има място за много повече неща, пък ако искат да си ги слагат скандалите.
Но, да, Окасо (всички пишат Осако...и ми е малко объркано на бг да те пиша), дано е заради това, че предаването просто свърши, а не защото тоя епизод беше изцяло положителен.
Оух, толкова е пошла рекламата на Рефан.

Общи условия

Активация на акаунт