Познавате ли PureLogicol – колагена на звездите? Споделете мнение и спечелете!

• 24 967
  • 72
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Писах писах и ми каза до 80 знака Wink
Да познавам ги 3 години с малки паузи таблетките ползвам, тествала съм и останалите продукти!

# 32
регенериращ серум и капсули http://abstore.bg/shop/purelogicol/sale-koleda-pl-serum-colagen/

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 13:54 от viola2003

# 33
  • София
Здравейте!
Познавам PureLogicol – Колагено-стимулираща маска 50 ml и с удоволствие я ползвам, защото кожата ми става мека,  сияеща и намалява бръчките. Научих за козметиката Ви от реклама в Интернет и се радвам, че качеството на продуктите е страхотно. Ще се радвам, ако спечеля! Simple Smile
Весели празници!

# 34
  • София
Отдавна бях чула за колагена, който пие Мадона и оттогава чакам да дойде този продукт и при нас.
Колагенът, освен за кожата, помага и за хрущяла и ставите и като цяло срещу състаряването на организма. При мен се налага да го пия с лечебна цел заедно с хиалуронова киселина и хондроитин сулфат ...

Капсулите задължително, но също много бих искала да пробвам PureLogicol – Супер антиоксидантен хидратант 50 ml

Това, което особено ме заинтригува при него, е че съдържа и екстракт от гроздови семки.
Преди повече от 7 години в шоуто на Слави беше директорът на Винаро-лозарския институт и каза, че в момента (тоест тогава) негов екип е по покана във Франция да разработи крем с екстракт от гроздови семки и че екстрактът има подмладяващо действие. Не помня за коя беше френската фирма, но беше много известна и ставаше въпрос също, че кремът ще е доста скъп.

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 21:38 от Vesika

# 35
  • Пловдив
   Аз искам да пробвам всичко,
но бих започнала с  Регенериращия лифтинг серум .

# 36
  • в 1001-та нощ
....
Изберете и споделете предпочитания от вас продукт от луксозната козметична серия PureLogicol и ще имате шанс да получите подарък – звездния продукт на марката - Колагеностимулираща маска с моментален лифтинг ефект.
...

Продуктите, които оценям за подходящи за мен са PURELOGICOL – РЕГЕНЕРИРАЩ ЛИФТИНГ СЕРУМ и Колагеностимулираща маска с моментален лифтинг ефект. Бих ползваал и хранителната добавка  Peace

....
Кои продукти с марката PureLogicol познавате? Какви са вашите впечатления?
...

Заглеждала съм ги неведнъж в Субра, имаше хубав стежаж, брошури, коментирали сме с фармацевтите, но така и не попаднах на отзиви от потребители, които да наклонят везните в посока покупка. Ползвам добавки и козметика от този клас и вид, но няма опит с този бранд  Peace

# 37
Чувала съм за марката, но признавам си, не съм използвала нито един от продуктите й. Blush
Пробвала съм подобни по описание продукти на друга марка.

Като най-подходящи за мен определям PURELOGICOL – СУПЕР АНТИОКСИДАНТЕН ХИДРАТАНТ, както и хранителната добавка - капсули  Flutter

# 38
  • София-Младост
Не съм чувала за марката, сега се запознах. Бих избрала продукти за лицето
http://abstore.bg/shop/miriam-quevedo/miriram-quevedo-platinum-gel-cream/

# 39
  • София
Здравейте,

Използвала съм PURELOGICOL – СУПЕР АНТИОКСИДАНТЕН ХИДРАТАНТ, в края на миналата година. Богат крем, с цитрусов аромат, подходящ според мен за по-студено време, тъй кто има по-мазна текстура, която вероятно се дължи на многобройните масла в състава.
Бих опитала още капсулите и колагеновата маска

# 40
За продуктите съм чела много в интернет и при една приятелка козметичка. Ползвала съм таблетките но много бих искала да пробвам серума !!!

# 41
Имам здравословен проблем  и  бих пила КОЛАГЕНОВИТЕ КАПСУЛИ PURELOGICOL .

# 42
Всичко звучи доста обещаващо и ми харесва.
Бих пробвала Колаген капсулите за пиене и Регенериращия лифтинг серум.

# 43
  • у нас
Не съм запозната с продуктите на тази марка. Ползвала съм колагенови маски на други фирми. Бих искала да имам късмета и аз да се почувствам като звезда. Heart Eyes

# 44
Не съм запозната с продуктите, но от описанието на продукта, бих пробвала PURELOGICOL – ЧИСТ КОЛАГЕН.

Общи условия

Активация на акаунт