ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 30 627
  • 807
  •   1
Отговори
# 735
Последен епизод днес, довиждане интересно предаване.

# 736
Писах го и преди. Тити каза, когато беше при Гала, че Влади му е предложил да му даде назаем хонорара си. Как човек, затънал в дългове, няма да погаси една част, а ще предлага пари назаем?

# 737
Писах го и преди. Тити каза, когато беше при Гала, че Влади му е предложил да му даде назаем хонорара си. Как човек, затънал в дългове, няма да погаси една част, а ще предлага пари назаем?

Значи или не е затънал в дългове или е "добър" до глупост, което не е за уважение според мен. Пак семейството му ще страда, включително и той, но отборът по баскетбол е по-важен, явно. Човек трябва да има чувство за самосъхранение, както и да си поема отговорностите.
Това, неговото, не е доброто, а ниска преценка на ситуацията.

# 738
Аз гледах Тити, Маме .. Peace игра в Сделката

# 739
  • SF
Абе да си дава парите, на когото иска (отнася се за всеки).
Но според мен, това е популизъм. Да го каже по телевизията, да чуят всички колко е великодушен. Няма, страда, а дава. Кой вярва на такива неща.
Освен това много лесно е да предложиш нещо, което знаеш, че ще бъде отказано с "не, не, благодаря!". Кой в ефир, ще приеме така пари - дай ми ги, взимам ги за отбора!

# 740
  bouquet
Esmee
+1
като гу чух в епизода и аз много се издразних
както и Тити в "На кафе" каза на въпрос ти колко пари лично от твоя хонорар  за отбора ще дадеш ...и той ...сука, мънка , и като го притиснаха отново ребром той каза " Ами аз имам семейство, аз толкова много съм дал за отбора и продължавам да давам от времето си и т.н. ами ще дам нещо де....
 Naughty
стана ми анти

# 741
Аз гледах Тити, Маме .. Peace игра в Сделката

Да, аз също го гледах....Но си мисля, че Тити е влязъл само заради отбора и Сделката е била част от договора......Но пък аз съм доволна, че не участваха в Сделката - досадно ми е като започнат да обикалят от предаване в предаване.......

# 742
  • sofia
За пръв път от не знам си кога, от двамата останали последни, единият не ми беше непоносимо противен. Това си е постижение!
Ще гледам Олл Старс. До тук не одобрявам влизащите, но пък за Вип Брадър селекцията ми се стори добра, пък то акво стана....

# 743
  • София
Олд Старс не започваше ли тази вечер? Какви са тез моменти сега?

# 744
  • Испания
Данчето как се разплака за Кубрат.

# 745
  • София
Утре! Сега най-добрите моменти, които не са ни показали.

# 746
  • Пловдив
Този епизод май ще е много впечатляващ, Данчето и тя като мен си поплака заради Кобрата...

# 747
  • Испания
 Joy Голям купон са си направили онази вечер.  Joy

# 748
Влязох да видя дали Неко е писала отново, защо цял сезон ни дават скандали, а не смях.

Разочарование.

# 749
  • Berlin
Тема за all stars има ли вече?

Общи условия

Активация на акаунт