Смешки от форума - 16

• 95 638
  • 951
  •   1
Отговори
# 540
Потребителката прясна ли е във форума?  Laughing

# 541
  • София
Съвсем нова новеничка,ти да видиш. Laughing

# 542
Ясноооо  Mr. Green сега пък сина и не бил умен  ooooh! ей ще ме побърка таз женица  Mr. Green

# 543
  • София
В темата с космите пише,че е на 30 ,значи смятай кога е родила синчето,така примерно си разсъждавам нали.

# 544
тЪз е трол  Crossing Arms Май Лиляна е права,че са пързалка темите  Crazy

# 545
  • София
Е много ясно,виж какви глупости.Скучно им е на децата.

# 546
А мен едно време, като дойдеше ваканцията и ме пращаха на село  Crossing Arms сега се регистрират в Бг Мамма  Mr. Green

# 547
  • София
Еволюция.Отиам да спя,лека,че утре съм на работа,а се дзвера тука.  bouquet

# 548
Цитат
Да се оплача, че уж гледах кога астрологично е най-подходящо да пусна тема за състезания по математика за най-малките, и съм се объркала, пуснала съм я в погрешно, неподходящо време.

# 549
Цитат
Да се оплача, че уж гледах кога астрологично е най-подходящо да пусна тема за състезания по математика за най-малките, и съм се объркала, пуснала съм я в погрешно, неподходящо време.
И сега кво,най малките няма да се състезават по математика?Ужас ,не ми говори.Или ще се състезават,ама темата пусната в неподходящ момент ще попречи на възможностите им? .Не схващаам.Като не съм се състезавала по математика в детските ясли,това е резултата.

# 550
А мен едно време, като дойдеше ваканцията и ме пращаха на село  Crossing Arms сега се регистрират в Бг Мамма  Mr. Green

Че то по селата отдавна има интернет. Едното не пречи на другото.  Laughing
Така де, какво друго да правиш на село? Нито молове, нито дискотеки... Само един Фейсбук ти остава.
И БГ-Мамма.   Mr. Green

# 551

Че то по селата отдавна има интернет. Едното не пречи на другото.  Laughing
Така де, какво друго да правиш на село? Нито молове, нито дискотеки... Само един Фейсбук ти остава.
И БГ-Мамма.   Mr. Green

много си права! Хич не съобразих  Mr. Green

# 552
 Joy Променят се времената,променят... и с тях и поколенията Rolling Eyes

# 553
  • Ямбол
Цитат
Ех, изпреварила си ме. Тъкмо с този цитат влизам и аз. Тази същата за много други работи се допитва до астрологията. Да ли нещо нея не са я сбъркали само, не знам.

П.П. Трябваше да направим номинации само на попадения в тази тема, щеше да е много забавно.

# 554
Цитат
Ех, изпреварила си ме. Тъкмо с този цитат влизам и аз. Тази същата за много други работи се допитва до астрологията. Да ли нещо нея не са я сбъркали само, не знам.

П.П. Трябваше да направим номинации само на попадения в тази тема, щеше да е много забавно.
Тя да не е тази дето питаше кога да си направи перманентни вежди  според звездите ?

Общи условия

Активация на акаунт