Цяло яйце съм въвела, като Стефи пържено или на филия със сирене.
Къпим я всяка вечер в леген който е в душ кабината и тя прекарва вътре около 20 минути. Като през ден с шампоан, но сега като ви прочетох ще почнем и ние само 2 пъти да мием главата. Дупето мия след всяка смяна на памперса. Ръцете и лицето на мивката, нашата отстрани има плот, а мивката е по висока (мивката е върху плота)и я слагам да седне, та е много удобно.Но и тя понякога се мокри, затова и постелвам кърпа в скута. От известно време и слагам течен сапун на ръчичките и ги търкам, да се научи. Зъбите ги мие сама, колкото може защото на мен не ми дава.
На вън върви добре(Аз разбира се я придържам за дрехата откъм гърба, но не винаги), тя е с обувки на КК, зимния модел и сега вече ще и купувам някакви други, но тук често вали и с маратонки едва ли ще стане. На вън е с космонавт когато играем в квартала, защото тук много духа, а и както казах вали често. В къщи е по чорапогашник и чорапи отгоре и това е.
Носа не знае как да го духа. Научи се да се качва по стълбите на датските пързалки като се държи за парапета с двете ръце. Зависи все пак от стълбите, но като цяло се справя.
. Та дано си спомня какво ви писах. Вече сме добре. Тия дни много не включвам компа, гледам да си играя повече с Криси, нещо чувствам на моменти, че не й отделям достатъчно внимание, изплетох й шапка хаха 
, аз съм, все още, даже доста активна, Криси си суче по доста пъти, през нощта, за заспиване, понякога и като потека й давам, за да ме облекчи, а тя си се научи и да си иска, като е гладна вика с уста папа, а като иска да цока прави с езиче един звук издава

. Трети ден мъгла, искам слънце или да вали сняг, но не и тази ужасна мъгла. 
Мъглата много ме притеснява, миналата година след 10 дневна мъгла малката мнг лошо ми се разболя, дано сега не стане пак така. Не я извеждам, защото знам, че в мъгла не се извежда, но се налага до кухнята да отидем за 15 мин и няма как. Радвам се, че се оправяте. Рали ми е с висока температура от вчера, водих я сутринта на лекар, вирусно, леко зачервено гърло. Надявам се до два три дни да се оправи, много е жална милата.