На море в Турция - тема 34

• 90 369
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
 Г-жа Нервакова,нали и аз това казвам-няма  обслужване че да има какво да се преживее-пиша и звъня от 30-никой нищо не ти казва и обяснява,не могат да ми намерят имейлите,много работа имали в офиса,не можели да говорят от тел,да съм писала пак,писах,писах,-грешна резервация,и накрая днес им теглих една м....а-имах елементарни въпроси
-дали ми е правилан резервацията,че се осъмних 4е са я объркали
-имали организиран транспорт от Варна
-къде да преведа парите
повярвай ми никой не ми отговори
е какво още да се занимавам с тях ooooh!

# 721
  • Бургас
Като имат толкова много работа, сигурно може да си наемат още хора  Rolling Eyes Аз в това отношение съм много доволна от Екзотик Холидей. Много добро отношение, получавам бързи отговори и адекватни обяснения. Не знам колко души работят в агенцията, защото е софийска, а аз съм от Бургас и си кореспондираме с мейли и телефонни разговори, но определено са добре организирани.

# 722
препоръчайте ми агенция  за тръгване от Варна с която се работи коректно и приятно ??

голямо чудо се оказа  резервирането с Ориент-от 30декември се занимавам с тях,имейли,телефон 2 пъти и само си загубих времето-никаква организация на работа,много са зле...били претрупани с работа,накрая ми резервирали Палм Уингс Дидим ,а не Кушадасъ??!! ShockedРезервацията ви е готова -преведете парите Толкоз на имейл!Няма места в Палма в Кушадасъ
Търся агенция и хотел пак ooooh!

jasmin, аз съм от русе и си резервирах за мармарис в хотел гранд паша с 9 нощувки и ще тръгнем от варна, имаме приятели от там които ще пътуват със същата фирма, ще им гостуваме един ден и на другия ще тръгнем от варна, казаха ми че автобусите тръгват от антим 1 пред археологическия музей-агенциятя е албена холидейз, не съм пътувала с тях, надявам се да няма проблеми

# 723
  • Русе
Аз и миналото лято бях писала тук как съм резервирала и сега пак така направих - отидох в местна туристическа агенция и казах, че искам да резервирам за еди си кой хотел, с еди си коя ТА. От мен се искаше само да дам паспортни данни и пари. Никакви нерви не съм хабила за нищо. Те имат грижа после да се интересуват за час и място на тръгване на автобуса и да ми се обадят. Сладка работа Wink

# 724
  • София
valerko благодаря за отзива, обслужването в офиса ще го преживея, мен по скоро ме притесняват кои автобусни компании ползват съответните агенции, да не се окажем в някой чупен рейс, примерно.
Но май и те не знаят с коя ще се пътува примерно септември, или имат сключени договори целогодишно.

Ориент имат собствени и ако не се лъжа са едни от най-добрите автобуси на пътя, ако не и най-добрите, точно заради райса отидох при тях, но се разочаровах. Албена холидейз имат собствени Сетри на около 10-15 г, широки му седалките с 44 и 46 места, не са първа хубост, Емералд работят с транспортни фирми, наемат от Хебросбус и още 2-3 и е късмет кои ще ти се паднат, Стенли травъл наемат на Метро, с 56 места са и ми се струва, че ще е тясно м/у седалките, иначе са много добри автобуси с монитори на всяка седалка, Турс клуб наемат на Цветина ООД автобуси, пълна скръб били, мисля, че имат и добри ама не знам кой друг превозвач ползват. За тези знам.

# 725
  • София
Грешиш за Ориент, valerko - http://www.orient99.com/docs/dogovor_new.pdf  Peace

# 726
Момичета, здравейте.
Моля за информация и съвет - какво мислите за AQUA FANTASY HOTELS & SPA 5*
Самолетна програма с 5 нощувки за 01.05 месец? Ще бъдем с 2 деца на 3 и 6 години и се притеснявам дали времето ще е подходящо и дали водата в басейна се подгрява. Не сме почивали до сега в Турция и ще съм благодарна за споделени мнения и съвети.
Водата в аква парка НЕ се подрява! Ние тази година почивахме там от 31.05. с дете на 4г. и водата във външните басейни беше много студена /лично за мен / На малката разбира се това не й пречеше и със зор я изкарвах от там Grinning Има закрит басейн с пързалка в него, където водата е наистина топличка.Ние през повечето време там стояхме...Ако имаш още въпроси съм насреща  Simple Smile

# 727

излиза че няма никакава гаранция какъв автобус ще ти се падне
а си пускат лъскавите снимки на автобуси по сайтовете....

сега се лепнах и аз по таква лъскава снимка на автобус и уж добри отзиви за ТА и чакам отговор на имейла си..не мога да се занимавам повече,нито да излизам при минус 10  да резервирам в офис

искам само нормален автобус и хубаво врем да случим-като знам какво пътуване имахме до Тасос с един раздрънкан автобус и лошо ми става...че сега и с детето
накрая ще взема една самолетна

хотела уж го избрах,цената расте обаче нагоре Crazy Joy,а уж бързах за ранни резервации и добра цена

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 16:11 от Jasmin Tea

# 728
Като имат толкова много работа, сигурно може да си наемат още хора  Rolling Eyes Аз в това отношение съм много доволна от Екзотик Холидей. Много добро отношение, получавам бързи отговори и адекватни обяснения. Не знам колко души работят в агенцията, защото е софийска, а аз съм от Бургас и си кореспондираме с мейли и телефонни разговори, но определено са добре организирани.

обяснявам си го с това че имаха може би едни от най-добрите цени Thinkingта наплива е голям,с което не могат да си оправдаят отношението разбира се

# 729
  • София
Jasmin Tea, няма гаранция с какъв автобус ще ти се падне да пътуваш. Ние "случихме" на автобус с индивидуални монитори, който беше 56 местен и с доста тясно пространство между седалките, както и неработещ климатик във втората половина - направо не се дишаше.  ooooh!

# 730
Здравейте!Отдавна чета темата и винаги ми е била от голяма полза. Тази година за пети път ще почиваме в Турция и търся мнения за хотел Royal Dragon - Side. Ще съм благодарна, ако някой има отзиви Praynig
П.С. Преди това сме били в два пъти в Сюрмели, Royal Wings и Miracle Resort.
Някой да е почивал там?  Blush Благодаря предварително!!!

# 731
препоръчайте ми агенция  за тръгване от Варна с която се работи коректно и приятно ??

голямо чудо се оказа  резервирането с Ориент-от 30декември се занимавам с тях,имейли,телефон 2 пъти и само си загубих времето-никаква организация на работа,много са зле...били претрупани с работа,накрая ми резервирали Палм Уингс Дидим ,а не Кушадасъ??!! ShockedРезервацията ви е готова -преведете парите Толкоз на имейл!Няма места в Палма в Кушадасъ
Търся агенция и хотел пак ooooh!

AYA Travel.Намира се до Нептун

# 732
На мен ми дадоха номер на резервацията и договор, изпратен по мейла.
След превеждането на капарото се чака известно време Mr. Green за фактура по мейла също.
За Ориент говоря.
И аз по същия начин. С тази разлика, че ТА е Емералд.

# 733
Здравейте!Отдавна чета темата и винаги ми е била от голяма полза. Тази година за пети път ще почиваме в Турция и търся мнения за хотел Royal Dragon - Side. Ще съм благодарна, ако някой има отзиви Praynig
П.С. Преди това сме били в два пъти в Сюрмели, Royal Wings и Miracle Resort.
Някой да е почивал там?  Blush Благодаря предварително!!!
Бяхме в "Ройал Драгон", последната седмица на м.май'2014, останах с прекрасни впечатления от почивката ни: отзивчив персонал, мн. вкусна и разнообразна храна, страхотни аниматори, с малка забележка,че имаше само 2 вечери с "гости"-танцови ансамбли. Детската анимация - и дневната,  и вечерната е наситена с множество мероприятия и задоволяваше напълно изискванията и на децата и родителите им. 80% от гостите на хотела са гермаци, доста холандци, белгиици, французи, и никакви  руснаци/за радост/. Безупречна чистота - навсякъде! Луна парка и аквапарка - страхотни емоции за всяка възрастова група! Плажът е най-хубавият от всички хотели, в които съм била/ Войаж Соргун, Войаж Белек, Миракъл/ с полегат вход в морето и без нито едно камъче.
Споменахте, че сте били в Ройал Уингс , мисля, че Драгона е с компактна територия, иначе концепцията на хотела е сходна с Уингса - нали са от една верига!  

# 734
  • София
Здравейте! Темата наистина е много полезна, тъй като за втора година имаме желание да използваме майските празници (надяваме се, че като е по на юг, времето ще е още по-топло) и да посетим отново Турция. Имаме няколко изисквания като най-важното от тях е хотелът да е разположен в Дидим, Бодрум, Мармарис или Анталия (без Кушадасъ). Друго важно нещо е задължително да има няколко открити басейна, морска ивица, както и водни пързалки (поне няколко различни). За момента сме се спрели върху хотел, разположен в Бодрум - VOGUE HOTEL BODRUM 5* - http://www.voguehotels.net/ . Ако някой го е посещавал ще се радваме за някакво мнение, за да можем да преценим дали си заслужава или не, както и какво е времето по това време на годината (знаем, че е доста относително и на късмет, но все пак). Също така много ще се радваме да предложите и други хотели, отговарящи на "капризните" ни изисквания Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Много благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт