На море в Турция - тема 34

• 90 472
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе
Да ,но като  за Бодрум плажа им е достатъчно голям щом децата им хареса да играят на пясъка,пък и не бяха само те де .За деца е идеално място-поне за нашите.

# 151
На бас, че Палм Уингс ще е водещия и това лято  Peace
Цените са доста високи. За същия период сега е с 300 лв. повече ,
но търсенето определя цените и съседите добре прилагат това правило.
Няма лошо, но доходът ни е същият, да не говорим за разходи и потребности. Stop

# 152
Красива Белла може ли линк за цените.Аз освен от стенлитравел никъде не видях цени за този хотел.

# 153
3a Golden Age и а3 съм  smile3521 Втора година го 3аглеждам то3и хотел...и все не стигам до него Simple Smile Миналото лято roje22 написа доста положителен отъ3ив 3а хотела, а той е обиколил света и има богат опит...как да не му повярвам.
Е, добре, питам почивалите в Golden Age, проблем ли е да се намерят места на плажа и как е с ше3лонгите на тревата  newsm78. Има ли камъни в подхода към водата и в морето.

# 154
Ориент вече имат цени за някой хотели.Ама са  и с  60% до края на декември.

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 11:10 от mimi0585

# 155
явно ориент са представители на палм уингс
цените са като миналогодишните, поне за 5 юни и са повече от добри
http://www.orient99.com/holiday_Kusadasi/hotel.html?hid=1554829& … 6&oid=1508721
въпреки минусите които отчетох от миналата година за този хотел, пак се замислям за него
изобщо не ми се иска да повтаряме при толкова ддруги хотели-но цените на другите са доста високи
ако някой е бил в този , батихан и сюрмели, моля да направи някакво сравнение

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 11:22 от The Invisible

# 156
  • Beyond the Frontiers
Ориент вече имат цени за някой хотели.Ама са  и с  60% до края на декември.

Нормално, в някой случаи и 100% се искат.

явно ориент са представители на палм уингс
цените са като миналогодишните, поне за 5 юни и са повече от добри
http://www.orient99.com/holiday_Kusadasi/hotel.html?hid=1554829& … 6&oid=1508721
въпреки минусите които отчетох от миналата година за този хотел, пак се замислям за него
изобщо не ми се иска да повтаряме при толкова ддруги хотели-но цените на другите са доста високи
ако някой е бил в този , батихан и сюрмели, моля да направи някакво сравнение

Сюрмели, категорично не бих го включила тук. Хотелът е по-скоро 3-4 звезди.

# 157
Сюрмели, категорично не бих го включила тук. Хотелът е по-скоро 3-4 звезди.
аз и на палм уингс толкова му давам, затова питам
ако сюрмели е по-зле и от него, направо ще се откажа
а ако палм уингс е един от добрите, май почивките за мен в турция приключиха  Peace

# 158
  • Beyond the Frontiers
Категорично - имам доста лоши отзиви за този хотел. Ако искате съвет, най-добре пишете каква стая търсите - за двама, с деца и тук ще ви дадем и други варианти.

# 159
Galactic Voyager благодаря
търся почивка за двама и дете на 7, нещо като палм уингс, но с добра чистота, че това си беше направо смешно за хотел 5 звезди
пясъчен плаж, а не платформа и добра хигиена
храната в турция май навсякъде е добре, предпочитам хотел висок етаж, а не HV настаняване
мислих си че не съм от претенциозните, но има неща които не мога да преглътна
ако ще правя компромис с чистота и плаж, по-добре да отида в българия за по-малко пари  Peace

# 160
На бас, че Палм Уингс ще е водещия и това лято  Peace
съмнявам  се, доста са завишили цените за него
на емералд цените също ми се струват високи, засега фаворит ми са албена холидейз, но на такава нова фирма малко ме е страх да заложа
за рамада пишеше, че е на 2 км от плажа и извозването става с шатъл
аз също чакам цени на ориент и турсклуб за кушадасъ

Албена Холидейс не е нова фирма от 4 години пътува за Турция, мои приятели ми я препоръчаха, че била с по ниски цени от емералд и ориент, бяха пътували до дидим с тях, не усетили път,автобуса бил само с 44 места много широки седалки, на едната ми приятелка мъжа и е 90кг. и не му е било тясно, а предната година били с емералд във 57 места, едвам седнал на седалката, иначе автобуса бил луксозен нов, но много тесен-сигурно вземат повече места автобуси за да могат да си го позволят.
Аз ги чакам да публикуват цени за бодрум, звънях в офиса на агенцията и ми казаха че до края на седмицата ще са готови, миналата година за някои хотели бяха с по добри цени за бодрум от ориент 99 и емералд

# 161
направи ми впечатление, че всички чакат цени за бодрум
споделете защо предпочитате курорта  Simple Smile

# 162
Аз лично, защото не съм ходила там и ми е интересно. Не на второ място и това, че е по-евтин от Мармарис....нали....там за жабата и гьола важи приказката  Mr. Green

# 163
Някои има ли отзиви за този хотел.
http://www.orient99.com/holiday_Didim/hotel.html?hid=1705237& … 6&oid=1509162

Направи ми впечатление, че цената е добра за 5 звезди.

# 164
  • София
Някой да каже нещо ново  за Атлантик, Кушадасъ??  Снимките, които има на сайта на Емералд показват нови пързалки, но дали ще ги има?? И цената е височка за 3*.. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт