Аблация на сърцето - 3

• 52 101
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Холтер не ми е слаган никога. Правени са ми ЕКГ-та (нормални), едното по време на пристъп (чак се бях разплакала, а идиотите казаха, че нищо ми няма, видиш ли), обачееее го загубих някъде, а докторката ме пита дали имам ЕКГ по време на пристъп  Embarassed

# 481
Golden girl, дано те послуша сърчицето и си изиграе представлението. Успех, ще чакаме резултата.

# 482
На мен лекаря ми казаха преди холтера 24 часа да спра атенолола ....но мен ме е страх ,не съм получавала скоро тахикардийки но днес на два пъти започва топлината и някакси спира без да заблъсква сърцето малко съм уморена и уплашена ,така де аз винаги съм уплашена Прегръдка на всички

# 483
Благодаря, милички!  Hug
Лейди, от вчера сутринта не съм пила Атенолол, да ти кажа страшничко си е, ама както вика Танчето, има представления и аз съм доволна, защото всичко ще се запише. Пристъп няма, обаче играе хоро в гърдите ми.  Party

П.п., докторката, която ми слага холтера, каза да си пия лекарствата, АКО целта на холтера е да се види как върви лечението. При мен е за доуточняване на диагноза и пращане при Трайков, така че твърдо отказвам да пия каквото и да е, докато не ми го махнат.  Crossing Arms

# 484
Gildengirl , ако получиш пристъп , просто си изпий лекарството . И запомни часа, за да се ориентират по- лесно . Така и запис ще имаш, и ще си спокойна , че си овладяла кризата.

# 485
След малко отивам да го свалят. Днес доволно си попрескача сърчицето, ама му стига толкова. Ще си пия вече лекарството, тъкмо докато подейства, ще стане време за сваляне.
Хормоните ми излязоха. Тъпата ЩЖ не е в норма, ТАТ-а ми е с над 9 пъти (?!?!?!) завишен, а лекарство за нея не мога да пия преди аблацията.  Crazy
Абе въобще- весело ми е.
Утре ще ви пиша какво е станало, дали ли за ми резултатите и какво пише.
Приятна вечер!  Hug

# 486
Златничка, успех и утре с новини! Peace

Аз мисля, че ако не са ти в норма хормоните, няма изобщо да се стигне до аблация.

# 487
  • София
Здравейте!И аз съм с холтер.Преди месец пак ми слагаха и както се държи сърчицето до сега май пак няма да има нищо интересно и нередно на записа.Това мое сърце като че ли нарочно се кротва щом види холтер.Хубаво и че имам и един запис на пристъп от преди.Хормоните на щитовидната са в норма при мен.
    Златно момиче,това са антитела.Да не би да имаш хашимото?Майка ми е с такава диагноза и ми казаха да и аз да се следя,защото понякога е наследствено.

# 488
Вега, ти пиеш ли Ритмонорм сега, с холтера?

# 489
  • София
Неее,нищо не пия.До Ритмонорма прибягвам само като получа пристъп или ако имам много екстрасистоли.

# 490
Ми да! Grinning То и аз не видях полза от редовно пиене. Peace

# 491
Какви новини, бе милички... Компютъра не прочете картата на холлтера  ooooh!  Полудях... Чакам утре да ми се обадят, да ми кажат дали са я източили все пак или ще слагам нов  ooooh!
Дано я разчетат, защото тия днешните усещания не ги искам повече...
Вега, на към Хашимото отиваме май...
Девичка, аз не мога да ги оправя преди аблацията.. Лекарствата за ЩЖ ми влияят много зле на сърцето... Само да не се затвори тоя кръг, че тогава вече ще видя бял вълк...

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 10:45 от Goldengirl

# 492
Има запиииис!  Party
Обадиха се преди малко и казаха, че няма проблем, ще ми се обадят вероятно утре, за да ми кажат кога да ида за резултат!  Party

# 493
Браво! Grinning
Сега остава да видим какво се е записало. Wink

# 494
Добре, че не се наложи да правиш втори път холтер, че това да си цял ден и цяла вечер с тези жици не е приятно. А и постоянно да го мислиш, дали не си натиснала нещо и т.н. Важното е, че имаш запис Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт