На море в Турция - тема 34

• 90 379
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
И нашият договор е пред мен Hug ще изкарам една бременност до тази почивка...8 месеца и половина Whistling

И аз така се шегувах миналата година, като резервирах през януари за края на септември. Сестра ми твърди, че се чувства страхотно, като направи ранна резервация и й е приятно и приповдигнато, като знае, че ще ходи на почивка. Аз пък съм обратно. Като направя резервация и ще си изгриза ноктите от нетърпение да дойде заветния ден и времето ми тече бавно  Laughing Е, тази година няма да правя ранна резервация и пак ми иде да си изгриза ноктите, но от притеснение да не би като дойде време да резервирам, всичко да не е заето. Няма угодия  Crazy

# 706
  • София
Да ви питам, че за първи път резервирам за Турция - какво ви дават от агенцията - само договора или получавате и нещо друго - номер на резервация или друго. Питам, защото аз резервирах преди Коледа, пратиха ми договор, платих капаро, но нямам нищо друго. Интересното е, че ми писаха, че в платежното трябва да напиша номера на резервацията и като им писах, че нямам такъв ми казаха да си напиша само името.

# 707
  • Резерват "Северозапад"
На мен ми дадоха номер на резервацията и договор, изпратен по мейла.
След превеждането на капарото се чака известно време Mr. Green за фактура по мейла също.
За Ориент говоря.

# 708
  • София
На мен ми дадоха номер на резервацията и договор, изпратен по мейла.
След превеждането на капарото се чака известно време Mr. Green за фактура по мейла също.
За Ориент говоря.
Благодаря ти, и аз за Ориент говоря. А колко време чакаш - понеже аз платих на 17 декември и още нямам нищо?

# 709
Четох четох, и май взех решение, Айвалък - HALIC PARK - DIKIILI или Кушадасъ
 GRAND BELISH BEACH RESORT
началото на юли или началото на септември  newsm78

# 710
  • Резерват "Северозапад"
Дзвер, миналата година доста си почаках и след няколко любезни разговора по телефона и подсещане от моя страна получих фактурата Tired.
По принцип бях свикнала с Визит и тяхната бързина и изрядност в комуникацията и Ориент ми се видяха много мудни. В седмицата на  тръгване трябваше да се обадят за номера на автобуса, часа, мястото на тръгване и името на водача и телефона му...пак аз звънях, когато вече се изнервих, че са ни забравили Mr. Green. Изобщо - тежка и бавна комуникация.
Тази година е значително по-добре - за един ден ми изпратиха номер на резервация и договор. Чакам само фактура за платения депозит, преведен вчера.

# 711
Мен пък тази работа с пращането на договор по ел.пощата ме дразни ужасно. Получаването но мейла добре,ама да подпиша ,да сканирам и пак да им го върна електронно вече ми идва в повече и то само защото нито скенер нито принтер имам в нас Crossing Arms

# 712
  • София
Тази година е значително по-добре - за един ден ми изпратиха номер на резервация и договор. Чакам само фактура за платения депозит, преведен вчера.
Блазе ти... май трябваше да се спра на другата агенция, здраве да е, благодаря ти за инфото  Peace

# 713
И още един въпрос от мен, с коя ТА е по добре , Емералд или Ориент 99

# 714
  • София
Какъв е тоя номер на резервация, аз на ръка платих в Албена Холидейз и освен договора и фактура за капарото не са ми давали никакъв номер? Трябва ли да си го изискам?

# 715
  • Бургас
На мен никога не са ми давали номер на резервация. Обикновено в платежното на основание за плащане посочвам "Капаро/доплащане резервация за еди кой си хотел, за еди коя си дата" и това е.

# 716
  • София
И още един въпрос от мен, с коя ТА е по добре , Емералд или Ориент 99

При мене дилемата беше Ориент или Албена. Отидох в Ориент, една нелюбезна кака едвам и дърпах думите от устата. Трябваше за 5 мин да излеземе да доуточниме по телефона с другото семейство някои неща, като се върнахме тая същата кака вика аз не съм излизала в обедна почивка...ти не си излизала, ама аз излизам от офиса и няма да се върна...така и направих...оттам в Албена, каквото питах, че и повече ми беше обяснено, платихме и по живи по здраво кой откъдето е. За мене е много важно обслужването.

# 717
  • Сoфия
На мен никога не са ми давали номер на резервация. Обикновено в платежното на основание за плащане посочвам "Капаро/доплащане резервация за еди кой си хотел, за еди коя си дата" и това е.
Пътъвали сме с Емералд и когато съм пускала резервация излиза един номер, т.е. резервационния номер и при плащане записвам него като основание. Но едва ли има значение. Всяка фирма си работи по своя политика.   bouquet

# 718
препоръчайте ми агенция  за тръгване от Варна с която се работи коректно и приятно ??

голямо чудо се оказа  резервирането с Ориент-от 30декември се занимавам с тях,имейли,телефон 2 пъти и само си загубих времето-никаква организация на работа,много са зле...били претрупани с работа,накрая ми резервирали Палм Уингс Дидим ,а не Кушадасъ??!! ShockedРезервацията ви е готова -преведете парите Толкоз на имейл!Няма места в Палма в Кушадасъ
Търся агенция и хотел пак ooooh!

# 719
valerko благодаря за отзива, обслужването в офиса ще го преживея, мен по скоро ме притесняват кои автобусни компании ползват съответните агенции, да не се окажем в някой чупен рейс, примерно.
Но май и те не знаят с коя ще се пътува примерно септември, или имат сключени договори целогодишно.

Общи условия

Активация на акаунт