На море в Турция - тема 34

• 90 540
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
shark
За мен водата в Кушадасъ си е хладна по принцип. Все пак това си е Егейско море.
В началото на юни няма да е повече от 22 градуса. Виж това инфо от 1 стр.
http://water.travel.org.ua/infowater.php?c_id=7
/само си сменяй града от падащото меню, че не го помни в линка/
Имай впредвид, че са по F, което се обръща по формулата °C = (°F – 32) / 1,8
То не, че Дидим не е на Егейско море, но е по-долу - други да се включат за там.

# 256
турс клуб и ориент голямо надцакване правят заради палм уингс
снощи турс клуб пуснаха цени за хотела, и тази сутрин ориент са свалилил още
не разбирам защо тази година има такава разлика на цената в две последователни дати
за 05 юни са доста евтини, а за 12 вече с триста лева отгоре на стая  newsm78
Къде е свалянето на цените? От както качиха таблицата с двуетажните легла, цената за нас си стои 2 297 лв.
възможно е, аз гледам за  стая 2+1, от 1396, 1366, сега е 1352

айде и аз да се похваля, че вчера резервирах в родителите ми в хотел Палм Уингс кушадасъ от 05.06 за 7 нощувки, на много добра цена в албена холидейз, от ориент ме изгубиха тази година

# 257
Joana_r, честита резервация!

zhorchy,   bouquet 22 градуса е студено. В Мармарис по-топла ли е водата в този период? Или да гледам септември...

# 258
и аз мислех че водата е доста студена в егейско море
останах миналата година приятно изненадана, защото по статистика трябваше да е 23, но дали заради плиткия плаж , беше около 25
направих сравнение с басейните , в които пишеше 24-25, а в морето беше по-топла  Peace
аз отивам да плащам за веносата-това ще е тази година
има ли пързалки там, как стои въпросас местата на плажа и басейна, има ли достатъчно места, опашки в ресторанта newsm78
приемам всякакви информация

# 259
The Invisible, обнадеждаваш ме. Къде почивахте миналата година?
Един много важен въпрос се сетих - червените паспорти трябват ли при резервацията? Детето няма, а нашите са изтекли, сигурно и глоба ще ни начислят..

# 260
бяхме в палм уингс кушадасъ, от 12 юни
за резервация само име и егн

# 261
# 262
сега виждам че турс клуб са пуснали също много добри цени за веноса и палм уингс дидим
направо се върнах от вратата  Laughing
и двата ми харесват
това че съм направила резервация в ориент, обвързва ли ме по някакъв начин newsm78
затова не бива да се бърза

# 263
  • Резерват "Северозапад"
Номерата на паспортите се вписват в резервационната форма, поне така беше миналата година при Ориент

# 264
  • Русе
Един много важен въпрос се сетих - червените паспорти трябват ли при резервацията? Детето няма, а нашите са изтекли, сигурно и глоба ще ни начислят..
Паспорта трябва при подписване на договора. Когато през 2013 г. разервирах, само ММ имаше, аз и децата - не. Написахме договора на негово име, с неговите паспортни данни. По-късно когато взехме и нашите паспорти, нанесоха и нашите данни.
Сега пък ние имаме, а той - не Laughing

Дайте мнение за автобусите на Албена холидейз. За фирмата е ясно, че е стабилна. Но да пътуваш над 20 часа и да не е удобен автобуса - не бих рискувала(най-малкото защото мъжа ми ще ми омърмори почивката Laughing ) Naughty

# 265
  • Сoфия
Честито на резервиралите!  Hug
И аз разглеждам хотели, цени... но нещо май избора ще е труден.
Харесва ми Yasmin в Бодрум, но гледах на Емералд със собствен транспорт, датите, които има са от средата на май (16) и следващата е 12.06  newsm78 Означава ли това, че не мога за запазя примерно края на май / началото на юни?  Турс клуб и Ориент 99 дали качват цени за почивка със собствен транспорт или просто свалят от обявената цена?

Почивали сме в Кушадасъ и Мармарис и ми се иска тази година да разнообразим с Бодрум или Анталия, но гледам, че няма много оферти за хотели още.

Някакви мнения за Ephesia holiday beach в Кушадасъ?  Embarassed

# 266
нещо не мога да се ориентирам в сайта на турс клуб!Къде гледате цените? Виждам само датите, а цени няма!

# 267
Паспорта трябва при подписване на договора. Когато през 2013 г. разервирах, само ММ имаше, аз и децата - не. Написахме договора на негово име, с неговите паспортни данни. По-късно когато взехме и нашите паспорти, нанесоха и нашите данни.
Сега пък ние имаме, а той - не Laughing

Дайте мнение за автобусите на Албена холидейз. За фирмата е ясно, че е стабилна. Но да пътуваш над 20 часа и да не е удобен автобуса - не бих рискувала(най-малкото защото мъжа ми ще ми омърмори почивката Laughing ) Naughty

................ мои приятели ми я препоръчаха, че била с по ниски цени от емералд и ориент, бяха пътували до дидим с тях, не усетили път,автобуса бил само с 44 места много широки седалки, на едната ми приятелка мъжа и е 90кг. и не му е било тясно, а предната година били с емералд във 57 места, едвам седнал на седалката, иначе автобуса бил луксозен нов, но много тесен-сигурно вземат повече места автобуси за да могат да си го позволят.

# 268
  • Сoфия
нещо не мога да се ориентирам в сайта на турс клуб!Къде гледате цените? Виждам само датите, а цени няма!

Като отвориш съответния курорт, ако на картинката има цени - значи са качени, а е само снимка на хотела - цена няма още   Peace

# 269
Здравейте! Ние сме се ориентирали към Eftalia Marin в Алания от началото на юни / Турс Клуб ни дадоха много добра оферта /. Ако някой е ходил ще съм благодарна да сподели инфо. Тази година бяхме в Аква Фентъзи и сега решихме да сменим аква парковете  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт