ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 30 652
  • 807
  •   1
Отговори
# 720
Влади не се е преструвал беше самия себе си за разлика от останалата пълнеш.От тук нататък  животът му ще се промени в положителна посока и го очакват само хубави неща.

# 721
  • SF
Кали казваше, че Влади е подстрекателче, че върти интрижки. На нас не са ни показвали точно как стоят нещата, но имаше такива изказвания от Кали и потвърждения от събеседниците й. Но после самата тя се отметна, взе да говори колко много страда Влади и ето какво стана - забравихме го. По принцип аз не харесах Кали именно заради предаването на фронта спрямо Влади и в същия стил неискрени оправдания "Аз се шегувах в тоалетната"
Не се шегуваше. Съвсем сериозно си тропна по мивката затова, че Влади не се е измил и после ще дойде да те гушне с тези ръце. Съвсем сериозно му реагира, когато той й отговори по отвратителния си начин в спалнята  на онова за "пипането и гушкането".
Влади псува жени. С това той ми стана отвратителен. Кали се направи, че не чува или че забрави и остави Воче сама в битката, измъквайки се с "Аз се шегувах, защото бях в ролята на чистачка" - с това тя ми стана неприятна.
И после с какъв артистизъм също обясни на Воче какъв е животът на Влади.... Загледана в килима.... Брррррр.

# 722
  • София
Цитат
Влади Върлага за победата във VIP Brother
От страницата на Випа в бука.

# 723
То пък Кали ,Воче и Екимова едни жени няма що.Единствено от  жените Жени Калканджева се държеше на ниво.А Албена Влуева я чака предаване по нова.Отностно Влади сега животът ще му се промени от тук нататък и го очаква само хубави неща.Имаше нужда точно от тази победа и добре ще се случи.Със тези разсъждения започнах да приличам на Пънчев . Laughing

# 724
  • София
Статията е с дата 27.09.2014.

# 725
Защо Влади е имал нужда от точно тази победа?

# 726
  • SF
За да се върне в ефир.

# 727

Защото е мръсен и дребнав тип  Mr. Green

Чутовен скандал се разразява след края на „ВИП Брадър Образцов дом”. Победителят в шоуто Влади Въргала е бесен на продуцентите и заплашва да разкрие мръсни тайни от кухнята на предаването, защото бил измамен и нямало да получи нищо за първото си място. Оказа се, че актьорът ще си остане само с хонорара, който бил договорил за участието. А фактът, че излезе последен от Къщата, няма да му донесе нито повече пари, нито някаква предметна награда.

„За това ли се правих на шут 2 месеца и си показах и долните гащи?! Можех да изляза в самото начало и резултатът пак щеше да е същият”, беснеел актьорът, който в предаването призна, че е алкохолик, разорен и пред развод, само и само да е по-интересен и да остане до края. Вместо повече пари и някакво облага обаче, на финала получи само овации и плакетче, че е любимата звезда на България.

„Продуцентите този път се подиграха с ВИП-овете. Поне една кола от някой спонсор можеха да уредят за финалиста. Какво го топли титлата, че бил любимец, като човека си каза, че е влязъл по икономически причини. Това е гавра!”, коментират и зрителите на риалити формата. От предаването обаче са категорични, че от самото начало не е коментирана нито парична, нито предметна награда. През целия сезон нямало никакви обещания в тази посока, затова не бил редно да има сърдити.
жалък човечец  Stop
Ех каква велика любима звезда .. ама друг път
УОШ е за мен победителя!

# 728
  • София
За самочувствие и излизане от нафталина Mr. Green
gost32 да ни имам преценката hahaha hahaha hahaha
Жени Калканджева се държала на ниво. Crazy

# 729
Жени Калканджева се държала на ниво. Crazy

Е то не е уточнено нивото!  Mr. Green  Жената си е била на нейното нормално ниво.  Laughing

# 730
Ииииии пак видяхме, че тия хора пре3 повечето време са се 3абавлявали, ама що ли трябваше да ни го покажат..... ooooh!
Много глупаво! Изпуснали са съвсем как става работата. Хората гласуват и биха гласували, ама не когато мразят всеки участник вътре. Никой няма да гласува за Влади, например, само и само Тачо и Жени да не спечелят.
Ако ни покажат как се забавляват, какво ги интересува, какво си разказват, за какво се смеят, кои са, ние като зрители може и да се привържем към тях, може пък и да се припознаем в някой от тях. Сега за какво да гласувам? Защо въобще го гледам, не знам. Главата си залагам, че ако го направят така ще има много повече хора, които са гласували. Плюс това, ако се занимавах с такова предаване, задължително щях да давам награда за зрителите, защото в крайна сметка, те са никои без нас.
Аз ако участвам в такова предаване и спечеля, бих дала поне 3х1000 лева на хора, които са гласували за мен.
Да не говорим, че не може да няма живо предаване, дори и да не е по цял ден, може да има определени часове, в които дават живо.
Това предаване може да е велико и епично, а те го правят отвратително и скучно.
Ясно, че наобратно ще я правят работата- успяха да се научат да правят ентусиазиращи клипчета с ефекти и добре подбрани моменти, време е вече освен да са добри в подробностите, да се заемат върху основите, които да направят играта развлекателна, а и най-важното за тях, по-печеливша.

# 731
Този сезон участниците защо не минаха през Румен Луканов? newsm78

# 732

Него има ли го въобще?  newsm78

Оф, госте, така не обичам като всички те нападнат, само като се появиш, ама последното ти мнение е...дори няма дума, с която да опиша колко е зле. 

# 733
Айде стига ще чели глупостите на  агенция пик.То там пишеше ,че Данчето Христова е сърдита на българския народ и заминава в чужбина.Да ама не е вярно.Всички жълти сайтове като пик ,клюки и разни подобни сайтове стават само за ползване за тоалетна хартия и за нищо друго. Laughing Laughing

# 734
  • София
То от участници от тук, от там, не остава време за обикновени хора.И в Стани богат същото.

Общи условия

Активация на акаунт