Отговори
Здравейте,
Имам супер зимни апрески, но за съжаление вътрешните платнени термочорапи им се протриха и скъсаха след 2-годишно носене, поради което реших да потърся кожар/обущар/шивач, който да ми изработи нови вътрешни чорапи по кройка на старите такива, от но от овча, агнешка или друга подходяща кожа, която ще държи топло през зимата, ще е удобна за носене и максимално лесна за поддръжка. Ще се радвам да ми препоръчате място или човек, към който да се обърна или да ми дадете координати за връзка с някое ателие, занимаващо се с индивидуални нетрадиционни поръчки като моята.

# 1
  • София
Нетрадиционни поръчки съм правила при един кожар на ул. Цар Симеон в пряка на Г. С. Раковски срещу църквата(ако става въпрос за София, де).

# 2
Чудесно! Още утре ще опитам да го намеря! Ако изнамерите някакви координати ще е супер. Благодаря за инфото! Simple Smile))

# 3
  • София
Между другото вчера видях в магазина  за кожени изделия на Мадрид  на витрината ботуши с косъма навътре, или овча или агнешка кожа бяха, подобни на тези, които търсиш, само да им махнеш подметката. Видя ми се много тънка и без това.
Кожара трябва да се пада на номер 40 или 44 на Цар Симеон, преди Г. Бенковски, но не мисля, че ще ти излезе по-евтино.
Успех!

# 4
Супер, ще проверя и там!! Страшно благодаря Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 5
Между другото вчера видях в магазина  за кожени изделия на Мадрид  на витрината ботуши с косъма навътре, или овча или агнешка кожа бяха, подобни на тези, които търсиш, само да им махнеш подметката. Видя ми се много тънка и без това.
Къде точно на Мадрид се намира този магазин, тези ботуши ми звучат идеално. Имаш ли спомен случайно дали подметката беше абсолютно равна? Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт