Смешки от форума - 16

• 95 525
  • 951
  •   1
Отговори
# 900
Ама ти не си разбрала, че кифла в някои теми си е направо обяснение в любов!
И хич не се връзвай!  Hug
Злобен коментар си беше,
ама вече да знаете който е ходил на Хаваи или Бахами и има тен през декември е кифла, и близките му и те кифли!

# 901
Ама ти не си разбрала, че кифла в някои теми си е направо обяснение в любов!
И хич не се връзвай!  Hug
Злобен коментар си беше,
ама вече да знаете който е ходил на Хаваи или Бахами и има тен през декември е кифла, и близките му и те кифли!

Ох, това повърхностно мислене ще ме умори. На това му казвам аз завист.

# 902
  • София
Лъки, щото вече си с тренинг, ти да кажеш на мъжа ми, че и той е кифла  Mr. Green
Одри  Peace

# 903
Лъки, щото вече си с тренинг, ти да кажеш на мъжа ми, че и той е кифла  Mr. Green

А, ами и ти си кифла щото и близките влизат в числото...деца ако имаш и те. Grinning

# 904
Лъки, щото вече си с тренинг, ти да кажеш на мъжа ми, че и той е кифла  Mr. Green

А, ами и ти си кифла щото и близките влизат в числото...деца ако имаш и те. Grinning

Лъки, кифла си, защото пътуваш по корабите ли? Моят мъж значи е егати кифлочът. Вече уж няма кораби, но то веднъж кифла станеш ли, кифла си цял живот. Като полицаите. Мъка.

# 905
Ще го преживея някак си... hahaha
Ама баща ми е виновен, той ми вика (пенсиониран капитан): "Ох как ти завиждам сега, отиваш на Хаваи а ние тука зима, студ..." и някаква госпожа Трещеница (изтряскал и е мозъка явно) ме нарече кифла и мен и близките, ми та така. Tired

# 906

ти за пръв път ли я срещаш? другия път и кажи нещо хубаво за щатите, ти да видиш трщене тогава.

# 907
Лъки,в коя тема се развива действието?

Чек,имаше един лаф,който по темата ще звучи така" бивш полицай и бивша кифла няма"  Naughty   Mr. Green

# 908
Ще го преживея някак си... hahaha
Ама баща ми е виновен, той ми вика (пенсиониран капитан): "Ох как ти завиждам сега, отиваш на Хаваи а ние тука зима, студ..." и някаква госпожа Трещеница (изтряскал и е мозъка явно) ме нарече кифла и мен и близките, ми та така. Tired

Реагирала е първосигнално, макар да не е типично за нея. От липса на информация ще е. На мен ми стана смешно като го прочетох, но не знаех, че ще се обидиш.  Peace

# 909
Донякъде сама си си виновна, защото аз не вярвам, че родител може да завижда на детето си. Баща ти го е изръсил ей така на приказка да се намира. Аз така казвам на всеки, че ще го убия, като ме ядоса, но иначе хлебарка не мога да убия.
Даде неподходящ пример в темата  Hug

# 910
Лъки,в коя тема се развива действието?

Темата за завиждането ...в клюкарника трябва да е.
То няма много действие аз не се поддадох на бабешките и провокации...по добре кифла отколкото стара леля дето запържва яхния и чака да се заяде с някой във форума. Twisted Evil

# 911
Донякъде сама си си виновна, защото аз не вярвам, че родител може да завижда на детето си. Баща ти го е изръсил ей така на приказка да се намира. Аз така казвам на всеки, че ще го убия, като ме ядоса, но иначе хлебарка не мога да убия.
Даде неподходящ пример в темата  Hug
Не го е казвал само баща ми. Примера си е на място.
Като липсва информация се пита не се слагат етикети, щото и аз мога да нареждам. Joy

# 912
Донякъде сама си си виновна, защото аз не вярвам, че родител може да завижда на детето си.

Само че тя не беше споменавала баща си дори, когато Трещерица я нарече кифла. Пишеше само тен, Хаваи, Бахами и завиждане.  Laughing

# 913
Лъки стига де. Тя може да ти е казала, че си кифла, но това за лелята вече е грубо.

# 914
Лъки стига де. Тя може да ти е казала, че си кифла, но това за лелята вече е грубо.
Каквото повикало, такова се обадило, но си права. Спирам. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт