АСТМА- тема 29

• 80 593
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
и ние минахме през същото без температура, мислех че този зинат няма да подейства никога, но чак след третия ден вече започна да се оправя. Смених ериуса с фенистил капки и о чудо започна подобрение. Ужасен ужасен вирус SadОправяйте се бързо

# 121
Благодаря ви, момичета. Споделянето с вас много помага.
Какво противовирусно, досега не помня да са ни изписвали такова?
Снощи пак беше с темп., т.е. пета нощ. Идва ми да се гръмна вече, а ако не бях дала аб- то сигурно щях да съм се гръмнала вече. Не са му много лекарствата- само зинат и вентолин 2 пъти,  който сигурно ще спрат, защото е без спазъм.
Хубава седмица от мен и здраве!

# 122
Благодаря ви, момичета. Споделянето с вас много помага.
Какво противовирусно, досега не помня да са ни изписвали такова?
Снощи пак беше с темп., т.е. пета нощ. Идва ми да се гръмна вече, а ако не бях дала аб- то сигурно щях да съм се гръмнала вече. Не са му много лекарствата- само зинат и вентолин 2 пъти,  който сигурно ще спрат, защото е без спазъм.
Хубава седмица от мен и здраве!
дано минава вече  Praynig Hug
ние 1 път сме пили противовирусно, изопринозин, доволна бях  Peace

Аз съм болна, надявам се да не ги заразя, уж малко ме боли гърло, хрема, тъпча се с какво ли не, но явно ще трябва да мина през лекарката, че почнах вчера да кашлям, а аз почна ли да кашлям обикновено 1 месец и повече се влача  Whistling

# 123
Добро утро  Hug

Клемче, развесели ме с този обир  Laughing Вярно, че си е далавера спрямо ипотеката, да кажем Sunglasses
За сушилнята да кажа - точно това, че има филтри за прах, най-много ми харесва - нямате представа колко прах обира от дрехите, аз бях изумена  ShockedКойто, ако не минат дрехите през там, няма как да се махне. Да не говорим за завивки, чаршафи, покривки на леглата....
Така, че не мога да разбера как Барбабел съзнателно се лишава от тази придобивка, при положение, че я има  Rolling Eyes Аз не бих се колебала и за момент  Peace
Клемче, аз съм доволна от моята - Беко с термопомпа, сравнително най-евтината такава на пазара, клас А+ - около 800 лв., сега може и по-малко да струва  newsm78
За антивирусните - аз не бих дала, вие си знаете  Wink Да оздравяват всички болнички   bouquet

# 124
Здравейте и от мен!
Много болнички пак. Sad Бързо да оздравявате всички! Hug Ние мин. седмица  махнахме третата сливица и на малката. Да видим как ще е занапред. Praynig Потенето намаля веднага. Вече не спи като рибка с отворена уста. Остава да се оправи носовия говор... Иначе си киха редовно и носа теква от време на време като кихне, но за кратко. Давам ринитал засега. В тази връзка да попитам - някой беше писал кое противоалергично за какво е, може ли пак да го постнете? Embarassed Имам фенистил капки и ксизал капки, ако трябва ще взема друго. Ериус ли беше за алергичен ринит или кларитин? Rolling Eyes
За сушилнята - мноооого ми се иска да си взема и заглеждам едно Беко, но ще е след месец - два поне. Confused Имам една стара, но се развали и няма оправия. Tired Иначе моята е в кухня/всекидневна, голямо помещение и чак толкова влага не съм забелязала да има. Като работи, леко цъквам дръжката на прозореца. А за мъховете и праха от дрехите.... Бях ето така Shocked първия път като видях какво остана по филтъра. Дори и да овлажнява въздуха докато суши, за мен е по-добрия вариант пред това да ми прашасват дрехите докато се сушат в стаите и пак да овлажняват въздуха. Naughty

# 125
enigmata Нашето май ще излезе И трета сливица . Говори носово , има постоянен заден секрет . Спи със отворена уста чак сутринта а отваря , не хърка обаче  . Поти се като потопен във басейн - винаги.
Много , много , ама много искам сушилня , но нямам пари за нова , а като гледам втората употреба ми се плаче , и на тях искат около 300 лв - гаранция 6 месеца само......
Пак започна да се напикава - от Сингулара е . Някой друг да е забелязал подобен Дефект .
      Аз лично бих се гръмнала отдавна ако детето ми е 5 дни със температура на фона на АБ. Паника съм , не за друго .
      Една приятелка пък ме изплаши допълнително - намерили на детето и скрита пневмония , която на слушалки не се чувала , но на снимка блеснала и сега във болница естествено.......

# 126
Клемче, Гери не хъркаше, но се потеше адски много. А за задните секрети да не ти говоря. Tired Каката и тя беше така преди да извадим нейната сливица. Да добавя, че и апетита на малечка се оправи. Беше намалила много яденето. Сега какъв апетит и се отвори. Simple Smile
Аз да се оплача, че вече няколко дни ми парят очите и не помагат нито изкуствена сълза капки, нито визин, нищо. Tired Носът ми тече и явно алергията на малката е от мен. Какво ми стана, не знам. Кожата ми на лицето е изсъхнала и се лющи и ме сърби и щипе. ooooh! От нерви ли е покрай махането на сливицата, не знам, но е ужасно. #Cussing out

# 127
клемче, не се вкарвай във филми, аз всъщност също съм на тръни да не изтърва нещо и да се влоши някое дете, ама......... как са разбрали, какви симптоми, сигурно е имало Т детето, не искам да мисля за пневмонии.......... уфф ; дано се оправят бързо!!

енигмата  Hug Hug може да е от нерви,незнам. Оправяй се!!!!!! Hug

# 128
  • София
Пак започна да се напикава - от Сингулара е . Някой друг да е забелязал подобен Дефект .

И при моето дете имаше такъв "дефект". Сега не давам Сингулар, предпочитам да се борим с астмата без него, но да е сух през нощта.

Сега е добре, спрах го от едните тренировки, но играят навън, а от по-студения въздух прави спазми
Sad

# 129
Здравейте мами,моя малкия от два дни е с варицела,а от днес и със спазъм.Някой сблъсквал ли се е с това?Варицелата я понася добре,не го сърби много и не протестира,въпреки че не са му никак малко пъпките,но с дишането не е добре работата.Отделно има и Т около 38.Та се чудя да му пръскам ли флексотида или не?Според джипката не бивало,а според пулмоложката трябва заради спазъма.Вие спирахте ли инхалаторните кортикостероиди заради варицелата?

# 130
  • София
Здравейте мами,моя малкия от два дни е с варицела,а от днес и със спазъм.Някой сблъсквал ли се е с това?Варицелата я понася добре,не го сърби много и не протестира,въпреки че не са му никак малко пъпките,но с дишането не е добре работата.Отделно има и Т около 38.Та се чудя да му пръскам ли флексотида или не?Според джипката не бивало,а според пулмоложката трябва заради спазъма.Вие спирахте ли инхалаторните кортикостероиди заради варицелата?

eli_vulkova, синът ми също изкара варицела, но не е бил със спазъм. но пък инхалациите с пулмикорт не ги спирах по съвет на пулмоложката. нямаше проблеми при нас ....

# 131
И аз мисля да си му пръскам флексотида.

# 132
  • Varna
На нас ни смениха лечението.Бяхме само на ефира и аха аха да я спрем,но няма подобрение и ни изписаха и пулмикорт.
Освен това някакви водорасли Авирон-някой да има мнение за тях?Наподобявали изопринозин,но доста по-безвредни?
Ние се обриваме от изопринозин

# 133
Беки, от Авирон-а познах че д-р Н. ви е сменила лекарството със Пулмикорт и ви го е назначила. В нета пише много хубави неща за него , направо чудесни и невероятни. Ние пихме Авирон 7 дни и то разтворими - голяма гадост . Не мога да кажа дали заради него или заради комбинацията от  Изопринозин ,  Клацид ,  Пулмикорт , Ксизал и Вентолин , но засега сякаш се отървахме от болницата / да не чуе...../ .
Пиши на вас как се е отразило това Авирон-че .....
От снощи прибавих и Назонекс , че този заден секрет вече ме вбесява .

# 134
  • Varna
Определено ще споделя.
Изопринозинът ни е спасявал много пъти,но накрая направихме реакция от него и сега не смея да го давам.

Общи условия

Активация на акаунт