На море в Турция - тема 34

• 90 518
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Tatjana jfjallen / Благодаря!

Цените между ТУИ Бг и ТУИ Г-я са различни.
Аз не гледам пакетите с полет, защото не ми е изгодно, а относно пакетите само хотел ме предупредиха, че са до 31.12. /не знам дали е вярно/.
Хотелиерът защо ще ми отхвърля резервацията- за него какво значение има моето местоживеене?!?!?
Явно довечера ще чета внимателно условията!

Защото хотелиерите уговарят едни цени за единия пазар, а други за другия - според контигент стаи, разходите за полетите (за да бъде целият пакет достъпен за туристите от дадена държава) и др. Различните цени в ТУИ БГ и ТУИ ДЕ са отлично доказателство за това.

http://www.tui.com/service-kontakt/faq/faq-tui/
Цитат
10. Welches ist der Geltungsbereich der angezeigten Preise?

Die ausgeschriebenen Preise gelten ausschließlich für Kunden mit ständigem Wohnsitz in Deutschland, Österreich und der Schweiz sowie grenznahen Gebieten zu Deutschland.

Für alle anderen Kunden kann es sein, dass Hoteliers in bestimmten Fällen eine vor Ort zu leistende Nachzahlung zum ausgeschriebenen Preis einfordern. Es ist daher unbedingt erforderlich, dass bei der Buchung die korrekten Namen und Anschriften der tatsächlichen Reisenden angegeben werden.

# 46
Звънни в агенциите, ще ти кажат

Благодаря!
 В лека невъзможност съм, предвид местожителството ми.
Embarassed Не видях, извинявам се  Embarassed Следи темата, гарантирам, че в деня, в който някоя агенция качи самотите, тук вече усилено ще се обсъждат  Mr. Green Но още е рано.
  bouquet
Нов вид транспорт newsm78.Ще следим с интерес тогава.Какви ли ще са програмите с колко нощувки? Joy

# 47
За всички нетърпеливи-Емералд започнаха да качват оферти

# 48
  • Русе
може и да не съм права за хигиената, но голямата част от коментарите на 4 и 5 звездни хотели бяха такива, а също и от престоя ми в такъв
влошаването на предлаганато качество , не е само мое мнение-доста от пишещите тук го изразиха
това не означава че е по-зле от българия  Peace
Понеже помня, че почивахте в Палм уингс, скоро в групата за Кушадасъ във Фейсбук се коментираше точно този хотел. Мненията на почивали там и през 2013 и през 2014 бяха, че тази година хотела е бил по-добър от миналата. Всичко опира до вкус, критерии...
А относно хигиената най-вероятно не сте случили на камериерка. Когато ние бяхме там през 2013 г. три дена не можехме да се разберем с камериерката, че освен големи кърпи, искаме и кърпи за лице. Оставяше ни кърпи за крака. И на рецепция казвахме и на Гюл. Други почиващи българи, с които контактувахме, които бяха на други етажи или в друга сграда нямаха такъв проблем.

# 49
# 50
Погледнах офертите на "Емералд".
Няма да ходя в Анталия  #Crazy

# 51
И аз няма да ходя в Анталия  Crazy Тъмън 2 бона в среден клас хотел в Алания

ЕДИТ - Абе викам си тия хора кво се еб*ват с мене, пък съм изтървала 2 срички в думата "самолет"  Mr. Green Ей са ме пльоснаха в смешките на форума  Blush

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 21:48 от Nefertarri

# 52
  • Варна
Не се отказвайте,винаги има и варианти Hug

# 53
Е, има...Ама има и време де  Crazy

# 54
  • Варна
Е, има...Ама има и време де  Crazy

newsm10

# 55
maiche  bouquet  bouquet  bouquet огромни благодарности 3а темата  Hug

jfjallen радвам се, че съм те ра3веселила с моя коментар или по-скоро с това, че съм и3глеждала смешна. Повярвай ми, била съм далеч  от мисълта да правя паралели. Идеята ми беше друга и съжалявам, че не съм била ра3брана.Мога да опонирам в частта 3а яхтите и частните клубове, но не му е тук мястото. Искам да ти споделя, че имам лична среща с двама от споменатите актьори и те са много сърдечни, 3емни и обикновенни хора...такъв е и начина им на живот. И приключвам темата.
А, високомерието и пренебрежението, при виртуално ( а, и реално) общуване - не ги приемам.

# 56
  • London
Добро утро на всички,
 Благодаря за насоките и отговорите.
 Само да кажа, че през английски ТО ( за мен Томас Куук е силна само в някои дестинации)
почивка в Анталия излиза тройно, да не казвам колко струват петте звезди на хотелите.
  Ще чакам самолетните оферти, иначе от тук (Англия) едно седмична почивка за трима ОИ и то 4 звезден хотел излиза от порядъка на 1000 паунда.
 Така или иначе другото лято се прибирам Юли до Септември ( даже вече имам билети, че са с  цената на петролен кладенец иначе) ще ми е по-евтино от България, за качество не знам, но англичаните се оплакват от храната, много им били сладки десертите и малко пиенето Simple Smile)))).
 Хубав ден.

# 57
Понеже помня, че почивахте в Палм уингс
може при нас да беше въпрос на лош късмет, но за жалост това беше първото ни впечатление от турция
при настаняването ни в банята видях около 40-50 комара на тумби по стени и тавани
откъде бяха влезнали идея нямам
казах на рецепцията и ни дадоха антикомарин, който не свърши никаква работа
а чистачката иначе чистеше всеки ден, но като видях топки косми отпред на прахосмукачката и ги разнасяше по килима, направо се втрещих
може би грешката е моя, че имах по-големи очаквания
като изключим хигиената в стаята ни, всичко друго си беше ок
съжалявам за дългия пост, но може на някой да е полезен  Peace

# 58
И аз няма да ходя в Анталия  Crazy Тъмън 2 бона в среден клас хотел в Алания

ЕДИТ - Абе викам си тия хора кво се еб*ват с мене, пък съм изтървала 2 срички в думата "самолет"  Mr. Green Ей са ме пльоснаха в смешките на форума  Blush
О не е*****,просто "самотити" си го прочетох в няколко варианта и ме разсмя.А иначе ако пуснат новият вид транспорт и цените са тънки ние всички ще сме доволни.
Хубав ден  bouquet

# 59
Аз изобщо не съм съгласна, че цените на ТУИ Бг и ТУИ Г-я са различни. При положение, че вече втора година правим резервация през тях за Анталия и доста сравнявам цените, ще ви кажа,че цените не са различни, като доста съм гледала и сравнявала. Има хотели, които са с доста по-ниски цени в Германия в сравнение с Бг - например Амарите , но за тях не може да се направи резервация през Бг - просто самата система не ги допуска. И резервациите при тях не са до 31.12, не знам кой ги измисля тези глупости. Аз тази година резервирах септемврийската ни почивка в края на март, а мин. година в нач. на септември за края на септ.
Редактирам се, за да допълня (макар и друг път да съм писала) - за хотелите, които не могат да се продават на българи, първо тук с-мата не ги допуска до резервация, и второ в бг офисите имат списъци, в които си пише, за кои хотели цените не важат за българи (в повечето вървим заедно с румънците - и за тях не важат тези цени).

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 10:42 от kristalka

Общи условия

Активация на акаунт