Нови придобивки в гардероба - 40 (юбилейна)

• 110 428
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
didito79, моите с бухала и папагалите са от един аутлет в Пловдив на центъра двете за 6лв.
Днес ходих за още с бухал /в други цветове, че уж щяха да зареждат/, но нямаше...Ако докарат мога да взема и да ти я пратя по куриер или поща? Не знам колко е висока и голяма дъщеря ти, тази с папагала си е по-свободна  Peace и утре съм в Пловдив, така че ще мога да отреагирам  Peace ще ти пиша на лично тел номер, че няма да имам време за форума през деня.   bouquet

Яке  Heart Eyes
Скрит текст:

# 616
  Благодаря ви много момичета   bouquet

# 617
  • Варна
От китайчетата първа поръчка успешна  Peace

# 618
  • София
evil, много ми харесват обувките, със здраве да си ги носиш.  Peace
Бих си взела такива, но да не са от китайчетата, а естествена кожа.  Simple Smile
Ако някой види, моля да сподели.

# 619
  • Варна
Оф, то и аз исках естествени, ама се прежалих и поръчах.

# 620
Много са интересни обувките. Ако няма да ги носиш постоянно не е проблем, че не са ест кожа. Предполагам, че са повече за ефект Simple Smile

От мен да се разпиша - пола на Зара:

# 621
  • Варна
Блузката Simple Smile
Скрит текст:

# 622
  • Варна
Още един чифт гащи за спорт. Оказаха се много удобни за аеробни спортове.
Скрит текст:

# 623
Пуловери: черен и сив

колие 1- моето е с капковидна форма

колие 2

# 624
  • Belgium
missNoir, стана и ти фен на Oysho  Simple Smile

Mаришка, много сладка блузка  Laughing

# 625
  • тук-там
Пола
Скрит текст:

Моля за инфо! Praynig Естествена кожа ли е? Всъщност няма значение, искам модела.

# 626
Пола
Скрит текст:

Моля за инфо! Praynig Естествена кожа ли е? Всъщност няма значение, искам модела.

Не е естествена кожа, но на външен вид и на допир много наподобява. От H&M е.  Wink

# 627
В Зарата също има много модели на поли и рокли от изкуствена кожа вк. и бели, много красиви. Онзи ден си купих бяла, кожена плисирана пола от там и бяла кожена рокля. Взех и бяла прозрачна чанта с ленен несесер.

# 628
  • Варна
Да, Лу. Заслугата е твоя   bouquet

Относно кожените поли и рокли от изкуствена кожа искам да ви питам вас не ви ли спарват?
Имам такава пола и коланчето й много бързо ми изпотява кръста, особено, ако е малко по-топло.
Много ми харесват кожените рокли, но до сега не съм си купила, заради тази причина и защото искам да я нося без чорапогащник, тъй като изобщо не ми харесва съчетанието, което значи, че трябва да е поне 22градуса.

Дали пък има разлика между самите изкуствени кожи  newsm78

# 629
Аз нося много кожа и естествена, и изкуствена и може би съм свикнала. Нося на студено обаче, до 20-тина градуса.

Общи условия

Активация на акаунт