Добър ортодонт в София

• 4 559
  • 7
  •   1
Отговори
Моля препоръчайте ми добър ортодонт в София!

# 1
А ако може да е и в центъра?

# 2
  • София
д-р Наджакова.Намира се на ул.Иван Вазов.Дъщеря ми  провежда лечение в момента при нея.Само за няколко месеца резултатите са невероятни.А отношението й  към децата е страхотно!

# 3
Бихте ли ми казали адреса и, къде точно се намира и каква е цената на прегледа?

# 4
  • София
0888812556 това е телефона й.Намира се на  ул.Иван Вазов 21 За цена на прегледа- зависи.Пъврият път за консултация не ни взе нищо.ПОсле като взимаше мерки за шините  ни таксува нещо от типа на 25 лв доколкото си спомням за самата отливка

# 5
Моля препоръчайте ми добър ортодонт в София!

д-р Статева. на Позитано!  Много съм доволна!  Има страхотен подход към децата, работи бързо и безболезнено, не обещава чудеса за кратко време, изключително точна!

# 6
Бихте ли ми казали точен адрес, телефон ,ако знаете и колко струва прегледа? Имате ли представа колко струват брекетите и колко шините?

# 7
02 9883601 , samo tova namerih,  tova e slujebniqt telefon. Tam ima sestra koqto otgovarq, pitai, zabravila sum ve4e, mai 25 be6e, no trqbvase da imame panoramna snimka.  a za breketite- su6to ne si spomnqm to4no cqlata suma,  mislq. 4e puvoto pla6tane be6e okolo 750, a posle po shema  kakto se sporazumeete.  izvinqvam sem se za latinicata

Общи условия

Активация на акаунт