На море в Турция - тема 34

• 90 653
  • 738
  •   2
Отговори
# 210
mimi0585 палм уингс не видях да го предлагат албена холидейс
как така са ти дали тази цена  newsm78
Ориент са коригирали вчерашните цени и сега са по ниски от тези на Албена Холидей.

# 211
  • Резерват "Северозапад"
Благодаря, zhorchy!
Аз не искам да повтарям при толкова много  хотели и курорти...чета за Мармарис, че е страхотен и ми се иска да го видя Heart Eyes. Бордум - също. Миналата година минусът на почивката(за мен) беше, че си бяхме в нищото -  Йоздере хич не е интересно място Wink, вечер да се разходиш - няма къде Tired.
Ако питаш моите - не биха мръднали от хотела 9 дена, но аз искам разнообразие.

# 212
  • Бургас
Благодаря, zhorchy!
Аз не искам да повтарям при толкова много  хотели и курорти...чета за Мармарис, че е страхотен и ми се иска да го видя Heart Eyes. Бордум - също. Миналата година минусът на почивката(за мен) беше, че си бяхме в нищото -  Йоздере хич не е интересно място Wink, вечер да се разходиш - няма къде Tired.
Ако питаш моите - не биха мръднали от хотела 9 дена, но аз искам разнообразие.

Мармарис е чудесен в това отношение. Не само, че е прекрасен курорт, но и е изключително компактен и придвижването от точка до точка е бързо и лесно. Транспорта е много удобен - има долмушки, които минават на две минути. Реално на който му се върви, курорта може да се обхожда и пеш. От кв.Ичмелер до центъра е не повече от час нормално ходене. Покрай целия курорт върви много красива крайбрежна пешеходна алея с много палми и храсти /има платно за велосипеди, за който реши да си наеме колело/.

# 213
+1 miss july

Мармарис е наистина най-красивия турски курорт, в който сме били /без оглед на хотела/. Крайбрежната алея е приказна за разходки, а към хотела /Тюрбан напр./ има колелета под наем 5 лири.
Освен това и като си в Мармарис можеш да си организираш много интересни еикскурзии - напр. Родос, по река Далян, Островът на костенурките, островът на Клеопатра, разходка с яхта из Егейските острови /любима!!/, разхоздка с яхта из Мармариския залив, дайвинг /много хубаво место ни избраха/ и много други.

# 214
след всички тези суперлативи за Мармарис, май предпочитанията ми от към хотели ще са за там! Да видим!
Само неразбирам защо още не са качили оферти за Мармарис! То в понеделник вече си е декември! А ми се вижда че по доста от курортите не са качени всички хотели! Няма оферти и за със самолет което мен ме интересува! newsm78
Честно казано най-лесно се ориентирам по офертите на Емералд, в другите нещо ми е трудно, сигурно защото все още не е качена цялата информация!

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 15:37 от kisssa

# 215
не помня какво се е говорило за чешме в темата, но намерих ей тези снимки на плаж там
http://tihostan.snimka.bg/travel/cesme-turkey.789500.32073609
не мога да повярвам че има такива плажове 

# 216
С уговорката, че не съм ходила, Чешме е много нагоре и сезона му е по-ограничен като продължителност. Освен това недостатъкът му е, че е много ветровито, не случайно е рай за сърфистите.

# 217
zhorchy предполагам че има някаква причина за да не е толкова популярен в българия
но този плаж просто ме зашемети, може би около него няма много хотели
имам питане за веноса-плажът ми се вижда малко каменист-става ли без аква обувки newsm78

# 218
след всички тези суперлативи за Мармарис, май предпочитанията ми от към хотели ще са за там! Да видим!

Да, наистина. Много обичаме да се разхождаме.
А в Мармарис плажа с пясък ли е? Можете ли да предложите сравнително евтин, но добър хотел?

# 219
На Веноса плажът е разкошен - дълга и широка ивица с пясък. Няма нужда от акваобувки.

За Чешме - да, има хубави плажове. Миналата година бяхме в хотел Бабайлон от края на май. Наистина имаше вятър, когато времето не беше много хубаво. Не знам дали винаги е така.

# 220
Чета че доста хора се колебаят тази година за Мармарис... Спокойно и смело си резервирайте за там. Както доста дами по-нагоре писаха,Мармарис е най-красивия , ама наистина най-красивия егейски курорт/даже може да се счита че е и полу-средиземноморски/,уникална природа,компактна територия,чудна крайбрежна 8 км. алея,кипящ от живот и хора на всякаква възраст и т.н. Е,плажовете не са от порядъка на Лейдис Бийч,Лонг Бийч или Сиде,но са приемливи. С няколко думи-курорт който си заслужава човек да посети поне веднъж. А доста и повтарят и потретват. Защото Мармарис е любов ,която Ви връхлита и остава отпечатък в душата Ви. Насладете й се. Simple Smile  bouquet

# 221
mimi0585 палм уингс не видях да го предлагат албена холидейс
как така са ти дали тази цена  newsm78
Ориент са коригирали вчерашните цени и сега са по ниски от тези на Албена Холидей.

много страянно колко бързо са разбрали че са с по високи цени, може би някой от форума е питал във ориент 99, и от там са видели, че имат по високи цени, добре е така ако става да ни свалят цените, да питаме и в албена холидейс че имат по високи цени да видим какво става newsm78

аз все още чакам оферти за бодрум с автобус или самолет ако някой види по агенциите да пише да се информирам

# 222
 liv1892 много поетично и вдъхновяващо  Peace
ще го набележа за следваща година
за жалост имам проблем с пътуването и гледам най-близкия курорт

# 223
  • Plovdiv
По-горе в темата прочетох,че цените на Албена са по-ниски от другите ТА та въпроса ми е за определен хотел ли става въпрос или за болшенството,защото пробвах с хотел който ме интересува и  #Crazy цените бяха космически?

# 224
Здравейте и от мен.
За 1-ва година ще почиваме в Турция. Трима възрастни сме, дъщерята е вече 17 - годишна и се брои за  възрастен. Търся офети с автобус началото на юни 2015.
От няколко дни сравнявам цени на агенции за хотелите, за които има излезли офетри. Убеждавам се, че за сега най-изгодни са на Турс клуб. Но чакам да видя и цените им за Мармарис и за Кушадасъ за 9 нощувки. Днес говорих с тях, по-пециално за Голден ейдж в Бодрум, новия Рамада в  Дидим и за Палм уингс в Кушадасъ. Дадоха ми много ценна информация за всеки един хотел и конкретно за цените на различните видове стаи, кои стаи къде се намират и защо са на тази цена. Казаха ми да изчакам още няколко дни, когато ще качат всички цени на всички хотели и тогава да избирам и да им се обадя пак, ако искам някакви разяснения. Момчето беше много любезно.
За сега клоним към Рамада в Дидим, предвид изключително изгодните условия, които предлага за тази цена, но все пак се замисляме и за Палм уингс - ще видим каква цена ще предложат Турс клуб.
Моля ви, ако някой е бил миналото лято в Рамада Дидим, нека да сподели отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт