Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са твърденията за консумацията на кафе по време на бременност?
Какви са ефективните начини за справяне с гаденето по време на бременност?
Кои са препоръките за избор на педиатър за новородено?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са твърденията за консумацията на кафе по време на бременност?
-
Какви са ефективните начини за справяне с гаденето по време на бременност?
Някои ефективни начини за справяне с гаденето по време на бременност включват консумиране на храни, богати на сол като грийни сол, солени крекери и солени бисквитки. Други опции включват смесване на сок от лимон с вода, ядене на сурови ядки, консумация на кисело мляко и пиене на газирана вода. Освен това се препоръчва да се консултирате с лекар за персонализирани методи за справяне с проблема.
-
Кои са препоръките за избор на педиатър за новородено?
-
Какви са методите за справяне с киселини по време на бременност?
-
Какви изследвания се препоръчват по време на бременност?
Къпахме така до 4-5 месечен. Преместихме се в банята като се стопли времето. После и пластмасов шезлонг взехме. Оле мале. Имах чувството, че ще се пребие и ще скочи от коритото. Беше на 8 месеца мисля, когато ми дадоха столчето за баня. Показвала съм ви го преди. Огромно удобство е. Ползвахме го повече от година и съм с 2 ръце за такава покупка 

Докторите не го коментират изобщо, за тях е без значение и било нормално, обаче на мен ми е чудно кога ще се намести в средата.
Отвреме навреме като съм с повече газове или друг вид подуване на корема и все ме подпира чак до сгъвката на крака, а отдясно почти нямам такива неразположения. Сигурно звуча нелепо и матката си е където трябва да бъде, но забелязвам, че като търсят бебо с ехографа, го откриват много ниско вляво.