Смешки от форума - 16

• 95 633
  • 951
  •   1
Отговори
# 555
  • Ямбол
... Тя да не е тази дето питаше кога да си направи перманентни вежди  според звездите ?
Не знам, но май не е. Май детето е гласила според звездите, затова сега толкова го хвали.

# 556
  • Ямбол
Заглавие на тема: "Яке за мъж от кожа"

# 557
  • bad@ss
Много е сладък авторът на мъжа от кожа  Mr. Green
Още едно негово яйчице:
Цитат
Моят Лаптоп, дори и Мобилен, след като пиша ми подчертава с червено ако случайно съм допуснал грешка, изключено е да допусна грешка.

Joy

# 558
Много е сладък авторът на мъжа от кожа  Mr. Green
Още едно негово яйчице:
Цитат
Моят Лаптоп, дори и Мобилен, след като пиша ми подчертава с червено ако случайно съм допуснал грешка, изключено е да допусна грешка.

Joy
То добре,че лаптопа й  макар и мобилен й подчертава грешките , но със словореда нещо не може да се оправи  Mr. Green

# 559
Авторът да не е визирал мобилния телефон? 'щото доколкото знам, те лаптопите са все мобилни...  newsm78

# 560
  • bad@ss
Отделно, отделно! Лаптоп и мобилен  Flutter
Важно бе да разберем, че притежава лаптоп, мобилен, че тренира, яде по едно кило хубаво месо всеки ден, може да си позволи яке за мъж от кожа всеки месец, както и да прави щедри подаръци - като икона с Христо Ботев  Mr. Green
И всичко това в рамките на 1 час.
Сладур  Sunglasses

# 561
А, колко е годишен сподели ли  Flutter   Mr. Green Mr. Green
Интересно моят мобилен нищо не редактира само ме вкарва в беля с нецензурни думи .

# 562
  • bad@ss
Страх ме е да кажа повече, защото обеща и църковни икони с "лично предаване"  Shocked bishop
Пък и показа снимка, на която мъжът от кожа бе доста внушителен  newsm43

# 563
  • Пловдив
..........яде по едно кило хубаво месо всеки ден...................
bishop bishop bishop bishop Аз, при такава диета скоро бих гушнала букета. bishop bishop

# 564
ох, ще ме уморите  Joy дайте линк към темата, моля ви!

# 565
  • София
Цитат
Да се оплача, че уж гледах кога астрологично е най-подходящо да пусна тема за състезания по математика за най-малките, и съм се объркала, пуснала съм я в погрешно, неподходящо време.
И сега кво,най малките няма да се състезават по математика?Ужас ,не ми говори.Или ще се състезават,ама темата пусната в неподходящ момент ще попречи на възможностите им? .Не схващаам.Като не съм се състезавала по математика в детските ясли,това е резултата.
Вие се смеете, ама темата, пусната в неподходящ астрологично момент, беше заключена от модератор. Съвсем явно си е била обречена още от създаването й.  Naughty

# 566
  • Ямбол
Другия път ще трябва да има и по един хороскоп и за модератора, който дебне в ъгъла и заключва темите.

# 567
Честита Коледа!Пожелавам ви много здраве,  по едно коледно чудо(на кой от кожа,на кой айфон подчертаващ всички грешки,абе кой к"вото го влече) и много късмет! santa2 santa2  madnoel  madnoel

# 568
  • bad@ss
 Hug

Joy Joy
И като си дойдохме на Айфоните и автокорекциите, тази ми е една от любимите:

Може би нашият Габриел иска да изпрати икона на Христос, а тъпият Айфон му изписва Христо Ботев  bowuu

# 569
Харесва ли ви ритмичното пляскане когато правите секс? Най-вече на задна прашка и на ездачка???

В речника присъстват още :

...... ще си скъсам катерицата!

и искрено удивена останах от отговора на въпрос '' Най-добрите места за живеене в София''

Общи условия

Активация на акаунт