Нови придобивки в гардероба - 40 (юбилейна)

• 110 354
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Имам ужасния навик само да шпионирам и спамя в тази тема, ще се опитам да се поправя с едно пролетно яке, но в бебешко синьо

# 646
  • Belgium
missNoir, чудесно пастелно яке  Laughing

И аз се сдобих с бялата кожена рокля на Zara, благодаря на densi, че я спомена. Иначе щях да я подмина, аз не съм особен фен на Zara като цяло.

И още няколко неща:

кожено яке

рокля

обеци

тениска

# 647
  • Варна
Лу, мерси!
Благодарение на вас и аз я издирвах тази рокля, но тук я няма.

# 648
  • София

Лу, Супер са  Heart Eyes Якето вталено ли е и докъде стига горе-долу като дължина?

# 649
  • Пловдив
Лу, роклята е умопомрачителна със здраве да си носиш придобивките.

# 650
В Зарата също има много модели на поли и рокли от изкуствена кожа вк. и бели, много красиви. Онзи ден си купих бяла, кожена плисирана пола от там и бяла кожена рокля. Взех и бяла прозрачна чанта с ленен несесер.
densi , оцветява ли се бялата кожа при допир с различните тъкани?

# 651
  • Belgium
Meggle, вталено е да, като дължина малко над кръста  Laughing

Деска  Hug

Loving...не се оцветява поне за сега при мен. Също се опасявах, че ще остават резки от черен или тъмен маникюр. Не се случва така  Peace

# 652
  • Пловдив
Новата ми рокля  Heart Eyes
Скрит текст:

Пижамка
Скрит текст:

# 653
  • sofia
И аз ви следя тук, но рядко публикувам..
Сега не се стърпях като видях тениската на Лу - жестока е!!! Sunglasses Е, и всичко останало също. Simple Smile
Бялата рокля на Зара и аз я загледах след отзива тук - хубава е. Но аз повече харесах една плисирана бяла кожена пола пак в Зара.  Simple Smile

# 654
От мен две рокли:

# 655
Лу, благодаря за отговора! Само това чаках и естествено идвам да се похваля  Crazy. Взех полата:
http://static.zara.net/photos//2015/V/0/1/p/7418/047/712/2/w/102 … amp=1423070330647
Роклята също е хубава, но с моя арктически бял тен нямаше да е добра гледката  Mr. Green
Обаче отново съм в размисъл - как се глади това плисирано чудо. От магазина до вкъщи само, докато е била в плика, и вече е намачкана  Twisted Evil

# 656
А плисетата развалени ли са? Според мен би трябвало да не се пере, а да се чисти само на хим. чистене и да не се глади Rolling Eyes

# 657
  • Варна
В наше село бялата рокля на Зара наистина я няма ,но на мен тази ми взе окото ,но не съм я пробвала.
Скрит текст:

# 658
От къде е втората рокля?Много ми харесва Grinning

# 659
В Зарата също има много модели на поли и рокли от изкуствена кожа вк. и бели, много красиви. Онзи ден си купих бяла, кожена плисирана пола от там и бяла кожена рокля. Взех и бяла прозрачна чанта с ленен несесер.
densi , оцветява ли се бялата кожа при допир с различните тъкани?
Засега не, но много се паз аз. Много е трудно да носиш бели кожени дрехи, задължаващо е, все трябва да внимаваш.
Лу, честита рокля, чудна е! Hug
Полата плисирана аз я купих също със зареждането на колекцията, обожавам я, но наистина се мачка ужасно. Ще я давам на химическо аз.
Нищо не казвате за чантата бяла- прозрачна. Тя чудесно се връзва с белите кожени дрехи и е много лятна. Няма снимка в сайта обаче.

Общи условия

Активация на акаунт