На море в Турция - тема 34

• 90 607
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
roje22 ,мисля,че преувеличаваш и прекаляваш  Naughty
Сигурна съм,че Еми Георгиева с най-добри намерения се е опитала да пусне темата.  Е,не се е получило,и какво от това-да я изядем с парцалите,да я наречем проста,некомпетентна....да я линчуваме?  ooooh!  Не така,ако обичаш  Stop,......още повече  не върви някак си мъж в женски форум да ръси подобни обиди и квалификации ,пък и тези пистолети дето развяваш.... ooooh! Rolling Eyes

# 76
  • Beyond the Frontiers
Роже, кой ще е хотела тази година?  Grinning

roje22 ,мисля,че преувеличаваш и прекаляваш  Naughty
Сигурна съм,че Еми Георгиева с най-добри намерения се е опитала да пусне темата.  Е,не се е получило,и какво от това-да я изядем с парцалите,да я наречем проста,некомпетентна....да я линчуваме?  ooooh!  Не така,ако обичаш  Stop,......още повече  не върви някак си мъж в женски форум да ръси подобни обиди и квалификации ,пък и тези пистолети дето развяваш.... ooooh! Rolling Eyes
Това пък е такава глупост....

Отдавна не съм писала, но съм един от хората, който има участие в съставянето на първия пост. Е, не е толкова лесна работа. И само, който не е пробвал, може да твърди обратното.

Следя ранните записвания, ама нещо високи цени ми се струват....особено със самолет.

# 77
  • София
Сигурна съм,че Еми Георгиева с най-добри намерения се е опитала да пусне темата.  Е,не се е получило,и какво от това-да я изядем с парцалите,да я наречем проста,некомпетентна....да я линчуваме?  ooooh!  Не така,ако обичаш  Stop,......още повече  не върви някак си мъж в женски форум да ръси подобни обиди и квалификации ,пък и тези пистолети дето развяваш.... ooooh! Rolling Eyes
Този форум отдавна не е женски. В частта му за пътувания пишат доста мъже, благодарение на които много хора пътуват по света. Радвам се, че един от тях съм аз. Не я линчувам, а се опитвам да я накарам да разбере, че е необходимо да прояви малко повече уважение към един от най-пишешите и знаещи хора в този форум- Мимии.
По същия начин щях да реагирам ако някой всезнайко бе проявил сарказъм и ирония към многооо знаещите Татяна, Галактик, Блед, Блисс, Олд Спот, и да не изреждам още десетки имена на хора, направили форума НА ПЪТ в Бг мама това, което е в момента.
Те заслужават уважение за безкористната си помощ, а не сарказъм и ирония.

# 78
roje22, благодаря за милите думи, но дай да върнем темата в същността и.   Hug

Роже, кой ще е хотела тази година?  Grinning
...
Ето това е важен въпрос!  Peace
Аз още не съм разглеждала конкретни оферти, но знам какво искам по принцип.

# 79
  • София
Галактик Hug, за съжаление все още не сме го избрали newsm78, но както вървят нещата тази година най-вероятно ще се разминем с Анталия.
Вече резервирах апартамент за 14 дни през юли в Ница, март месец сме в Хонг Конг, края на септември по плажовете на Португалия и не знам дали ще остане време за топлото и любимо Средиземно море в Анталия. За съжаление. Но кой знае. Като се появи някоя неустоима оферта както тази година за Лонг бийч и нищо чудно началото на май да прескочим за 10 тина дни Peace
Мимии, щом знаеш какво искаш сподели, за да помагаме в избора. После мъжа ти да не се сърди само на тебе, а и на нас ако сбъркаме Simple Smile

# 80
Този форум отдавна не е женски. В частта му за пътувания пишат доста мъже, благодарение на които много хора пътуват по света. Радвам се, че един от тях съм аз. Не я линчувам, а се опитвам да я накарам да разбере, че е необходимо да прояви малко повече уважение към един от най-пишешите и знаещи хора в този форум- Мимии.
По същия начин щях да реагирам ако някой всезнайко бе проявил сарказъм и ирония към многооо знаещите Татяна, Галактик, Блед, Блисс, Олд Спот, и да не изреждам още десетки имена на хора, направили форума НА ПЪТ в Бг мама това, което е в момента.
Те заслужават уважение за безкористната си помощ, а не сарказъм и ирония.

Съгласна съм,че заслужават уважение ,но се съгласи ,че и  всеки нов член заслужава малко уважение и толерантност.Още повече ,че тя с постъпката си просто е искала да помогне на останалите ,а не да си навлече гнева на четящите и пишещи в темата. Simple Smile

# 81
Доколкото видях, вече и Метро Туризъм имат оферти за Кушадасъ и Дидим.
А някой да каже нещо за новите хотели на АРМА в Кемер?

# 82

Съгласна съм,че заслужават уважение ,но се съгласи ,че и  всеки нов член заслужава малко уважение и толерантност.

Може да го е правила с най-добри чувства, но лично мен репликата "че кой ви каза че пускането на нова тема е трудно" ме дразни. Да, ако пускаш нова тема само със заглавие и без 1ва страница е наистина лесно  Laughing  Ако не беше тръгнала така с рогата напред, не мисля че някой тук щеше да се сърди или обиди  Wink 

Би било хубаво в следващата тема да се коригират новите линкове от 1ва страница, водещи не до мненията, а до страниците където трябва да се търсят мненията. Хубаво би било да се запази един стандарт  Peace

# 83
  • Русе
Би било хубаво в следващата тема да се коригират новите линкове от 1ва страница, водещи не до мненията, а до страниците където трябва да се търсят мненията. Хубаво би било да се запази един стандарт  Peace

Tatjana, когато видях забележката ти, следващите линкове ги коригирах. Само няколко останаха  неоправени. Peace

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 16:37 от maiche

# 84
Кристалка,
това което обясняваш е ясно, но все пак, вие като живеещи в Германия може да проверявате от време на време, все някоя немска ТА или ТО ще позволи да се резервира не само от граждани на съответната държава /околните й/ Peace
Аз живея в Бургас  Laughing определено не съм в Германия  Grinning резервирам чрез представителите на ТУИ в Бургас. Всичко, което писах, ми е подробно обяснено от едно от момичетата в бургаския офис. А те не работят само с ТУИ, може да се резервира и хотел през друг немски оператор. Като кажа кой хотел искам и тя ми търси най-добрата цена за определен вид стая през различните западни оператори. Иначе те си имат сайт и може там да видиш цените, после да ги сравниш със немския сайт на ТУИ. Няма разлика.

# 85
Може ли да помоля тези, които имат информация за оферти за почивки, да дават и линк към тях   bouquet  bouquet  bouquet

# 86
Може ли да помоля тези, които имат информация за оферти за почивки, да дават и линк към тях   bouquet  bouquet  bouquet
Днес Емералд са качили за Бодрум.  http://www.emeraldbg.com/%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D … 82%D0%BE-2015~271

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 18:21 от mimi0585

# 87
  • Резерват "Северозапад"
Мими, оправи линка - дояде ми се Heart Eyes

# 88

Мими, оправи линка - дояде ми се Heart Eyes
hahahaблагодаря

# 89
kristalka

Да единичната цена в двете ТУИ са еднакви , но в немското децата са такива до 17 години и са напълно безплатно, а в българското на 13 години си се водят възрастен и независимо, че си в двойна стая с диван ти умножават цената по 3.
За нашата компания, където всички сме сеца между 13- 15 години разликата си е сериозна  Naughty

п.п.Само се допълвам, че съм запазвала през ТУИ Германия, но за Дюни и нямаше проблем, затова попитах за Турция

Общи условия

Активация на акаунт