Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 9

• 42 718
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Абе, и аз мой му предпишем некой илач... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
И нема му зимам потребителска такса hahaha hahaha hahaha hahaha

Абе и аз съм приятелка, ама не делим  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Предписвай му ма, сега па нема да се бием за некой мангал  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Италианската баклава се не сополиви  hahaha hahaha hahaha или поне аз не съм го видела.

# 511
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Предписвай му ма, сега па нема да се бием за некой мангал  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Италианската баклава се не сополиви  hahaha hahaha hahaha или поне аз не съм го видела.
Ан тъй Party Party Party Party Party
Си знайме параметрите hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Душичка ми е той Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes пък и със сигурност нема се биеме за манго... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 512

Ан тъй Party Party Party Party Party
Си знайме параметрите hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Душичка ми е той Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes пък и със сигурност нема се биеме за манго... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Верно е душичка  Peace За първи път виждам актьор на който му се получава с всички.
Ти па даже и с Джаго химия му преписа.  hahaha hahaha hahaha Просто РазвратИ си е РазвратИ.  Peace

# 513
Лелелелеле... Joy Joy Joy Joy
Ма я иди на преговор и ше видиш ма... hahaha hahaha hahaha
Ич не мислиш за моя Уплах да не се окажеме с гей у гащите hahaha hahaha hahaha

# 514
Ич не мислиш за моя Уплах да не се окажем с гей у гащите hahaha hahaha hahaha

РазвратИ гей - никогиш  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 515

РазвратИ гей - никогиш  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Добре де... hahaha hahaha hahaha
Ууу, па си докачлива фльорца начи... hahaha hahaha hahaha hahaha

Ай да се отправяме към покоите си,че ти след малко требе да ставаш...демек ше спиш бърже... Grinning
Изчезвам безкрайно...лека Hug

# 516

Добре де... hahaha hahaha hahaha
Ууу, па си докачлива фльорца начи... hahaha hahaha hahaha hahaha

Ай да се отправяме към покоите си,че ти след малко требе да ставаш...демек ше спиш бърже... Grinning
Изчезвам безкрайно...лека Hug
Лека smile3524

# 517
Добро утро на всички! Голямо писане, голямо нещо не мога да сваря да ви изчета.

Зис само да ти кажа, че едно време като нямаше компютри си записвах примерно едно песен на една цяла касета от двете страни, та като свърши да не си играя да я връщам обратно, че отнема време, а свършва и почва отново. Така че спокойно, има бая по зле от теб така съм изкарвала със седмици да слушам едно и също нещо.

Сега отивам да видя дали има епизоди от светлината, после ще се появя.

# 518
  • София
  Здравейте. Не знам защо така се получава, но bg mama ми забива адски много и едвам, едвам скролвам. Днес исках да прочета последните няколко странички, но не успях. Редовно чета и други две теми - едата за коледа, а другата кулинарна, там като че ли не ми бави така. Ако някой знае къде е проблема, да казва. На някой случва ли му се подобно нещо? Мисля, че Сунитра като спя да пише, ЗиЗ беше спомянвала нещо, но не си спомням добре. Ползвам Google Chrome и характеристиките на компютъра ми са дости добри.
  И другото по-важно. Дъщеричката ми е болна, аз също не съм много добре и не знам дали ще мога да се включвам тези дни. Умолявам някой ако може да пусне новата тема, когато му дойде времето, защото аз може и да изпусна момента. Благодаря ви предварително и приятно гледане на сериалите.  Hug  Hug

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 13:26 от TEREZA83

# 519
 Здравейте. Не знам защо така се получава, но bg mama ми забива адски много и едвам, едвам скролвам. Днес исках да прочета последните няколко странички, но не успях. Редовно чета и други две теми - едата за коледа, а другата кулинарна, там като че ли не ми бави така. Ако някой знае къде е проблема, да казва. На някой случва ли му се подобно нещо? Мисля, че Сунитра като спя да пише, ЗиЗ беше спомянвала нещо, но не си спомням добре. Ползвам Google Chrome и характеристиките на компютъра ми са дости добри.
  И другото по-важно. Дъщеричката ми е болна, аз също не съм много добре и не знам дали ще мога да се включвам тези дни. Умолявам някой ако може да пусне новата тема, когато му дойде времето, защото аз може и да изпусна момента. Благодаря ви предварително и приятно гледане на сериалите.  Hug  Hug

Аз ползвам ундоус 7 и влизам през експлорер. Единственото, което ми прави проблем е, че уж се е отворила страницата, а след малко се презарежда отново. Не знам как точно да го обясня, но примерно с мозила не го прави това. Също така понякога ми излиза някакво съобщение, че рамките са забранени, не знам това също какво е, но пак го прави единствено когато влизам през експлорер, а аз главно него ползвам. Аз също мисля, че има някакъв проблем с форума, защото моя лаптоп също е с много добри характеристики и няма логика да не може да ми зареди страницата.

При Сунитра обаче проблема е различен, там е заради експито. Не знам какво се случи, дали изобщо успя да прочете препоръките. В интерес на истината съжалявам, че има такъв проблем. Все пак не ми се иска някой в моето положение да не може да пише точно поради причината, че е в това положение и няма пълния свободен достъп какъвто имат зрящите право да избират. В това отношение ако имаше начин наистина щях да и помогна, но не ми остави никакви координати и сега не знам дали ще може да прочете във форума.

Тереза, пожелавам ти скорошно оздравяване както на теб, така и на дъщеричката ти. Не се притеснявай, все някой ще се намери да пусне темата, а теб ще те очакваме когато имаш възможност да се включваш също по сериалите.

# 520
Teри Hug има някакъв бъг и хрома много помага за лошото скролване. Обаче другата причина е прекалено претоварената 1-стр. на темата. Има страшно много гифове които допълнително товарят адски.
1-ва стр. трябва да се почисти от излишните гифове във всичките им форми. Колкото е по-спретната 1-ва стр. толкова по-лесно е на списващите да ползват темата.

Инак в темата трябва да се влиза лесно, с гифове сме 3-ма души, няма качване на много снимки, гифове и клипове...но, в момента с бъга е голям зор списването точно тук.
На мен сега ми подскача сума време преди да мога да натисна бутон ''отговори'' Crazy

# 521
Тери, и аз имам проблеми от време на време, последните дни по-честичко. В други теми хората също пишат, че имат, така че може би си е нещо от сайта. Стискам палци детенцето ти бързичко да се оправи.  Hug

Да ви споделя, Кармата много ми харесва напоследък. Ванш и Ичха много ми харесаха как се разбират, и въобще по-интересен ми е сериалът. Simple Smile

# 522
Привет и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug
Хубава и успешна седмица на всички Hug Hug Hug
Тери Hug бързо оздравяване и на двете ви.  Hug

Зиз  bouquet

# 523
Ох, моя мъж гледа Кармата, та чак си я търси hahaha hahaha hahaha hahaha
И на мен ми харесаха Ванш и Ича...поне до толкова колкото чувам между песента в слушалките ми Joy Joy Joy

Оооо, Марвелита Hug Hug Hug
Ке паса? За кво си ми метнала тая китка Joy Joy Joy

# 524
Ох, моя мъж гледа Кармата, та чак си я търси hahaha hahaha hahaha hahaha
И на мен ми харесаха Ванш и Ича...поне до толкова колкото чувам между песента в слушалките ми Joy Joy Joy

Оооо, Марвелита Hug Hug Hug
Ке паса? За кво си ми метнала тая китка Joy Joy Joy

Требе ли да има причина ма   Joy Joy Joy За това, че си супер индиън фен например hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Щом можеш да дяниш и Кармата, китка май само нема да стигне  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт