Смешки от форума - 16

• 95 751
  • 951
  •   1
Отговори
# 105
Ти наистина ли го задаваш този въпрос или просто се шегуваш?  hahaha

# 106
Забравили са за "вампирското капучино" или "месечен цикъл в кафето"...

# 107
Антигона, нямам честа да съм запозната с нейното творчество и затова питам  Mr. Green

# 108
Цитат

Ще напиша нещата, които знам че подпомагат зачеването, при нормални други условия. Ако някой се сеща за нещо друго, нека да сподели. Това е, което знам че помага, без да пречи:

1. Омега Прим на Валмарк - по 2 таблетки на ден.
2. Мукосолван /сироп за кашлица/, втечнява цервикалната слуз.
3. Сок от грейпфрут /също за цервикалната слуз/, но САМО ако не приемате НИКАКВИ лекарства.
4. Черен чай, по 2 чаши на ден.
5. Сладък картоф.

Е те тия двете Утепаа рибата,първата със самоубийството и те тая с цервикалния секрет.Ами вместо да ходим да си взимаме цитонамазки,пием си някакъв муколитик и  ... Joy Joy

# 109
  • В сърцето на любимия човек
Всъщност това е така и целта е средата да стане благоприятна за сперматозоидите и да се придвижват по-лесно  Peace
За цитонамазка не се взима цервикален секрет, а малко количество клетки от две места - тялото и канала на цервикса  Peace При микробиологията се взима секрет.

Мен ме разсмя повече картофа - така и не съм научила все още приложението му, пък обиколих няколко репродуктивни клиники  newsm78

# 110
Става дума за операция, за повдигане на бюста.
Цитат
Доколкото съм чела при повдигане има т.н белези "котва". Докато само при увеличаване имплантите могат да се сложат през ореола и да няма никакви видими белези.
Rolling Eyes Ама, ако сте послушни...  Naughty

# 111
Става дума за операция, за повдигане на бюста.
Цитат
Доколкото съм чела при повдигане има т.н белези "котва". Докато само при увеличаване имплантите могат да се сложат през ореола и да няма никакви видими белези.
Rolling Eyes Ама, ако сте послушни...  Naughty

Не, не, не, не...НЕ!!! Не мога!  hahaha

# 112
  • София
Цитат
Дори за бременни препоръчват повечето движение, ако са в автобус...

Ко рЕчИ?

# 113
Всъщност това е така и целта е средата да стане благоприятна за сперматозоидите и да се придвижват по-лесно  Peace
За цитонамазка не се взима цервикален секрет, а малко количество клетки от две места - тялото и канала на цервикса  Peace При микробиологията се взима секрет.
newsm78
Знам от къде и защо  се взима цитонамазка,просто тия глупости с Мукосулван-а ,то да вземе и малко калций по тази логика ,да заглади лигавицата и сперматозоидите да се ЛЪЗГАТ по качествено.

# 114
 hahaha hahaha hahaha
 Joy Joy Joy Joy

Ами всичко цитирано по-горе просто няма нужда от коментар, онли емотикони, хаха Sunglasses

Но, наистина не знам - за смях ли е, за плач ли е... newsm78

# 115
Много добро: 

Ма къ бе, кво говориш?!  Joy Тук само гнием, не живеем. Едва избутваме до осми клас, после ровим в кофите на Драгалевци. Нормално, все пак сме от Люлин 5. Освен това сме престъпници. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! Училището в микрорайона е ДЪНОТО! Освен псувни друго на български не знаем. Това, което виждате в момента е написано под моя диктовка от приятелка живееща в центъра. Аз съм неграмотна, работя на околовръстното, а децата просят пред халите... Да живее Люлин файв!

# 116
Не е точно смешно, но доста се зачудих какво означава "паркоместа" в този пост:

Цитат
Ние сме взели една семейна гробница с шест паркоместа за 200 години в бояна парк.

Може наистина да са паркоместа. Може пък да не са, но това да е някакъв приет жаргон? Някой да знае?

# 117
Гробищни парцели.

# 118
Предположих, но наистина ли е прието да им казват така? Малко гадно ми звучи и се чудех дали е само в моите уши.

# 119
Едни гледат на смъртта цинично, други - трагично, а трети - комично Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт